Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..fetelor..ma laud cu o noapte dormita..beeton...bebeii mei au dormit 7 ore fara sa papesi vad ca si durerile de burtica incep sa fie tot mai rare

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata manici!
Sunt rupta de oboseala, m-a disperat asta mica de doua zile, nu doarme mai deloc, mananca si da afara cam la o ora de nu stiu ce sa mai fac. Pediatra mi-a spus ca precis are reflux dar ca marea majoritate a bebeilor au si ca o sa treaca pe la 4 luni. Dar pana atunci nu rezist sa o vad asa, si mai treage si niste plansete de colici de ramane fara aer, offfff!, sper sa treaca cat mai repede.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Nu mai apuc sa scriu, dar va citesc. Acum scriu cu o mana, caci cealalta e ocupata cu phoenul

Noi sutem bine. De astazi am ramas singurei. Crestem de nu mai intram in hainute. Sambata la doctor, facem si vaccin

Va pe toate.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Saby, si a mea facea la fel la un moment dat.

Dupa ce mananca, trebuie dat aerul afara.
Alternativa pe care o aplic cu succes: o alaptez intinsa in pat si apoi ea adoarme, fara sa o mai misc deloc.
Unii copii, despre care nu am auzit pana nu am avut-o pe ea, nu prea iubesc statul in brate. Ea se simte cel mai bine in pat, cu pilota mea trasa pana sub manute. Daca o iau in brate dupa mancare, incepe sa se foiasca si sa se frasuie, plange un pic, o legan, daca nu da rapid aerul pange mai rau si dup-aia sigur vomita.
De acolo din pat radem, ne jucam, spunem "aghiiii", chiuim cate un pic.
A, si daca haleste enorm dintr-o data mai e o problema.

Pupici si sa se rezolve cat mai repede necazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Saby, si cele care mi aveti probleme cu refluxul si datul afara..incercati sa puneti bebeii dupa ce mananca cu capul mai sus..ori in scoica..ori puneti sub salteluta di patut ceva sa nu stea chiar la orizontala...asta va mai ameliora refluxul.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI GHIOCEILOR Amalia Maria si Rares!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Ceau!
ne primiti si pe noi?
eu sunt tudor si m-am nascut in 23 aprilie, prin cezariana, cu apgar 9, cu 3350gr, si 51cm!

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

multumesc de raspunsuri fetelor. Am incercat toate metodele, dam si aerul afara in niste ragaituri de numa numa dar degeaba. Acum am luat-o cu mine in pat ca picam de somn si am dormit juma de ora si s-a trezit in urlete de durere si facem ture prin casa dar nimic, nu stiu ce sa-i mai fac.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei

Monica da i-am primit iar poze cu rochita sunt pe pag web a ei

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Monica-Monnvas, deci nu sunt singura cu 4l de ceai pe zi, galactogil cat cuprinde si totusi productie slaba
E bine ca gandesti asa pozitiv, eu inca ma lupt cu vina, desi mintea imi zice ca e o prostie ce gandesc

Mihnea nu accepta suzeta, nu si-a gasit inca degetul - in schimb e f buna mama-suzeta. Se linisteste instant cand nu sunt colicii f furiosi. Si eu cand cedez nervos il mai culc pe pat si il las sa suga pana adoarme, si nu il mai misc.
Fug si din camera ca daca raman acolo (si misc - adica nu dorm) - ma simte si se trezeste.
Tare bine ne-ar fi prins o camera in plus pentru el - dar asta e.

Pana la urma Mihnea se pare ca are o forma urata de dermatita seboreica, am ajuns la dermatolog trimisi de pediatru ca se inrautatise situatia. Ne-a dat un tratament mai dur - nici nu stiu daca sa il fac O prietena rezident la dermato m-a sfatuit sa i-l fac, e o mixtura si cu antibiotic si cu putin de tot zice ea hidrocortizon - si mi-a zis ca probabil sunt superinfectate bubitele. Adevarul e ca sunt rosii rau - si probabil si din cauza asta dermatologul a zis ca daca nu intervenim acum o sa devina urat de tot. Of.

Am ajuns si la oftalmolog pentru conjuctivita + consult din cauza varicelei. Fundul de ochi e ok!! Dar ne-a mai dat 2 saptamani niste picaturi - nu stiu ce ca nu am reusit sa descifrez - vad la farmacie. Totusi numai un ochisor picura mai usor... Iar ma gandesc daca sa il fac. Ma tot duc la doctori si dupa imi pun intrebari.
A zis ca e canalul lacrimal infundat - conjuctivita e numai cand e infectie.

numai bine si multa sanatate!

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput