Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

carmenada, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat!

Si eu am mult laptic dar nu mi s-au intarit decat f putin sanii. Cand suge Lena la unul din ei, curge laptic si din celalalt.
La mine mai curge si asa in timpul zilei iar noaptea uneori ud rau patul.
Nu stiu daca voi ati patit-o dar de cateva ori m-am atins din greseala sanul la cre nu curgea si a tasnit pur si simplu lapte cu jet

Alta data Lena a scapat (cred ca a dat drumul de fapt la san din cauza presiunii prea mari cu cvare venea laptele) tzatza si tot asa a tasnit!
Am ras tare mult fiindca nu mi-as fi inchipuit ca se poate chiar asa!

Raluca, mamica de Lena

Si eu am patit asta de multe ori.

Eu port mereu tampoane pentru sani si chiar si asa mai ud tricoul de pe mine.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

Legat de vaccinuri: eu tocmai am luat pt pitica ROTARIX, de la farmacia H... N.., si a costat, cu reducere (mi-am facut card pe loc) 312 ron.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

312 ron 1 doza?

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Carmenada imi pare rau sa aud prin ce treci...acum vreo saptamana am fost si eu la un pas dar am observat rapid si a rezolvat bebe problema dupa ce l-am tinut aproape o zi si o noapte la acelasi san si l-am muls pe celalalt.
Eu mulg sistematic si umplu congelatorul ca nu mai am mult si va trebui sa reiau munca. O sa mulg si in timpul serviciului dar nu cred ca voi mai avea atat...stresul, obseala, naveta....offf ce norocoase sunteti...nu va dati seama...va puteti bucura in voie de bbi. Concediul meu de maternitate va fi de 10 saptamani.

Chatonel la voi cum e?

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor, cum se manifesta refluxul gastro esofagian la bebelusi ??
Incerc sa ma dumiresc daca avem sau nu, cu toate ca nu cred dar...

Voi aveti umidificator de aer ??
trebuie sa ne luam si noi pt ca aerul din camera e foarte uscat (cred) , e camera cea mai calduroasa , bebelina are tot nasul infundat si cred ca e de la aerul uscat, dimineata parca si eu ma trezesc cu nasul si gura uscate

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Noi avem hiogrometru, pt ca baietii mei au probleme respiratorii de la umiditate. La noi e destul de umed aerul, ca am aparat pt a scoate umiditatea. Poti pune tavita cu apa la geam, sau prosopele umede pe calorifer (chiar daca nu mai e caldura sa se incalzeasca). Nici umezeala nici aerul uscat nu sunt prea bune pt bebe, de aceea cel mai bun e un higrometru care iti indica exact gradul de umiditate din aer.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Fetele- ayla, raalu- poate ca am eu o fobie cu aerul conditionat, ca la servici e incontinuu si io sint mereu bolnava vara din cauza lui: cald afara, rece inauntru, transpir, inghet si apoi dau in tuse magareasca

Dar nici solutia cu geamul deschis nu o pot alege, mi se pare mai mult curent daca deschid un geam. La tine la servici e setat pe o temperatura joasa, tu pune in masina 18-19 grade, nu cat sa dardaie lumea. Si daca dai constant nici nu bate vantul rau. Doar cat sa se poate respira.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

Ayla, am o rugaminte la tine: poti sa-mi recomanzi vreo melodie pt CD-ul de botez? Din pacate nu am apucat sa le iau pe toate, mie mi-a placut (din putinele pe care le-am ascultat) Baby's Love Song.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Ada, nu stiu preferintele tale, daca iti place "Baby's Love Song" pune-o pe aceea. Conetaza si ce doresti tu sa fie.

_

Mergi la inceput

Pentru voi legenda ghiocelului

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna seara !

Noi raportam o zi urlacioasaaaaa....vaivai, daca face asa si miine, ma urc pe pereti !

In masina aerisim inainte sa ne urcam si apoi mergem cu geamul deschis si copertina trasa, scaunul de masina fiind plasat in dreapta spate. Nu o atinge curentul direct, si sincer nici nu prea inteleg eu fobia asta legata de curent...e ca atunci cind bate vintul; ce, la plimbare nu bate vinul niciodata?

Carmenada, imi parerau de necazul tau. Sa te faci repede bine !

Sanatate tuturor picilor care au gasit de cuviinta sa raceasca taman acum, la venirea verii...

Chatonel, multzam de vizita si comentariu pe blog. Cu ce vreti sa schimbati Europa?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Pisigri, ma alatur si eu cu un vaiet preluuuuuung...Si Mirunica mea a fost o urlacioasa...Si ieri si azi...Nu vrea sa doarma, nu vrea sa ne jucam, nu vrea nimic...Bine macar ca noaptea face nani...Ma gandesc ca o fi si din cauza caldurilor care ne bantuie de cateva zile...Daca asa o fi si la vara, va fi chiar nasol....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Carmenada imi pare rau sa aud prin ce treci...acum vreo saptamana am fost si eu la un pas dar am observat rapid si a rezolvat bebe problema dupa ce l-am tinut aproape o zi si o noapte la acelasi san si l-am muls pe celalalt.
Eu mulg sistematic si umplu congelatorul ca nu mai am mult si va trebui sa reiau munca. O sa mulg si in timpul serviciului dar nu cred ca voi mai avea atat...stresul, obseala, naveta....offf ce norocoase sunteti...nu va dati seama...va puteti bucura in voie de bbi. Concediul meu de maternitate va fi de 10 saptamani.

Chatonel la voi cum e?

Mamica de Radu (01.04.2009)

Aoleu, si eu ma plangeam, care am 20...

Mergi la inceput