FIV 223
Raspunsuri - Pagina 9
KoraPop spune:
Lili pai vad ca stam cam la fel deocamdata,eu dupa 4 doze de puregon am facut dozarea in zi 5 si estradiolul era mic 274,iar progesteronul 0,336.Azi sunt zi 7 de stimulare si la eco aveam 3 foliculi 11,4;11,8 si 12,4 si altii mai mici,nu stiu cat erau ca nu mi-a spus.Azi endometrul masurat de prof era 6,5 mm ( daca il masura dr. Cocei probabil era mai mic) insa nu era trilaminar motiv pentru care de maine cand voi incepe cetrotide voi incepe si cu progynova vaginal una dimineata si una seara.Eu zic sa nu disperam,un ovocit si bun sa fie,endometrul bun si bebe sa iasa…..Vineri trebuie sa dozez LH,progesteron si estradiol,dumineca am eco la dr. Cocei si tot atunci se stabileste daca punctia va fi marti sau miercuri.Bafta multa draga mea!!!!!Tu care ai ramas de atatea ori graviduta trebuie sa fii foarte optimista!
Blue flower daca erai putin mai atenta ai fi observat ca iti raspunsesem eu ca stai foarte bine cu valorile la estradiol si progesteron.Nu-i nimic, te inteleg, esti stresata si emotionata.Ia pentru tuse ceva,asta e cel mai important sa nu cumva sa tusesti la punctie/ET.11 foliculi si endo de 12 e tot ce si-ar putea dori cineva!Fii optimista ca ai de ce!Bafta multa in continuare!!!
Pen fata draga m-ai facut sa plang, iti dau cuvantul meu!Multumesc tare,tare mult!DD sa te ajute sa ajungi cu bine la capatul celor mai frumoase 9 luni si apoi impreuna cu sotul si copilasul vostru sa aveti o viata minunata plina numai de bucurii!Interesant cum DD daca vrea orice e posibil…nu neaparat trebuie sa fii tanara si sa ai blastocisti de invidiat,se poate reusi oricum stiu asta si dupa cum ma stie lumea am sa lupt pana la capat,pana la ultimul ovocit si daca nu va fi sa fie am sa adopt un copil,stiu asta,dar inca mai sunt sanse asa ca sunt acum pe campul de luptaaaaaaa!
Iazminn si tu stai foarte bine cu analizele.Azi am vorbit cu dr. Cocei pe la ora 11.Trebuie sa insisti pana nimeresti ca are tel deschis si iti poate raspunde.Dansa mai lucreaza si in alte parti si in plus invata asiduu pentru examenele din iunie.Bafta multa in continuare!
Moni nu ma plictisesc deloc….in afara de alergatura cu fiv-ul mai alerg si cu actele pentru firma noastra,depunerea bilantului etc.Macar trece mai repede timpul….Ce fac printesele?Sunt jucause? x 3!
Delia multumesc pentru urari!Sa ai o vara “fierbinte” si o toamna minunata…!
Mami vreau, ingerash multumesc pentru informatii!Se plateste ceva la psiholog?A si vezi ca FSH-ul asta e inselator de multe ori!Eu nu ma bazez foarte mult pe el.Punctia e singura care dezleaga misterul ovocitelor…!Bafta la analizeeeee!
Catalina esti o maaaaare figura…Irma zici? Irm in nici un caz, nu?
Iana ce anume sa influenteze productia?Augmentinul???Mie tata mi-a zis sa iau ospen de 1500 cate doua pe zi ( 1 la 12 ore) pentru ca ma tot racaie ceva in gat,desi nu e raceala sau gripa.Am primit aprobarea d-nei dr. Cocei si deja mi-e mult mai bine.Maine primesc si rezultatul de la exudatul faringian + antibiograma facute ieri.Vezi ca trebuie obligatoriu avizul psihologic,suni la nr. 0722 292 801 si te programezi la d-na dr. Teleki Genoveva.Stai excelent cu endo si cu foliculii!Asta e fiv-ul tau norocos!!!!Dupa atata suferinta DD iti va da si o mare bucurie…..vei vedea!
Luca esti grozava!3 foliculi pe natural!!!!Wow!Si acum in ce stadiu esti?Te pup si iti tin si eu pumnii!!!
Husky ma bucur ca ne-am intalnit!Iti spun si tie ca si lui Ingerash!Pregateste caruciorul pentru gemeni!!!!
Despre mine am scis mai sus, in mesajul pentru Lili...deci cu toate fortele inainteeeee!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
iana_mari spune:
Da ,Kora ,probabil ca augmentinul ca doar ii spusesem ca asta iau,dar eu am avut aceeasi productie la toate fiv-urile cu sau fara antibiotic.Concluzia este ca se poate lua antibiotic pe perioada stimularii.
Kora,dar cine te trimite la psiholog,mie de ce nu mi-a spus nimeni?
Vineri am o noua eco si am sa caut cabinetul.Stii si ce acte trebuie sa avem la noi?
KoraPop spune:
iana nu stiu,eu nu duc nimic,doar pe sotul meu si buletinele Poate ne ajuta mami vreau sau ingerash!Stiu insa ca trebuie programare.Eu am sunat ieri si ne-a programat pe maine la ora 10.
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
mami_vreau spune:
huski bafta multa in continuare! si doamne ajuta sa se lase cu bebei!
iana sun-o pe doctora la nr pe care l-a postat kora si roag-o sa te programeze pentru vineri! ca sa impusti 2 iepuri dintr-o lovitura! si sa stii ca nu am avut nevoie de nici act! doar sa fii cu sotul si sa aveti buletinele! mie nu mi-a cerut altceva!
kora si eu am ajuns la concluzia ca e foooooooarte importanta calitatea embrionilor, nu numai numarul lor! asa ca Doamne ajuta sa fie bine pana la capat! pe mine ma ingrijoreaza rezultatul fsh-ului deoarece daca e mare nu ma baga pe protocol lung! eu speram sa ma bage pe protocolul lung si sa obtin rezultate mai bune! offfff... va spun cand imi vin rezultatele ce valoare am! aaa... intrebai de platit psiholoaga! io nu i-am dat nimic! pregatisem si noi niste banuti sa-i dam (care erau la mine) da' am uitat sa-i "inmanez" doamnei doctor! al meu imi facea semne ca disperatu' si io zambeam asa frumos ca nu stiam ce vrea de la mine! abia cand am iesit mi-a zis ca trebuia sa-i dau baniiiiii! deci nu am dat si nu s-a intamplat absolut nimic rau! rezultatul a fost bun! apta de FIV
Laura
lilianaFi spune:
Kora iubita..chir asa sintem cam la fel..ce frumos ar fii sa ne vedem si cu burtici si cu bebei...
Wauuu...fetelor mergeti la psiholog..bravo...
IanaMari Ingeras Huski..multa bafta fetelor
Numai bine tuturor
mami_vreau spune:
kora am fost gand la gand
deci sotul si buletinele! la mine a fost suficient!
luca ce de outze pe natural!!!!! bravo! mai da si la altii! adica mie -ic dulce
Laura
ingeras26a spune:
Iana, sotz, buletine si multa bunavointa si intelegere...prietenii stiu de ce!
Psih. Teleki Genoveva
Tel. 0722-292.801
Giulesti, Pav. B1 - et. 2
Kora, estradiol mic? ia de aici de la mine, 98 dupa 6 zile de stimulare!!!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
am primit si eu rezultatul analizelor! sunt bune, mai putin fibrinonegenul, care e mai mare si la coagulare timpul de protrombina e 85% si normal e 93-117%. nu stiu ce inseamna!
si fsh-ul e............ 5,58!!!! ce dumnezeu sa mai inteleg? ca inainte de fiv-ul trecut era un pic peste 10!!!! deci ai avut mare dreptate kora cand ziceai ca rezultatul acestuia e inselator! oare sa fie rezultatul influentat de stimularea din martie?
Laura