FIV 223

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Intrebare de 1 cm lungime: pot sa imi vopsesc radacinile intre punctie si ET?
multam fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

luca ce de outze pe natural!!!!! bravo! mai da si la altii! adica mie -ic dulce

Girls, eu va spun ceea ce gasesc eu drept explicatie, dar nu e obligatoriu sa ma credeti / sa faceti ca mine. De patru luni luam royal jelly, iar in ultimele vreo doua luni am luat doza dubla. Pastilutzele de la ForEverLiving (buuuuune la gust, bobo) cu care am inceput, la care am inceput sa adaug si cate un shot de 1 ml de laptisor de matca bio, aveam o seringa in frigider. Initial o luasem sa le alternez, dar de fapt le-am cumulat.

Partea proasta e ca e ca se pare ca asta e si explicatia intarzierii mele de ovulatie! Laptisorul de matca e estrogenic, stimuleaza formarea foliculilor dar poate intarzia maturarea lor /ovulatia, deci nu trebuie luat in exces si trebuie luat mai ales in perioda foliculara.

Catalina, stiu ca tu nu crezi in naturiste. Vreau sa iti spun ca, dupa mai putin de 4 luni de multimaca & naprasnic, sotul meu are o spermograma cu 200% mai buna la nivel numeric (s-au triplat), avem 1% mobili de tip A (ceea ce nu am avut niciodata!), iar la nivelul formelor normale de la teratospermie marcata am trecut la SPERMOCITOGRAMA NORMALA! Nu, nu cred ca e o intamplare.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

aaaaa... si estradiolul zic eu ca e cam mare pentru ziua 2... e in limite dar e 113,5... nu e cam mare?
kora tu stii cumva de ce nu se poate face procedura lunga cand e fsh-ul mare? si inca ceva! tu cum ai reusit sa vorbesti cu cocei ca sa faci fiv-ul cu ea? eu nu o cunosc! primul fiv l-am facut cu dascalescu ca ea era in saptamana respectiva! si nu stiu cum sa aranjez ploile la al doilea ca sa fac cu cocei!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Buna!
Inca odata va multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste DOAMNE deosebite care se bucura pentru binele altora! Asa ca o sa vi se intoarca inzecit tot binele din lume, numai incredere sa aveti! Vad ca sunteti multe in focuri si ma ro din tot sufletul pentru voi toate sa reusiti! Se pare ca e un an bun, cu "superoferte" la bebici.
Kora, la psiholo nu se plateste nimic, e o doamna tare drauta, cam la 40 de ani si rezultatul se da pe loc, sau asa a fost la noi.
BAFTA TUTUROR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Mai draga Peneu acum vazui ca si tu esti din giurgiu. Mai devreme eram inca bulversata de inceputul de zi tumultuos de la munca. Burtica si sanatate tie si la bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Intrebare de 1 cm lungime: pot sa imi vopsesc radacinile intre punctie si ET?
multam fain.

nu. (parerea mea - si am studiat aspectul! da, chimicalele intra in piele si da, reusesc chiar sa strabata placenta in caz de sarcina. multe compoentne ale cosmeticelor - parabenii indeosebi - sunt perturbatori endocrini, produc nenorociri. poti citi si aici: http://.afectiuni-frecvente/infertilitatea-masculina/dehp/ )

solutia gasita de coafeza mea: suvitze. vopseaua nu se pune pe scalp, dar, totodata, scapi de efectul de *casca* dat de centrimetrul cu pricina.

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Luca bune informatiile! bine de stiut! dar eu ma gandesc daca are vreun sens sa le iau avand in vedere ca am trompele infundate! oara daca le iau imi pot imbunatati rezultatul stimularii?
pen felicitari inca o data si multumim din suflet!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mami vreau nu stiu cat de buna e analiza fsh-ului,cat a fost la fiv-ul trecut?Daca vrei sa aflii cum stai cu rezerva ovariana cea mai relevanta analiza e inhibina B sau "anticorpii antimullerieni" ( detalii gasesti pe prima pagina).La un fsh cum ti-a iesit acum ar trebui sa ai o productie foarte buna de ovocite de calitate.Doamne ajuta!
P.S. Acum am vazut ca ai mai scris un mesaj;nu vreau sa te necajesc ,dar eu stiu urmatorul lucru de la dr. Cocei:in zi 2-3 estradiolul e bine sa fie cat mai mic ( doctorii din strinatate spun ca e bin sa fie cca 30) si tot dr. Cocei mi-a spus asa "prefer un fsh mai mare si un estradiol mic decat un fsh mai mic si un estradiol de 80".Acum eu nu stiu ce sa mai spun mai mult....mai bine discuti tu cu d-na Cocei si ai sa vezi ce spune,iar la urmatorul cm dozeaza din nou in zi 2 fsh,lh,estradiol si eventual progesteron;poate ca acum a iesit eronat fiind inca influente ale hormonilor injectati la fiv-ul trecut.

ingerash si analiza ta de la estradiol ( 98 ) in zi 6 de stimulare mi se pare total aiurea vis a vis de productia ta superba si rezultatul foarte bun.Poate cei de la Polisano au gresit ceva sau poate....ar fi mai bine sa nu mai facem nici o analiza si ar fi mult mai simplu

Luca draga vreau sa iti spun ca si eu la fiv-ul trecut,la stimulare am luat royall jelly,am avut vreo 6 foliculi superbi,estradiol peste 2000,dar numai 2 ovocite foarte bune,restul au fost chisturi puternic estrogenice.Tu esti sigura ca cei 3 foliculi ai tai contineau ovocite?Ma gandesc ca probabil doar un folicul a avut ovocit,restul erau chisturi.Poate gresesc,numai la punctionare se poate stii.

iana

blue flower mai bine nu...zic eu,tu faci cum vrei.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca - nu este vorba ca nu cred in naturiste. Nu cred ca rezultatele pozitive sunt considerabile. Cu ce m-ar ajuta sa inghit cretisoara 1 an sau 2? Sau cu ce se imbunatateste o spermograma? Ca in loc de 1% mobilitatea o sa fie 3% ? Ok, si? Asta o sa ne scape de FIV?

Mergi la inceput

kora si eu sunt in dilema totala cu fsh-ul meu! in februarie 2008 mi-a iesit putin sub 6, in decembrie 2008 un pic peste 10 si acu' 5,58! nu mai inteleg nimic!

Laura

Mergi la inceput