FIV 223

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - am intrat sa iti spun ca te-am visat pozitiva . Si era fetita, iar in visul meu musai trebuia sa ii pui numele Irma. Io atat iti zic, sa nu te puna necuratul sa imi distrugi visul. Ca io ce visez se intampla. Hai, ma mai gandesc la partea cu numele daca iti dau voie sa ai si tu punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Maria si Pen felicitari pt. sarcina si sa aveti grija de voi.
Kora eu iau de 5 zile augmentin pt. ca raceala mea ,tusea nu ma lasa nicicum.Am intrebot-o ieri si pe dr.si mi-a zis ca ar influienta productia ,dar eu si acum si la celelalte fiv-uri am avut 6-7 foliculi.Atat pot eu produce.
Pe mine nu m-a trimis nimeni la psiholog.
Ioanatugs,ieri am fost la capitala la eco.Sunt ziua 9 de stimulare si duminica sau luni, punctia.
Huski tu n-ai facut nici-un eco pana acum?
Ieri m-am intalnit cu Mami_vreau si cu Antosit (CARE MI-A DAT PROGESTERON INJECTABIL)amandoua sunt niste scumpici de fete..
Ingeras 26 stai cumintica ca sa ne dai vestea cea mare peste cateva zile.
Si acum sa va spun ce am facut ieri.
Endometru foarte bun mi-a zis d-na dr., 12 mm trilaminar,
ovarul stang 3 foliculi ,ovarul drept 3 foliculi,iar dimensiunile intre 12,50 si 15 mm.
I-am spus si de progesteron ca mi-am facut analiza si am injectabil,dar nu mi-a zis nimc concret s-a uitat la mine si a zambit.
Fetelor voi ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Maria, mai faci teste? De la ce distanta se vad liniutele? Felicitari inca o data!

Pen, bravo! Esti o mare norocoasa. Sa fie bine pana la capat!

Catalina, si eu am visat teste pozitive azi-noapte. Io-s mai egoista: erau ale mele.:)) Cred ca am ramas marcata de la gramada de teste de ovulatie facute recent, ca la un moment dat aveam si cate trei bandelete aliniate frumos pe marginea jacuzzi-ului, poate se indura liniuta aia sa se pozitiveze fie si tardiv si indoielnic - deci in vis era asa, un fel de bol plin cu bandelete de teste deja facute iar eu trebuia sa scot unul singur, un fel de tragere la sorti. Si l-am nimerit pe cel pozitiv si tzopaiam!

Deci eu cred ca subconstientul meu e incarcat pozitiv. Am o a doua liniuta rosie pe subconsient (prima e pe buletin:).

Fetele care asteptati beta: stiu ca e greu. Prea greu. Dar rabdati, ca nu aveti incotro. Si veniti cu vestile bune!! :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca - pai d'aia s-au pozitivat. Ca le-ai tinut pe marginea jacuzzi-lui. Daca puneai pe marginea albiei nu mai pupai tu teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele, verisoara mea face tratament pt FIV si ieri a fost nevoita sa faca o radiografie la o masea. e foarte ingrijorata ca a iradiat foliculii si se gandeste ca poate afecta viitoarea posibila sarcina.

Voi cele care faceti tratament pt FIV stiti ceva despre asta? Este contraindicata radiografia dentara in timpul tratamentului pt FIV?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

hehe, indiferent de pozitionare, timp de asteptare, intensitate a chiombirii - alea nu s-au pozitivat, amaratele, mi-au mancat sufletul! am fost convinsa ca nu sunt fiabile, m-am dus la clinica c-o falca-n cer ca eu a ovulat la Z14, stiu eu!!, dar testele sunt bune de nimic si nu m-au anuntat. m-au pus la eco, mi-au laut sange: n-am ovulat. eu: ba da, am ovulat la Z14, am simtit eu! madam', potoleste-te, ai trei foliculi, al mai mare are 14 mm. eu, cu tupeu: astia sunt foliculi secundari, cel principal a explodat la Z14, AM SIMTIT. la sage femme incepe sa rada: "nu mai cititi atata pe internet! ce ne facem cu progesteronul?" :))

am ovulat la Z20, tocmai cand imi luasem adio de la fiv luna asta!! iar testele sunt fiabile, nu le-am mai pus la expozitie niciude, ca s-au pozitivat in secunda patru, cand a fost sa fie.

dar iar vad partea roz: aveam trei foliculi pe natural, fara stimulare!

iana, kora, pumnii stransi!:)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Jasmine eu cred ca trebuia sa consulte dr.
Stiu sigur ca in sarcina este contraindicat.
Catalina ,Luca bagati-ma si pe mine la noapte in visul vostru poate raman si eu insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ioanatugs ..multumesc iubita..sa spun tot adevarul:stiam ca sint bune dar m-a luase valul vazind alte analize pt aceeasi perioada cu valoarea estradiolului mult mai mare ...te pup si sa auzim de bine

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna!

Vesti: azi la eco 4 + 3 foliculi (+2 mai mici), Endometru 12.4
Pregnil azi ora 23:00
Punctia Vineri dimineata (la 7 trebuie sa fiu la spital)
ET cred ca luni...

Ioana, Mami, Iana

Kora, un special.

Sunt in graba mare sunt la serv. si trebuie sa plec...

- ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Huski, bafta multa.
Daca ai 7 f buni, este posibil sa te lase la 5 zile, sa-ti faca ET cu blastocisti. Mie imi spusese ca daca am peste 6, deci...sa fie intr-un ceas bun!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput