FIV 223

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

raluca paun - eu stiu ca la noi la Clinica genesys se poate oricand dar e 190 ron - esuper civilizat insa!
tel 0213610472
bafta
ingerasa26a atunci o sa fac in burtica - acum ma bucur ca nu au disparut toate grasimutele de pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

pen felicitari si tie!
o gravidutza pe zi, hi, hi, hi!
sa auzim numai vesti bune!
eu merg pe 22 mai la giulesti pentru eco in vederea FET.
fetelor, stiti sigur ca ceaiul de cretisoara este bun pentru cresterea endometrului? m-as apuca sa beau si eu, preventiv. cam cat pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA seara fetelor,am intrat sa fac un anunt pt cine are nevoie: am 6 fiole de Gravibinon care expira la sfarsitul lui iunie 2009,3 fiole le donez ,3 le dau la pretul cu care le-am luat,asa le-am luat si eu asa le dau,3 le-am cumparat ,3 mi-au fost donate. PT .doritoare sa ma contactati pe pm.

34+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Pen, FELICITARI!
SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!

Ioana, eu sunt azi in ziua 9 de stimulare cu Puregon si ziua 3 cu Cetrotide . Maine dimineata ma prezint la eco. Abia astept sa vad cand imi zice Profu' sa fac Pregnylul si punctia

- ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

KORA,iti tin pumnii sa fie bine si cu ochisori!!!Si la anul sa-ti maresti familia cu un varsator mic si sanatos

Elanik,cand incepi din nou?Stiu ca ziceai ca in iunie urma un nou transfer.Bafta si tie!Eu mai astept pana la toamna,..vreau sa ma bucur de vara asta din plin.
Claudia79,ce-ti face nepotica?Si pe cand veti "lucra" la un verisor mic?
Moniland,tare imi plac si mie numele alese pentru printesele tale.Mai ai asa de putin pana le vei vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Delia, ma bucur sa te vad. zilele astea stau cam mult online, nush ce am. nepotica e bine, este foarte frumoasa ieri am tinut-o prima data in brate.este o minune de copil seamana cu cumnatu si barbatumeu. este amazing cum schimba relatii, infrumuseteaza tot in viata ta copiii. si cu soacramea ma inteleg bine si cu cumnata subntem toti foarte fericiti ca a aparut. dar ce e bine e ca SIMT ca pot sa ii fac o verisoara. la toamna poate si eu. chiar de ce zici tu de verisor? stii si tu ceva? toti imi zic ca o sa am baiat.:))e adevarat ca daca faci transfer cu blastocisti sunt sanse mari la baieti pt ca embrionii de sex masc. cresc mai repede si au sanse mai mari sa fie alesi la transfer.
mai aveti poze noi?cand vii in oras? hai sa ne vedem o data.
ai messenger , sa imi trimiti pe privat daca ai chef.
te pup, o seara frumoasa!

happiness is a choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: Se pare ca ,deocamdata,am avut mana buna la acest capitol...sa curga vestile bune si testele pozitive!!!!

Pen: te Sarcina usoara ,in continuare, si la termen!!!!

Nusy 33+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna fetelor!
ingeras iti tin pumnii si sper din suflet ca cei doi embrionasi transferati sa fie lipiciosi! astept cu nerabdare vestea buna cu doua liniute!
iana ce m-a amuzt mesajul tau cum ca nu m-ai mai vazut "virtual" de multa vreme! eeee... na ca m-ai vazut ieri in carne si oase la giulesti!
kora felicitari pentru rezultatele de pana acum! iti tin pumnii in continuare! eu la cabinetul psiholoagei am ajuns direct prin spital, fara sa ies in curte. La nenea paznicu', care are iesirea in curtea interioara langa el, am luat-o pe culoar, in stanga! am mers pana in capatul culoarului si am urcat scarile pana la et II. cabinetul e o incapere mica, asa cum iti spunea si ingeras! am vazut ca ea ti-a spus varianta cu curtea interioara! asa ca acum ai de unde alege! poop dulce! aaaaa... multa bafta azi la eco! pfiuuuuu... era cat pe-aci sa uit!
huski bafta multa la eco! asteptam vesti! bune, obligatoriu!
maria.m felicitari pentru b-hcg mare! bravo!!!!!!!!!!
pen nici nu stii cat m-a incurajat povestea ta! ca si eu la primul fiv am avut doar una bucata ovocit! si tare mi-e teama ca nu voi raspunde bine la stimulare nici la urmatorul! dar uite ca se poate! Bravo! Sarcina usoara!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Alooo ce-i cu cheful asta pe aici? Pai pe mine nu ma asteptati?
Maria of ca mult te-ai mai jucat cu nervii mei. Ieri la clinica imi venea sa o iau pe secretara de gat si sa o intreb ia zi cucoana Maria ce a facut ? Am realizat ca saraca poate nu avea de unde sa stie exact si m-am calmat. De dimineata am apucat sa vad si eu ce s-a mai petrecut pe aici ca ieri ne-am psihanalizat .Ia uite special pentru bebel sa fie sanatos, voios si la termen . AAAA si nu uita te astept sa o punem de un dans la receptia clinicii.
Pen bravo fata scurt si la obiect.
Miro nici o problema zi-mi unde ii ai pe puiuti si le fac eu un dans sa se lipeasca mai bine.
Ingeras mai vrei ? Gata vine fata
Dana te pup si hai sa ne luam cu Maria de mana sa fim toate gravide.
Maine fac si eu dipherelinul si incep alergarea. Cine baga si pentru mine un dans?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Intrebare intrebatoare!

De ce nu se poate face protocolul lung atunci cand ai FSH-ul mare? ca asa mi-au zis fetele de la giulesti dar idioata de mine am uitat sa intreb si de ce!

am facut si eu ieri hormonalele de ziua 2 ca sa vad ce valori mai ies pe acolo! si am facut si hemoleucograma, coagulograma, ureea, creatinina, VSH, fibrionogen si proteina c... azi primesc rezultatele pe mail! offff... sper sa iasa bine FSH-ul ca daca nu, tare imi e teama ca in curand trec la cautare de donatoare de ovocite si habar nu am unde gasesc!

Laura

Mergi la inceput