FIV 223

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Catalina,oare cine a facut test din z2?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

Buna tuturor!

Am facut o stimulare 9 zile cu doza max de puregon,am doar 2 foliculi de 21 si 16 astazi,dar buni si aia decit deloc,disera fac pregnylul,insa endometrul meu e de doar 6 mm.Nu am avut niciodata pina acum probleme cu endometrul asa ca sunt complet in aer.

Cit trebuie sa fie un endometrul optim?Oare mai creste?Pot supimenta cu ceva?

Misa,
daca nu ai renuntat si vrei sa faci ceva...ei ar trebui sa iti dea estrofem, macar dupa punctie, cind se scot foliculii, da!?
Dar pina la punctie tu mai ai ceva daca ai facut ieri pregnyl-ul.
Cumpara "Royal Jelly" e estrogenic-ajuta endometrul, daca nu ma crezi, fiindca nu sint activa pe-aici, nu am nici un mod -internautic-sa fiu convingatoare. Daca ti-e frica mai intreaba si fetele de la unguri: acolo, cind endom nu creste dr Z prescrie Royal Jelly. Bei o fiola pe zi.

Apoi, dupa punctie, cred ca stii reteta:
ceai de cretisoara + aspenter-printre altele multe ce s-au tot scris aici.

Intreaba dr de estrofem dupa punctie, "excesul" pe care l-ar aduce pastilutele se compenseaza cu utrogestanul(progesteron) pe care ti-l vor da.
A, si mai intreaba si daca endom e trilaminar-asta e f impo!!

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna!

Claudia 79,
LilianaFI,
Catalina,
Ioanatugs,
Iana-mari,
Maria 08

Va multumesc din suflet fetelor! Sper din suflet sa iasa bine de data asta. Deocamdata stau bine cu moralul...
M-au sunat azi de la Giulesti sa ma prezint la 6:30 (cand m-o vedea portaru' se inchina... )

Iana, tu ziceai ca vii maine la Giulesti? Poate totusi ne vedem.
Koricica, cum a fost la Psiho?
Ingerash, stiu ca-i greu, da mai ai si tu putintica rabdare......nu te mai stresa cu testele, mai bine iesi la plimbare, citeste ceva....

.....EU vorbesc...

-ici tuturor si multumesc pentru sustinere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

MADALINA,multumesc frumos.Esti f bine informata si te cred.Deja am trecut pe royal jelly,o sa beau si ceai,am acasa si ma simt f bine.Am inteles ca si pregnylul il mai creste,asa ca sa am eu ovocite in foliculi ca pe endometrul asta nenorocit il rezolv mai mult ca sigur si asta numai datorita voua.

Multumesc inca o data celor care m-au sustinut si mi-au fost alaturi.

Cind ma voi intoarce de la Sb intru sa va spun cel mai spectaculos endometru care exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, am o rugaminte la cele care sunt mai familiarizate cu forumul,
am inteles din ultimele postari ca se beau niste ceaiuri intre punctie si ET.
Eu nu am gasit/citit despre asta.

Poate sa imi dea cineva un link, unde s-a vorbit despre asta? Sau, daca nu e mult de scris, sa scrie cineva clar ce se bea, mananca.

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, am o rugaminte la cele care sunt mai familiarizate cu forumul,
am inteles din ultimele postari ca se beau niste ceaiuri intre punctie si ET.
Eu nu am gasit/citit despre asta.

Poate sa imi dea cineva un link, unde s-a vorbit despre asta? Sau, daca nu e mult de scris, sa scrie cineva clar ce se bea, mananca.

Multumesc frumos.

Mai doamna, bea APA, ca-i cea mai buna si sanatoasa. 2-3 l pe zi.
Cat despre mancare, vezi ca scrie pe prima pagina, in mare atat dupa punctie, cat si dupa ET incearca sa nu mananci sarat (mai ales daca-ti da medrol), mananca proteine multe (carne, oua, lactate), nu carbohidrati, nu mancare care sa te baloneze, ca n-ai voie sa te "scremi" (ma scuzati ) dupa ET

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Saluti, fete dragi si mult mai documentate ca si mine...

Eu am facut ET marti, am avut 2 embrionasi-morule, de 10 celule care au fost transferati la fix 97 ore. Am tot citit de ET facut la 3 zile sau la 5 zile...dar bb-ii mei au venit la 4 zile...Ce ziceti voi??? Eu am mare incredere in Zadorica al meu, doar ca n-am prea citit de transferla 4 zile...

Aaaaaa si endometrul meu e 9...cam micutz, nu-i asa???

Ce parere aveti???

Se lasa cu peste 11 zile???

Va si va doresc succes tuturor!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Misa, bafta multa! Mi avem o viitoare mamicuta muffinuta de varsta ta care a avut tot 2 foliculi si isi asteapta baietelul acum, sper sa-i calci pe urme!

Pentru MadalinaM: o regula de baza a bunului simt spune ca trebuie sa multumesti cuiva caruia i-ai cerut sfatul si care s-a ostenit sa-ti raspunda... asta chiar daca sfatul primit nu era ceea ce ai fi dorit. Imi cer scuze eu fata de mine ca mi-am pierdut vremea cu raspunsul dat tie.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Multumesc, ingerash.

Sunt pe Puregon. Am baut apa, dar tot m-am umflat. Ma simt ca un balon gata de zbor. Mi se umfla picioarele ingrozitor.
In fine, nu ma plang, doar vreau , nu?

Mergi la inceput