FIV 223

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ingeras, Huski, Iana, Misa: Incep galeria: Haideti fetelor, avem nevoie de vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

misa eu iti tin pumnii daca te-ai hotarat sa mergi mai departe! Si eu am avut un singur ovocit la punctie si am mers mai departe asa ca te inteleg! Bafta multa!
huski da Doamne sa ai maine oute multe si de calitate buna! Tin pumnii!
ingeras si eu zic ca e devreme pentru test! da' n-ai nimc de pierdut asa ca daca tu vrei sa-l faci, da-i bataie! numai sa fii constienta ca daca acum e negativ, se poate pozitiva mai tarziu!
iana bafta maine la eco!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Misa incearca-ti norocul
Ingeras stai cuminte,e prea devreme .Inca 3-4 zile si ne spui oficial ca eti gravida
Maria,Mami multumesc fetelor sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

pai evident ca mi l-am facut si e neg, numa' ca nu mi-a trecut prin cap sa-l fac cu prima urina, asa ca l-am facut dupa o cafea mare cu lapte mult si 2 cani de 250 de apa baute in prealabil.
Stiu ca nu-i concludent, dar intrebam si eu, asa :) nu va suparati pe mine, nu?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ingeras 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ingeras putem sa fim noi suparate pe tine??? nuuuuuuu!!! da' daca te mai mananca in zilele urmatoare sa faci, fa-l macar cu prima urina!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ingeras - ai intrebat de blasto , asa ca ti-am raspuns. Daca facea cu embrioni de 48 ore si iti exemplificam ar fi fost ca si cum tu ai fi vorbit de mere si eu de pere. Si da, au mai facut si altii teste. Din z2 chiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor va tin pumnii la cele care sunteti in focuri. Iana_mari te urmaresc atent

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

IOANA,MAMI,IANA si nu in ultimul rind CATALINA,va multumesc.

Voi merge mai departe,indiferent de ce va fi.Poate voi fi o minune a naturii si in plus un exemplu de vointa.Va fi bine,simt eu asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Catalina,oare cine a facut test din z2?

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput