nu mai doarme singur

nu mai doarme singur | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

Nu-mi vine sa cred ca tocmai eu deschid acest subiect. Intotdeauna am fost de parere ca un copil trebuie sa doarma singurel in camera lui. Am mutat copilul sa doarma singur de la 8 luni. Imi amintesc si acum ca erau momente cand isi lua biberonul si se ducea singurel in pat si adormea in cel mai scurt timp.

Pana aici toate bune si frumoase… in toamna l-am dat la gradi si de atunci a inceput calvarul bolilor si racelilor repetate, a avut, printre altele, si o pneumonie. De obicei, cand e bolnavior, dorm cu el in camera pe o canapea. Asa am facut si in toamna, insa el a tot fost virusat in continuu vreo 4 luni, timp in care eu am dormit aproape constant cu el in camera. In ianuarie am plecat din tara pentru o luna cu serviciul, timp in care el a dormit singur, dar se mai trezea peste noapte si o lua la picior prin casa – se ducea sa doarma cand cu bunica, cand cu taticul lui.

Cand m-am intors mi-am dat seama cat de mult i-am lipsit, e permanent ingrijorat sa nu-l las si sa plec – inclusiv la locul de joaca se uita dupa mine si-mi zice: mami, nu pleca. In fine, a inteles ca nu mai plec, si chiar daca il as dimineata la gradi, vin seara sa il iau, dar nu mai doarme singur. Nu pot zice ca i s-a schimbat comportamentul, e un copilas normal, vesel, echilibrat, doar ca nu mai vrea sa doarma singurel.

Pentru moment, pe mine nu ma deranjeaza sa dorm cu el in camera, dar nu imi place ca a devenit un obicei de care se pare ca nu vom scapa prea curand.

As vrea sfaturile voastre, dar nu imi doresc pur si simplu sa il las sa planga pana se obisnuieste, as vrea ceva treptat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Xandra, sfaturi nu am...dar iti spun ce as face in locul tau. As dormi cu el pana cand si-ar dori sa plece singurel de langa mine, indiferent daca ca asta ar insemna inca un an, doi, cinci...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

la asta nu ma asteptam dar nu suna chiar rau..... o sa iau in calcul si varianta asta. adevarul este ca pana acum nici nu am incercat sa fac nimic in acest sens, mai ales ca, asa cum am mentionat, deocamdata nu ma deranjeaza.
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Of, e greu asa....si la noi Diana nu mai vrea deloc in patut, numai cu mine in pat, mie imi place, da o voi dezobisnui tare greu.
Am auzit si eu de varianta sa-l lasi sa doarma cu tine pana renunta singurel, cand o sa mai creasca un pic, o sa i se para prea caraghios sa doarma cu mama lui si o sa renunte la asta. Bafta!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

bine, doarme el in patutul lui si eu pe canapea. sper sa nu ajunga sa doarma cu mine in pat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandra28

bine, doarme el in patutul lui si eu pe canapea. sper sa nu ajunga sa doarma cu mine in pat!!!

mama strumfului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128751

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu fara doar si poate as dormi cu al meu copil, daca asta vrea.
Nu cred ca as fi "condamnata" inca vreo 20 de ani si cum timpul trece repede, copiii cresc, merita "efortul".
Nimic nu se compara cu o fetisoara umflata de somn, un nasuc roz si o "buna-dimineata mamiii" in imbratisari

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput