Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Ioanaiub, stii cumva cum potsa prind salcia? Mi-a dat o vecina cateva crengutze, care am inteles ca se tin in apa. Dar trebuie sa stea la lumina/intuneric? Cere conditii speciale pana sa prinda mustatzile?
Sau fetele care se pricep.
Multumesc mult!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

tata a pus cateva crengi de salcie direct in pamant ... le trebuie umiditate si cred ca se prind, deocamdata la ale noastre am vazut cativa muguri, sper sa mai creasca, eu incerc sa le ud cat mai des

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Timiiiiiiii, sunteti superbe toate trei, iar pozele se vede ca sunt facute cu mutaaaaaaaaaa dragoste. Sa va iubiti la fel de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Timi, ti-am admirat fetele ... Sarah e atat de serioasa

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi mi se pare mie sau voi aveti o fetita leita mama si una leita tata? Sarah mi se pare leita tati.

Ma simt oarecum mai bine, mi-a venit printesa acasa si m-a trezit din morti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Olaaaa
scuze de disparitie, programul meu in ultimul timp, in mare, este trezit, mancat, iesit afara, mancat, dormit, mancat, iesit afara, mancat, baie, somn. De vreo doua saptamani Daria doarme la pranz vreo 3 ore si eu pe langa ea vreo doua. Dorm de rup si tot ma simt sfarsita. Cred ca e un cerc vicios sau sunt afectata de astenia de primavara.
Saptamana asta a venit mama la noi pt ca eu trebuie sa bat orasul, sambata suntem nasi.
M- am tot gandit la Brazuca pt ca si finii nostri au fost lasati de nasi. Ne- au propus noua acum 2 saptamani, deci mai putin de o luna pana la nunta.
Despre Daria ce sa va zic? e tare scumpa cand vrea ea ca m- a convins ca poate sa fie si un mic tiran. A inceput sa zica zilnic noi cuvinte, e drept ca sunt scalcite rau. Astazi: coco - noroc ( m- a zapacit toata ziua sa dau coco cu ea) , fafa - cafea, poo - ploua.....

Cafera pupici ca faci pe diriga cu noi si strigi catalogul.
Alina asa emotii imi dai cand scriii de sangerari. Iti tin pumnii sa fie bine, trebuie sa fie bine, au trecut saptamanile cele mai critice, ii bate inimioara, placenta e lipita, deci e bine.
De ce trebuie Eli sa poarte ortopedice?
Va pup pe toate, ma duc sa ma culc acum ca mi se inchid ochii.

Ps superbe poze/ filmulete.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumesc frumos pt vorbele frumoase Alina, timi, ioana
Timi, f frumpoase pozele
Dana, ma bucur sa mai citesc de Daria
Oanamada, am uitat sa-ti zic, bafta la pregatiri si acolo. Fain blogul, mama cate retete stii sa faci! Auzi, da' Catinca te "lasa" sa gatesti? Adica, sta cuminte, are rabdare? Ca totusi dureaza pana ajungi sa pui la cuptor mancarica... Andreea nu prea are rabdare, greu de tot o conving sa stea pe langa mine in bucxatarie mai mult de 5-10 min...si atunci umbla peste tot..o noua sursa de dezordine si de treaba in plus pt mine Plus ca o am pe cea mica care acum trebuie mereu pazita, sau pusa in loc sigur...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Multumesc frumos pt vorbele frumoase Alina, timi, ioana
Timi, f frumpoase pozele
Dana, ma bucur sa mai citesc de Daria
Oanamada, am uitat sa-ti zic, bafta la pregatiri si acolo. Fain blogul, mama cate retete stii sa faci! Auzi, da' Catinca te "lasa" sa gatesti? Adica, sta cuminte, are rabdare? Ca totusi dureaza pana ajungi sa pui la cuptor mancarica... Andreea nu prea are rabdare, greu de tot o conving sa stea pe langa mine in bucxatarie mai mult de 5-10 min...si atunci umbla peste tot..o noua sursa de dezordine si de treaba in plus pt mine Plus ca o am pe cea mica care acum trebuie mereu pazita, sau pusa in loc sigur...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Monica multumim frumos.....
Mda...ma lasa...este asa...o chestie...ea are rabdare sa stea cu mine, dar vrea sa cam faca ce fac eu...toc ceapa vrea si ea sa "tace", umblu la oala...vrea si ea "meteca oala"..si tot asa...de regula, incerc sa-i fac mancarea ori cand doarme de pranz, ori seara cand e taica-su acasa si o tine ocupata (desi si atunci vrea la mamicuta la butie). De umblat in sertare s-a saturat...a tot umblat pana s-a fixat la storcatorul de citrice (mamicuta face uc!), la doua perii noi de spalat vasele... la bibuin (bibuinul este un burete din ala rotunde pus pe un picior de plastic pe care-l luasem ca sa spal biberonul - ea zice la biberon bibuin...asa ca si buretele ala este tot bibuin!) si la matura...ca ea face mereu "curat ca tanti". Oricum am ajuns sa-i fac mancare pentru 3 zile si e ok asa...
Apropo, azi i-am dat prima data ciorba de loboda si a fost "bunuta"!

Acum ca am recuperat putin din urma...nu mai fi draga mea amarata ca nu faci fata cu alea alea....ca asta este casa nu-i muzeu si tu nu esti robot! Eu una nu am fost niciodata prietena cu aspiratorul (poate pentru ca ma punea mama mereu sa-l folosesc acasa la noi!) si nu sunt nici acum...daca nu vine "tanti" ..aspiratorul este prieten cu sotul meu...de calcat ...calc ca asta este, tanti nu poate sa si calce...iar in rest...cand apuc fac, cand nu...slalom printre jucarii..ca asa-i frumos! Dupa cum vezi mai sus fi-mea face "curat ca tanti" nu "curat ca mami"...ca mami calca si face mancare...
Pupici

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetili!

Ioana, mersi de raspuns, o sa incerc!
Ddanagh, bine ai revenit. Si ca tot te-am prins (pe tine si pe oanamada) ziceti-mi si mie, va rog, ca si noi o sa fim nasi pe 6 iunie. Cat se da la biserica? Ce mai tre sa cumpar? Cam la ce cheltuiala, asa, in mare ar trebui sa ma astept? Aveti idee? Sa nu va suparati, stiu ca suna cumva meschin, mie imi face mare placere, mai am 2 finutzi baietzei si acum am marea bucurie sa nasesc si fetitza, deci sunt tare mandra si bucuroasa, dar pica cam nashpa cu cheltuielile mele uriashe cu casa asa ca as vrea sa fiu cumva pregatita. Ce ziceti?
Daca e prea offtopic poate vb pe pm/mess? Id-ul meu (in caz ca va intereseaza) e violetahabr@yahoo.com.

Poop toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaaaaaaaa

alina.a, ce mai zici?

timi, absolut superbe pozele.......sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti totzi

dana, spor la cumparaturi

monica, te inteleg, cu toate ca eu am doar unu. cateodata am impresia ca ma depasesc toate! dar m-am invatat sa le mai las, ca nu-mi face nimeni inspectie si nici nu-mi ridica statuie.

violeta, cu salcia ta, eu zic sa o tii in apa pana face ceva mustati dupa care, atunci cand o plantezi in gradina, ia neste pamant cu iarba(deci iarba sa aiba radacina), adica beleste un pic de gazon, inveleste partea cu mustatile in gazonul asta, cu iarba la exterior, si dupa aia planteaza salcia in gropitza........intotdeauna cu verdele in sus. . garantez ca se prinde, si la vara vin sa stau la umbra salciei....daca ma primesti..

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

draga mea timi ai doua comori!si mi se pare normal ca sophi sa fie in centrul atentiei e ceva nativ.de balaton nu stiu nimic de cazare din pacate,adica nu am stat acolo,dar am trecut prin zona si este absolut superba!parca e o mica statiune austriaca.avantajul fata de austria e ca e mai aproape,dar sa sti ca preturile sunt tot pe acolo,adica mult mai mici fata de noi si un raport calitate/pret excelent.din cunostintele noastre cine a fost nu a regretat.stiu ca multi au gasit cazare pe net dar cel mai avantajos e sa mergi acolo desi e cam riscant cu 2 copii si voi nestiutori de limba...promit ca ma interesez de ceva adrese.daca vrei ceva si mai aproape si fff fain iti recomand gyula si oroshasza.milena a fost 7 zile la gyula anul trecut ieftin si ff placut,a fost ci tot familionul.
dana eli calca fff urat in interior,mai ales cu stangul.am fost la ortoped si va purta ceva timp incaltaminte facuta pe comanda dupa indicatiile lui...
vio si noi avem o salcie dar am primit-o cu radacina.sotul e inebunit dupa ea

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+

povestea noastra...

Mergi la inceput