Strumfi de iul-aug 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Sal,
Alina, multa sanatate si aveti grija de voi
Carla, sunteti bine,da?
Aylin, felicitari!
ioana, frumoase pozele
cafera de unde ati luat tablita?
Andicu, super patanii cu Filip
arhdy, bine ca sunteti sanatosi
Eu acum sunt un pic suparata, am o stare nasoala, ca nu fac fata cu treburile casei deloc, deloc.. la noi e haos, dezordine, eu nu fac fata cu ordinea (aia cat de cat, nu luna) ritmului in care se face dezordine...sunt prinsa numai si numai cu copiii, si ma dispera treburile casei, nu sunt in stare, sotul si el e f prins, si uite asa... Stiu ca se zice ca astea sunt treburi de femeie in general, sunt una de 2 lei care nu e in stare sa faca nimic.
Colac peste pupaza, femeia care venea saptamanal la noi nu a putut veni ca e racita, tare m-am enervat, m-au ramas rufe necalcate, praf etc... am mai cooptat-o pe mama printre picaturi...
Scuze, cand o sa-mi treaca o sa pun si ceva poze noi...
pupici pt toti!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cafera spune:
Monica, tabla am luat-o de la Ethos. Are si litere, cifre, buretel, numaratoare; o sa fac niste poze. Nu te mai necaji cu treburile casei. Eu inainte de paste aveam totul pus la punct (de, fusese mama la mine), acum ma uitam ca geamurile iar cer sa fie spalate, iar rufe mi s-au strans ca la o familie cu 20 de copii.
Poate trimiti copiii cu bunicii in parc si faci un tur de forta de 2-3 ore impreuna cu sotul. Tur de forta la facut curatenie, sa nu va ganditi la prostii. Mi-am adus aminte de tinerete, dar nu va povestesc ca sunteti mici si va invat la prostii.
Dana?
ioanaiub spune:
Monica, stai linistita, nu esti singura care nu face fata
se aduna si la mine o gramada de treaba, uneori mai las dezordine in casa si ies cu copiii la gradina, mai ales acum ca e vreme buna si e pacat sa nu iesim la aer ... inainte, cand il aveam doar pe David ma mai ajuta si sotul dar acum e prins si el cu tot felul de probleme si nu ma mai pot baza pe ajutorul lui
ma mai necajesc si eu cateodata, mai ales dupa vreo vizita la prieteni, fara copii sau cu copii mari, cand vad ordinea de la ei din casa si la noi ai impresia ca peste tot sunt jucarii si mai nou nisip dar imi spun ca nu-i nimic, copiii sa fie sanatosi ca restul le facem noi ...
capul sus, nu esti o femeie de 2 lei, ai doi copii mici si e normal sa nu ai toate puse la punct, cel putin eu asa consider
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Mi-am adus aminte de tinerete, dar nu va povestesc ca sunteti mici si va invat la prostii. [b] Mamica de printese |
Ba invatza-ne, o, invatzatoareo!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
Ba invatza-ne, o, invatzatoareo! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Ma rogi in zadar, ca eu nu trebuie sa va invat (banuiesc), trebuie doar sa va dau idei.
violetan spune:
Ioanaiub, stii cumva cum potsa prind salcia? Mi-a dat o vecina cateva crengutze, care am inteles ca se tin in apa. Dar trebuie sa stea la lumina/intuneric? Cere conditii speciale pana sa prinda mustatzile?
Sau fetele care se pricep.
Multumesc mult!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
monica capul sus ,lasa frate ca pt curatenie exista "tanti" si daca nu, cand este timp.pai eu nu aveam timp cu eli,adica una bucata copil, cand vine si nr2 o chem pe tanti mea de 2 ori pe saptamana.mancare fac,de calcat musai ca nu are cine dar sa mai si dau cu aspiratorul si deastea...bine eu vorbesc acum de vremurile cand eram "apta"....de multe ori te am pe tine ca exemplu,cum te descurci cu 2 copii asa mici si ma imbarbatez ca voi reusi si eu
luna multumesc pt cuvintele frumoase,multa sanatate!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+
povestea noastra...
musso17 spune:
buna fetele
vio,m-am uitat dupa measjul pe care l-am trimis de numa,apoi am realizat ca era pm..sunt cu capu',cand sunt singura parca ma organizez mai bine..deci,pentru muci,colargol,dar vorba lui andicu eu am dat de unu care nu a avut nici un efect,vibrocil,fluimucil,acc si rinatiol.te pup
oanamada spune:
Hielau!!!!
Eu vad ca am ramas in urma rau cu cititul...va miscati tare repede...o sa dau o fuga cateva pagini in urma sa recuperez!
Pana atunci...VICTORIEEEEEE! facem la "wc-ut" pisu...de 2 zile! ne cerem si vrem sa stam acolo cu orele daca se poate.Am vrut belea, na ca acum am belea!
In rest...ne sparge al doilea canin de jos si unul de sus...asa ca am inceput sa face nelipsita febra...bine ca nu am depasit 37,7 si sper sa nici nu depasim!
Fitoasa cat cuprinde...nu vre sa plece din casa fara palarie, sapca sau bandana (chit ca este intunecat afara!)...si inainte de a iesi pe usa sta si admira in oglinda de la intrare...imi creste pipota de mandrie ca am asa fata!
Azi am aflat ca voi fi nasa de fetita...fina mea a facut eco si este fetita...cel de dinainte fiind baietel...exact ce mi-am dorit...sa nasesc un baiat si o fata...cel putin!
Apropo...am reusit sa citesc totusi raspunsurile voastre, dar pe urma am pierdut sirul...va multumesc pentru lamuririle cu permisul de conducere...tot n-am ajuns sa-l fac, dar o sa ma ocup si de el!
De vreo 2 zile ma doare capul de-mi vine "sa-l scot si sa-l inlocuiesc"...cred ca e de la vremea asta ciudatica!
Am constatat ca agentii imobiliari din Belgia sunt la fel de aerieni ca cei din Romania....chiar daca vorbesc bine limba lor...degeaba frate....
Cam asta...acum ma duc sa recuperez din urma si va mai scriu....Va pupicesc pe toate!
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Timi07 spune:
monicabo la mine toate zboara in casa desi 3 zile pe saptamana sunt doar cu Sarah, Sophie fiind la cresa pana la 6.Nu reusesc sa ma odihnesc, nici sa fac curat iar manacare fac pe fuga sau niste sandwichuri si gata. Asta e.... De cand s-a nascut Sarah tot zic lasa ca saptamana viitoare lenevesc sa-mi incarc bateriile cat de cat dar uite ca nu reusesc. Aproape zilnic a trebuit sa fug undeva + sa o iau pe Soph de la cresa si in cale 1-2 zile cand nu aveam program de alergat a avut grija Sarah sa-mi dea de lucru. Ma bucur ca suntem toti sanatosi si in rest facem ce putem.
Luna esti mai bine? sper ca da.... Of sper sa nu fie ceva contagios macar.
Andiciu am uitat sa scriu ca v-am admirat, sunteti o famile tare frumoasa si-i doresc tatalui tau sanatate sa se bucure de voi muuuuulti ani de-acum incolo.
Cand ai povestit patania de la malul marii eu credeam ca deznodamantul va fi ca-i va trage Filip cateva lopatele peste dos domnului in timp ce tu ii multumeai dar vad ca el a avut planuri si mai mari
Alina de nu stiu cand imi tot propun sa te sun si pe tine si pe bunica-mea si uite tot nu apuc....cred ca mai degraba ajung Ro.
Teoretic prin august dam o fuga (poate chiar la inceput....) dar inca nu-i nimic sigur. As vrea sa venim pe 3-4 sa stam vreo 2 saptamani si pe urma sa mergem inca o saptamana doua ori la austrieci ori la Balaton (probabil Balaton ca sper ca-i mai ieftin). Ai ceva sugestii?
Ai fost cuminte si-ai stat in pat? Daca da atunci uite aici niste poze cu puiutzele mele.
Dupa cum ziceam in sfarsit suntem ok sau okay cum zice Sophie. Azi s-a comportat ca o vedeta. In drum spre casa trecem pe langa sediul Google si googaloshii stau ciorchini in strada la o tigara si o barfa dupa servici de n-ai loc sa treci de ei. Atat i-a trebuit la Soph sa-i raspunda unul la salut si-a inceput sa se suceasca si la stanga si la dreapta sa le faca cu mana si sa le strige taaare bye-bye sau hello-bye-bye am crezut ca mor de dragul ei da si majoritatea googaloshilor i-a topit
Tot aduna cuvinte la vocabular si ma amuza cum le poceste pe unele de nu seamana de loc cu ce incearca sa zica damin e pijama, prima data cand am auzit-o ma si gandeam cum vorbesc fetele alea la cresa cu copiii , la one more zice uno mo, la fluture futiti etc trebe sa fug ca-mi bate la usa, se pare ca iar nu are chef de somn.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)