Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Nu prea am timp acum sa povestesc, dar am citit ca Vio, parca, intreba de inlocuitor pt Fluimucil.
Eu i l-am schimbat lui Filip in ianuarie, ca aveam impresia ca mai rau ii stimula mucii decat ii vindeca, si i-am dat SINUPRET- picaturi. E produs homeopat, i-au facut f bine, in 3 zile maxim nu mai avea nimic ( in conditiile in care ne chinuiam de 2 saptamani cu muci, tuse si tratamente de tot felul pe langa). Lui Filip mi s-a recomandat sa-i dau cate 10 pic. dimineata si seara. Daca are si nasucul infundat, la noi capsulele de Karvol fac minuni.
E f bun si COlargolul numai ca unele farmacii nu il mai produc corect am inteles, de unde efect nexam ( noi asa am patit in ultimele 2 dati). Aaa, si aveti grija ca se inactiveaza in 1-2 saptamani maxim!

Revin mai incolo.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, andicu!!!! Si multa sanatate!

Ete banc sec super tampit, dar la care am hohotit gros, pret de cateva minute :

Cica la scoala le zice invatatoarea la elevi sa faca o compunere intitulata "Mama e numai una".
Popescu, premiantul: mama e cea mai buna fiinta din lume; ea se sacrifica pt noi blah blah blah, concluzie: mama e numai una.

Ionescu, alt premiant: mama e cea mai grozava, ea ne creste, ne spala, ne invata etc etc etc concluzie: mama e numai una.
Si tot asa.

Bula: Ieri mi-era foame si i-am zis lu mama: mama mi-e foame, ce avem de mancare? Si mama a zis: vezi in frigider ca mai sunt 3 chiftele. Am deschis frigiderul si urland am zis: mama, e numai una!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mergi la inceput

Doi pensionari stau de vorba pe o banca in parc:
- Tu de cand nu ai mai avut "treaba" cu o femeie?
- Sa-ti spun drept, de cand am iesit la pensie!
- Si eu la fel.
- Sa stii ca astia ne-au pus ceva in pensii.

Un tip vine acasa si-i spune sotiei sale:
-Iubito, am o problema foarte grava la birou. Sotia ii raspunde foarte frumos:
-Nu-ti fa griji, iubitule, sa nu mai spui niciodata "am" o problema, spune "avem" o problema.
La care sotul raspunde:
-OK, atunci secretara noastra o sa ne faca un copil...

Iubitule, imi faci cadou de ziua mea, o pereche de cercei de aur?
-Da iubita mea, dar la anul!
-Si anul acesta?
-Anul acesta te duc sa-ti gaureasca urechile!, raspunse tanarul scotian indragostit.

Imi dati voie sa va sarut mana, doamna? - Da, dar mai usor mi-ar fi sa-mi ridic voalul, decat sa-mi scot manusa...

Mergi la inceput

Eu ma laud ca muncesc dar am un coleg care nu imi da pace si imi tot trimite bancurii . Mi-am gasit scuze, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Intru si eu dupa o pauza destul de lunga.
Cristiana este bine. Este un copil atomic cu multe semne de buna purtare, dar in rest este sanatoasa.
Eu sunt fffff ocupata la munca si deasta nu am reusit sa mai intru.
Am vazut o listuta cu zilele de nastere ale mamicilor, o scriu si eu pe a mea: 24.03.1979
Carla , ce faci? Ai nascut? Nu am vazut mesaj de la tine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ce spor ati avut la scris !!!!

noi acum am venit din oras, i-am cautat Marei sandalute ca nu se "potriveste" sa o incalt cu cele ramase de la David , poate doar la joaca

am trecut si prin piata, pentru ca noi, asa gradinari mari cum de dam, inca nu avem verdeturi in gradina , dar si cand o sa se faca

Alina, fii tare, poate va trebui sa stai in pat doar o perioada, pana se fixeaza bine sarcina si apoi o sa te bucuri din plin de burtica

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Cafera pupici pentru ca m-ai scos din barlog, iar pentru toate mamicile pupici cu scuze, ca va citesc dar nu mai intervin deloc pe aici...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Cafera pupici pentru ca m-ai scos din barlog, iar pentru toate mamicile pupici cu scuze, ca va citesc dar nu mai intervin deloc pe aici...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Accept, daca ne spui ce mai faceti. Sa te rog sa pui poze cu pui frumos, sau deja te-ai gandit sa ne faci bucurie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am fost prin piata, la un magazin de incaltaminte si la Alexia la scoala. Am probat si eu Ilincai niste sandalute,dar erau cumplit de mari si largi...nu-mi placea nici un model. Trebuie sa-i gasesc urgent, pentru ca in pantofior deja ii transpira piciorusul cu caldurile astea si azi nu mai vroia sa se incalte cu ei ca era ... "cad".

Ne-am pricopsit cu o tablita de scris, pe o parte magnetica, pe o parte se poate scrie cu creta si vad ca sunt incantate amandoua si convenabila la pret la cat de mare e.

In rest? Toate bune.

Mergi la inceput