Strumfi de iul-aug 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
violetan spune:
Ghinez, bine-ai venit! Multumesc pt raspuns, da, stiu colargolul ca l-am tot folosit. Si stiu si ca Eurespalul e pt tuse, dar imi amintesc ca a zis cineva ceva apropo de fluimucil ce naspa e (sunt total de acord!) si ca in loc de asta a folosit x care e bun si dezinfectant. Dar nu era colargol sigur, ca de ala stiam clar! Ufff, prost stau si cu memoria si cu desteptaciunea din capu-mi cel sek: am zis de nenumarate ori sa salvez chestiile interesante si tot uit!
Laur nu are muci, adica n-are muci vizibili si azi dim i-am tras cu pompitza dar nu prea avea. in schimb toata noaptea respira cand bine, cand fornait, simtindu-se muci undeva pe traseu. Nu stiu ce sa cred...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
vio, si andrei e cu muci pe traseu de ceva vreme! dar l-am lasat asa.........
alina.a, te cred ca ti-e greu.......dar nu te gandi ca o neglijezi pe eli....e doar o perioada. totul e sa-ti fie tie bine pana la final. o sa treci si peste asta!!!! cu ajutorul lui DD o sa fie bine. cand ti-e greu, gandeste-te la .....rezultat!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
X-ray spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza vio, si andrei e cu muci pe traseu de ceva vreme! dar l-am lasat asa......... alina.a, te cred ca ti-e greu.......dar nu te gandi ca o neglijezi pe eli....e doar o perioada. totul e sa-ti fie tie bine pana la final. o sa treci si peste asta!!!! cu ajutorul lui DD o sa fie bine. cand ti-e greu, gandeste-te la .....rezultat! * "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world* |
DD dar cat mai am pana in decembrie....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+
povestea noastra...
nma spune:
citat din mesajul lui mychydutza neatzaaaaaaaa. ioanaiubsi eu am gradinarit............pe casa scarii! e bine si acolo, ca mi-am facut o mica sera . in schimb in casa, mi-au murit toate florile! |
Eu la geam am pus cateva floricele. In casa mi-au murit si mie anul trecut cand am izolat peretii. Acum tot cumpar, poate, poate rezista.
andicu, sanatate multa-multa tatalui tau! apropos de crema solara, andrei deja arata ca tractoristu, bronzat pana la coate. |
Andrusca la fel .
vreau si eu un sfat pt desfundat canale (la tzatze), pt o proaspata mamik. bebe e cam mic, sfarcuri nu prea.......mercic! |
Sa incerce sa se mulga cu o pompa buna.
nma spune:
Alina la mine statea bona de la 8 la 16/18 si apoi sotul. Cand sotul avea mai mult de lucru bona mergea cu lex acasa la ea. Si nu mai fi pesimista. Peste putin timp o sa mergi la plimbare cu Eli in parc.
Vio eu zic sa incerci cu aerosoli. Sau ceva hemeopat (copi/paste din ce a spus Carla) drosera pentru tuse seaca; antimonium tartaricum pentru tuse productiva; aconitum pentru viroza; belladonna pentru viroza cu febra, transpiratii puternice si capul mai fierbinte decat extremitatile.
nma spune:
Un angajat este convocat la seful de personal:
- Va plac berea calda si femeile transpirate?
- Nu prea...
- Perfect, veti avea concediul in ianuarie!
mychydutza spune:
citat din mesajul lui nma Un angajat este convocat la seful de personal: - Va plac berea calda si femeile transpirate? - Nu prea... - Perfect, veti avea concediul in ianuarie! |
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
violetan spune:
citat din mesajul lui nma Un angajat este convocat la seful de personal: - Va plac berea calda si femeile transpirate? - Nu prea... - Perfect, veti avea concediul in ianuarie! |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash