Strumfi de iul-aug 2007 (140)
Raspunsuri - Pagina 3
X-ray spune:
of mai georgi multa sanatate lui mihnea!
va multumesc tuturor pt suport imi poca tare bine
andicule hai ca am ras cu pofta.parca va vad mobilizandu-va cu tot...noi am patit-o cu eli la ultima iesire in szeged,a varsat apa in scaunul de masina ,era siea uda si scaunu'.am mers o bucata de drum cu ea in brate tremurand ca frunza...cum am ajuns in szeged primul lucru i-am luat haine.norocul nostru ca fiind negru si fff cald afara s-a uscat repede scaunul si la intoarcere a venit in el,altfel muream de inima pana in arad...
nico multumesc de poze tare resusite,protagonistii pe masura
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 9+
povestea noastra...
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 va pup,am trei masini de spalat si alte doua de intins si n-am decat 4 franghii georgiana,mamica de mihnea |
Concluzia: mai lasa si pt maine!
Cafe, tata e bine, multumesc de intrebare. A inceput chimioterapia, dar inca nu are efecte negative. Prima ( lunara) a suportat-o fara nici-un efect secundar. O sa vedem peste 3 luni daca are efect tratamentul.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Luna1 spune:
Hello girls.
Alina stai cumintica in patut, imi imaginez ce greu trebuie sa fie dar haide, stiu ca poti si va fi bine.
Mychy si Adelise ma inebunise cu NU,acum vad ca a lasat-o mai moale, mai zice si YEAH din cand in cand.
Nico am ras la greu de Andra cu Gaina ei. Si ce gaina blanda, dar ce o mai tinea Andra si o plimba. Super. Si Alex fratior mai mare nu gluma, in psatele ei o supraveghea.
Andicu super aventurile de weekend. Am fost si noi la mare ieri si la 16-18 grade lumea facea baie si plaja.
Noi ieri ne-am hotarat sa ducem copiii la mare intr-un oras numit Bournemouth, am fost acolo pentru prima oara si mi s-a parut super. Foarte similar cu Marea Neagra, plaja lata, nisip foarte fin si curat, iar copiii au avut o zi super. Cum spuneam erau copii in costume de baie la 16 grade, si se balaceau. Pe Cosmin nu l-am putut opri insa Lis e o babuta, a pus piciorul in apa si apoi a fugit repede la tac'so si s-a invelit cu prosopul ca ii era frig.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
Andicu, cat am ramas la patzaniile voastre!! Vroiam sa-ti zic ca tata a facut chimioterapie si nu i-a fostrau deloc, ba din contra si a avut si efect: s-a redus invazia de la 75% la 25% in vreo 10 luni...el a avut din pacate altele mult mai nashpa, asa ca nu e comparabil. Ideea era ca poate avea efecte bune si sa nu ii fie rau deloc. Ii tin pumnii tatalui tau sa ii mearga bine si sa aiba efect tratamentul!
Carla,
Mychy,
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Luna, sunteti fenomenali!
Alina.a, sa fii cuminte!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
buna dimineata!
dau o cafea, pana se trezeste Mara
noi am avut un week-end plin, am inceput de joi cu cumparaturi pentru infrumusetarea gradinii, adica am cumparat flori le-am plantat in jardiniere, am agatat si niste ghivece la filigoria noastra, care inca nu e gata
jardinierele le-am luat pentru carul mostenit de la bunici dar n-am gasit suporti asa ca n-am finalizat operatiunea
sambata ne-a invitat un prieten la el in curte la un ceaun , copiii s-au jucat in nisip si am ajuns acasa abia seara pe la ora 22.
duminica am mai dat o tura la gradina, sa admiram solarul acoperit si sa udam florile , dupa amiaza a fost de odihna si seara s-a intors si sotul din deplasari
astazi o interneaza pe soacra-mea in spital, are probleme cu plamanii, de doua luni tuseste si tratament nu face , ea oricum are si probleme cu inima, sper sa o puna cat de cat pe picioare.
o sa pun poze cu activitatile noastre de week-end, acum le incarc
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
ioanaiub spune:
am pus cateva poze noi
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaa.
ioanaiub, sanatate soacrei. ce de activitati in aer liber ati avut. si eu am gradinarit............pe casa scarii! e bine si acolo, ca mi-am facut o mica sera . in schimb in casa, mi-au murit toate florile!
cafera, sa-si gaseasca crestina! ca doar n-o fi popo! sa stii ca-l antrenez: sterge pe jos, matura, aspira..........ca nu vreau sa-mi zica nora de dulce la greu!
andicu, sanatate multa-multa tatalui tau! apropos de crema solara, andrei deja arata ca tractoristu, bronzat pana la coate.
violeta, ma mai iubesti???????
alina.a, cum esti?
vreau si eu un sfat pt desfundat canale (la tzatze), pt o proaspata mamik. bebe e cam mic, sfarcuri nu prea.......mercic!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*