Strumfi de iul-aug 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Off, Alina, te rog sa nu te mai ridici. cand am incarcat pozele la tine m-am gandit. Asa iti mai trece si tie timpul. te pup.
Gergi pup strumful sa scape repede de febra.
Ma bucur ca v-au placut pozele/filmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu nu mai pot sa-i fac poze lui andrei, pt ca in momentul in care vede camera sau telefonul incepe sa urle:niu, niu , niuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!ieri in parc, o poza n-am putut sa-i fac

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nico, n-am cuvinte! dar si
Georgi, multa sanatate si o perioada lungaaaaaaaaaaaaaaa fara peripetii de-astea!
Oanamada, io inteleg ca te-ai ajuns si nu mai ai chef de romanisme, dar da si tu un pm cand vrei o cafea buna

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare.

Georgi, pup puiul frumos , sa se faca bine repede!

Alina, tare am emotii pt tine, de cate ori postezi ma rog sa fie de bine! important e ca bebe e bine, sa dea DD sa fie la fel, si poate pana treci in trim.2 o sa scapi si de sangerari!

Si acum despre noi pt cine are rabdare sa citeasca .
PERIPETII DE WEEK-END:

Sa va povestesc ce-a facut fii'miu sambata: dupa o serie de shopping in care ne-a fugarit prin toate raioanele de a scos untul din noi si am si uitat ce trebuia sa mai luam ( pe cuvant daca am vazut copil mai Duracell ca al meu, din cati copii erau atunci in magazin!), ajungem pe plaja in Mamaia, dotati cu un arsenal intreg de lopatele, galetuse, forme, masinute, etc. Dupa o repriza de relaxare-mami, si castele "fara numar"-tati, al nostru se hotaraste ca nu mai are nevoie de sapca si o arunca fix in apa . Asta presupunea ca cineva trebuie sa intre dupa ea fara pantofi, sosete, etc. In fine, se indura un nene de noi, care facea plaja echipat corespunzator la slip, intra in apa si ne aduce sapca, si in timp ce eu ii multumeam politicos, al meu inainteaza usor spre/prin apa, aluneca, si cade cat era el de imbracat in apa plina de alge si nisip. Urmarea: ud pana la piele, de la gat in jos. CUm n-aveam schimburi decat o bluzita ( Mav, o sa te tin minte toata viata, si o sa umblu de-acum incolo cu haine de schimb si incaltari! ) si pampers, am lasat baiatul in tricou si "pacioaiele goale" spre fericirea lui ( ca era nisipul cald). Asa am ajuns la buni , care ne-a gasit un pantalon de trening de-al lui , unde a mancat si a dormit aproape 3 ore neintors! end of story.

Ieri am petrecut iar la tara, unde i-am instalat casuta proaspat cumparata, dupa ce am ajuns acolo cu al2lea transport, ca-n bancurile cu Bula, ca eram noi 3 si ai mei si ne-am dat seama ca nu incape casuta in masina si noi alaturi, asa ca a plecat tati cu bunicul si cu casuta si eu cu mama si cu Filip l-am asteptat pe frate-miu sa ne ia ( ne-am plimbat prin Praktiker vreo ora, de ne-au iesit ochii!) .

Fug, ma duc sa vad filmulete de Nico , asta , asa, printre muncile de la servici.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

andicu, ce vikend cu peripetii ati avut.........am vazut si eu la tv ca a facut lumea plaja la mare, ca s-a intrat in apa.........super! sa ne pui poze cu casutza! eu iar am morcovu in fund, cu frunze cu tot, cu restructurarile astea.......xerxe, la voi cum mai e?????? m-am saturat de tzara asta ...............oanamada, ia-ma cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Nico, n-am cuvinte! dar si
Georgi, multa sanatate si o perioada lungaaaaaaaaaaaaaaa fara peripetii de-astea!
Oanamada, io inteleg ca te-ai ajuns si nu mai ai chef de romanisme, dar da si tu un pm cand vrei o cafea buna

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Esti super tare!!! Cred ca s-a auzit pana la vecini hohotul meu de ras! Te rog sa ma crezi ca deja am liste agatate pe pereti cu ce am de facut!Voi face insa cumva sa ne vedem pana plec...dar sa ma mai calmez putin ca deja nu stiu ce sa fac mai intai.
Apropo, are cineva idee daca pentru reinnoirea permisului de conducere EXPIRAT...imi trebuie din nou fisa psihologica...daca da, am pus-o ca...eu m-am cam dus cu capu' de cand mi-am facut-o ultima data!

Alina....te rog...stai cat mai cumintica!!!
Carlaaaaaaaa...trebuia sa-mi scrii ceva!!! Apropo, esti balanta ca si mine...
Georgi ma bucur ca nu mai aveti febra azi!
Mychy...cunosc foarte bine prin ce treci...la noi e perioada lui "nu beau" (nu vreau!)...asa ca
Andicu...eu cred ca Filip a premeditat tot...sunt sigura ca baiatu' vroia sa faca plaja si nu a stiut sa-ti explice...asa ca a gasit metoda
Fug sa vad pozele lui Nico si revin

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

oanamada, eu stiu ca daca e expirat permisu, iti trebuie aceleasi acte ca si atunci cand il faci pt prima oara, adica si fisa aia........eu mi l-am schimbat din motiv de schimbare de nume...si nu mi-a trebuit fisa de evaluare psiho!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Stiam eu ca vroiam sa mai zic ceva:

Oanamada, succes cu mutatul! sa va acomodati repede, sa va mearga de o mie de ori mai bine si sa nu regretati niciodata c-ati plecat!
Cat despre permis, din ce tin eu minte, mi-a trebuit formular completat, nu stiu ce taxa, copie buletin si analize medicale repetate care sa-ti stampileze acel formular standard. Cred ca daca te duci la politie, exista o lista pe undeva cu ce acte iti trebuie.

Cat despre noi, e posibil sa fi vrut Filipu' sa-mi transmita ceva de genul:"mami, a venit vara, mai dezbraca-ma, ce naiba, nu vezi ca mi-e cald?". Asa ca ieri m-am conformat si am lasat copilul in tricou si pantalonasi de vara. Mai naspa e ca trebuie sa-i cumpar urgent crema de protectie, ca se face imediat rosu, la ce ten alb are.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andicu, mi-l si imaginez pe Filip ce haios era. Tatal tau se simte bine de cand a revenit acasa?

Mihaito, daca e incapatanat, il tine "niu-ul" pan' s-o insura. Atunci o sa gaseasca o crestina care o sa-i puna pielea pe bat si o sa spuna "daaaaaaaaaaaaaa". Ei, ce zici? Mai astepti sa zica da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc fetele.
andicu ..asa si fii-miu,tot pe plaja,a luat o minge s-a jucat si tup cu ea in apa,am intrat eu ca aveam un pantof sanda dar mi-am udat pantalonii..as fi lasat-o dar nu era a noastra
oanamada,sotu' si-a reinoit permisul expirat si i-a trebuit o noua fisa medicala.

voiam sa va spun ca daca nu era sotu nu stiu ce ma faceam,el il infasura in prosop eu il linisteam ca plangea de la frig,avea si frsioane,asa am stat o noapte intreaga..sunt si suparata pe mine caci am vazut ca are muci vascosi si ar fi trebuit sa-l duc imediat la dr..m-am gandit ca sunt doar muci si atat dar n-a fost asa.

va pup,am trei masini de spalat si alte doua de intins si n-am decat 4 franghii

Mergi la inceput