Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

dyanira eu am fost vineri la gratar cu niste prieteni care mi-au povestit ca baietelul lor refuza cu indarjire carnea (o detecta si cand era ascunsa in diverse alimente). In final dupa X analize si investigatii au descoperit ca pancreasul lui nu produce nu stiu ce enzima necesara pentru a digera carnea. Baiatul este acum "vindecat", ar putea teoretic sa manance carne dar nu ii place. Nu iti spun ca sa intri in panica doar sa nu insisti prea tare daca o refuza. Cat despre faptul ca nu mananca cu placere legumele imi pare rau dar nu ma pot abtine sa iti zic ca totusi a fost inutil sa incepi diversificarea la 4 luni in loc de 6. Cu tot cu recomandarile pediatrului tau si cu orice alt argument pana la urma copilul te-a ghidat singur si a stiut ce e mai bine pentru el.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Muuh multumesc pentru raspunsuri.Nu cred ca e cazul sa ma gandesc la asa ceva deocamdata si nici macar nu insist cu carnea nici nu as avea cum ca o scuipa toata.
Referitor la inceperea diversificarii eu consider ca am inceput exact cand era timpul adica la 4 luni jumate avand in vedere ca Andrei a fost pe lapte praf exclusiv.Faptul ca nu ii plac legumele tine de atractia lui pentru gustul dulce si probabil nu ii placeau prea tare nici daca incepeam la 6 luni.
Iar ca e mai mofturos probabil e si o mostenire cum se mai discuta pe aici eu am fost si sunt super mofturoasa la mancare.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu sunt de acord cu mostenirile astea.
De ex.mie nu-mi plac merele..probabil m-au indopat cu mar cu biscuite cand eram micasi nici lui Radu nu-i place marul simplu..in combinatii merge.
Eu vad ca seamana cu mine..imi plac mancarile cu gust..condimentate..spre deosebire de taica-su care nu mananca usturoi..hrean..din astea.
Si de ce nu mananca sotul meu? pentru ca mama lui-adica soacra-mea avea probleme cu stomacul..si nu manca...deci nu i-a dat nici lui.
Asa ca eu lui RAdu i-am dat si ceapa..si usturoi..si o sa-i dau de toate..si vad ca-i plac.Ma mosteneste pe mine...ca sa zic asa.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

babytza asta e dispozitivul cu ultrasunete? ca nu zic nimic de varsta: http://www. ch icb ebe.ro /products/254-articole_utile/4066-chicco_zanzano_dispozitiv_ultrasunete_pentru_masa.mbs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Multumim de urari
Cosmy,Iepurica,babytza,preety,babyboy,luminita,andy va pup dulce pe fiecare!

Iepurica ma bucur ca Elena este sanatoasa tun!!!!!!!!!!!!!!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Musette, la multe lunite pt Lucas!
La multe lunite la toti bebelusii nascuti intr-o zi de 11 (L.E. de pe la alte odisei, ca la noi vad ca nu mai e niciunul).
Maine face si Elsa 8 luni, nici nu-mi vine sa cred! Ce repede trece timpul.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila da, ala este dispozitivul de care ziceam. il au si ei ? Super !! Nu am vazut pretul..o sa ma uit iar. Wooow e si mai ieftin 11 euro. Coool

Dya am vazutca ti-au raspuns deja fetele. Sa ne spui ce a zis dr maine

Fce daca imi aduc bine aminte si nu incurc oalele, ti-a zis de pui ca ori este sanatos tun, ori va avea o tumora in copilarie. NU ??? Eu una nu stiu ce sa iti raspund, dar asa ceva nu am mai auzit pana acum. Acum depinde si pe ce s-o fi bazat dr ala cand ti-a zis asa. Eu as mai merge la un alt dr sa mai aflu o parere....nu as sta asa , ca as lua-o razna cu incertitudinea asta.
Multa sanatate va doresc si sa nu aiba puiul nimik

Musette multi pupici pt voi

Piolica mergeti de-a busilea ?? Bravos !!!!! Felicitari

Sanziana pup papaciosul-pofticiosul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Alexam, multumesc, m-am gandit si eu la alergie, dar speram sa nu fie .. adica sa trebuiasca sa renunt la incercarile cu lactate, in care imi mai pun sperante pe mai tarziu .. plus ca imi era mai simplu sa-i prepar asa cerealele. Cred ca ne apucam de investigat pe la alergologi, ne poate recomanda cineva ceva/pe cineva?
Oana, am incercat si iaurt, fara succes, si mancat afara. O problema importanta e ca nici nu poate sta locului nici o clipa, se fataie, se apleaca (deci nu am cum turna in el), se intoarce, vrea sa plece, e greu sa-l tin locului o clipa, daramite sa mai si coopereze la mancat. In casa il mai pacalesc cu desenele animate, insa afara ar murdari TOTUL in jur de la atata agitatie. Desi am incercat si asa, fara succes .. uooooooof
Laura ... eu nu tip la el, tip in mine, urlu uneori ..
Babytza, iti admir munca si rezultatul ei, e superb clipul ... insa eu n-am apucat sa fac si sa trimit o poza relevanta ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Dyanira nu pot sa pun numele la fiecare bebelus, pentru ca scrisul apare pe o banda , care ar acoperi la unele poze mult prea mult din acestea. Am incercat si nu da bine. Le acopera fatza

Nerantula cand ai o poza care sa iti placa pt clip, o astept si o adaug alaturi de bobocei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

O problema importanta e ca nici nu poate sta locului nici o clipa, se fataie, se apleaca (deci nu am cum turna in el), se intoarce, vrea sa plece, e greu sa-l tin locului o clipa, daramite sa mai si coopereze la mancat. In casa il mai pacalesc cu desenele animate, insa afara ar murdari TOTUL in jur de la atata agitatie. Desi am incercat si asa, fara succes .. uooooooof

Te inteleg foarte bine cu agitatia asta in timpul mesei...si al meu face la fel..cauta catzelul, cauta hamul sa traga de el, se joaca cu biberonul,se intoarce la desene...si tot asa imi ingreuneaza la maxim munca depusa Si din cauza asta , avem mese dupa care mergem si ne schimbam...avem papa peste tot.Imi dau seama cum este la voi...al meu chiar vrea sa pape si tot ne facem ca purceii. Daca Gruia mai si refuza, cred ca esti terminata la sfarsitul mesei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Am fost la dr cu bubita de pe limba Sorinei si zice ca e afta... eu ma cam indoiesc ca nu prea arata ca atare... oricum cica sa-i dau cu glicerina cu nistatin (ceea ce oricum ii dadusem eu de aseara) si bicarbonat ...
In rest ne-a recomandat fier profilactic... sunt in dubii daca sa fac...

Voiam sa va intreb de Prevenar, ce parere aveti? Il faceti sau nu si in cate doze?

Luminita baticul de blugi e luat de mamaia mea (strabunica Sorinei) din Obor...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput