Buna dragi mamici!
Deoarece am terminat acea frumoasa perioada: alaptatul, si ptr ca m-am saturat de contraceptia cu prezervativul, am decis sa fac un consult la dr ginecolog.
Si bineinteles, sa schimb metoda contraceptiva.Pilule as dori, mai laes ca am doua fete, si varsta de 30 de ani.
Voua ce pilule AC v-au fost recomandate?
Se mai fac dozari de hormoni, cum se faceau acum 10 ani, inaintea administrarii de pilule AC?
buna tomalavinia eu dupa ce nu am mai alaptat am luat yasmine de care stiu ca sunt mai bune si medicul mi-a zis de ele ca sunt bune si nu afecteaza prea mult organismul dar acum depinde si de organismul tau cred eu le iau de aproape 2 ani si nu ma simt deloc rau chiar nu am gasit nici o schimbare doar ca mi-a reglat f bine menstruatia ar fi bine sa le incerci eu nu am facut nici un test pentru a le lua inainte am mai luat si mercilon si de la ele m-am simtit bine nu am avut probleme.
REUTcarmi, multumesc ptr raspuns.
Deocamdata m-am programat la dr ginecolog ptr o consultatie.Sa vedem ce imi recomanda.Sunt si eu curioasa.![]()

Dragelor, am ajuns si la ginecolog.Si ce mi-a fost prescris ca aanticonceptional e MILLIGEST.
sa vedem cum imi va merge cu ele.