Cea mai buna prietena...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Fania,ce frumos ai scris ce simti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Nu pot decit sa doresc tuturor sa aiba macar o prietena f. buna. E destul de trist ca exista persoane care nu au.
ce calitati ar tb sa aiba? sa fie alter-ego-ul tau. sa te iubeasca neconditionat, sa stie ce gindesti in anumite probleme inainte de a i-o spune, sa aiba incredere in tine si sa te poti bizui pe ea. sa poti suna in caz de nevoie la orice ora din zi si din noapte.
prietena mea imi spune ca eu ii sint mai apropiata propria-i sora, de ex.

chestia asta cu plecatul din tara de multi ani pt noi nu e valabila pt ca exista internet; schimbam mesaje zilnic, de multe ori de mai multe ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sa nu radeti, da prietena mea cea mai buna e sotul meu: cu el barfesc, cu el discut cele mai intime probleme, el stie sa asculte fara sa judece, n-ar zice niciodata "ti'am zis eu", e intotdeauna langa mine cand am nevoie!
Da, am prietene, dar nici una din ele nu are tot sufletul meu, asa cum il stie sotul meu. Doar bucati care se muleaza pe personalitatea lor, care fac ca prieteniile noastre sa mearga.
Am prietene cu care merg la shoping, am prietena caruia i-am botezat, am prietene la care sa apelez la necaz. DAr cea mai buna prietena e sotul meu!
Sorry....

PS: nu, nu e oda adusa sotului meu, ci intrebandu-ma care din din prietenele mele s-ar incadra aici, am zis razand: Victor! si apoi am realizat ca asa e...upsss

Mergi la inceput