Cea mai buna prietena...
Raspunsuri - Pagina 2
iahim spune:
Cea mai buns prietena este tot din copilarie...Mai am inca una din liceu...Si inca una din facultate...
Copilaria este varsta la care oferi totul neconditionat si primesti totul cu inima deschisa...Nu exista interese,invidii,minciuni...
Daca nu ne-am vedea sau nu am vorbi ani de zile,tot am ramane cele mai bune prietene...Ne leaga atatea amintiri si experiente incat nimic nu le poate sterge...
Suntem mereu in cautarea de prieteni...Din pacate ii gasim din ce in ce mai greu cu trecerea timpului...
cait spune:
pentru mine cea mai buna prietena e mama si verisoara mea.in rest nu prea ma reusit sa am o prietena adevarata.Am pe cineva din scoala generala cu care vorbesc dar parca nuasa cum vb cu verisoara mea.
Cait
Home is where heart is...
RAMONELLA spune:
Da clar,in primul rand MAMA!Sper sa reusesc sa fiu pentru fetita mea cea mai buna prietena.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
ane2 spune:
Cea mai buna prietena, ne cunostem de la 15 ani, am fost impreuna si la bine si la rau, mi-a demostrat de milioane de ori cat tine la mine.
De 6 ani sunt in cipru dar asta nu nea indepartat, vine de 3 ori pe an la mine si vb la tel in fiecare zi.In tara il mai am pe bunicu meu, in fiecare sapt se duce la el ai lasa bani plateste o femeie sai faca curat si toate astea fara so rog eu sau sai inapoiez bani, si surori daca am fi fost nu cred ca ne-am fi inteles asa.
Stia ca-mi doresc foarte mult sa merg in amsterdam, acum cateva luni ma sunat, si mi-a zis, maine plecam in amsterdam, am ramas muta nu-mi venea sa cred.au fost 4ziel de vis.
si-a castigat locu in inima mea si nimeni no mai scoate de acolo.
Anita si Rachella -17.o1.2004
Puppa spune:
Eu am cateva prietene bune cu care impartasim si bune si rele si una dintre ele este sor-mea. Una mi-a fost colega de banca in liceu si de 15 ani tot trancanim cate luna si in stele :) Pe cealalta am cunoscut-o in facultate, la inceput mi se parea ffff fitoasa....Apoi, azi o cafea, maine o cafea am descoperit ca avem multe in comun si ne-am imprietenit. Am lucrat peste tot impreuna, chiar si acum. Cand ajungem la job, se stie o cafea de la automat pe care o impartim pur si simplu asa, nu ca nu am mai avea 8 mii pentru alta...Am petrecut impreuna toate evenimentele din familie, am incercat sa le imprietenesc intre ele si am si reusit. Oricum, stiu ca ma pot baza pe toate trei cand mi-e greu si ele pe mine, neconditionat.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
anangel_lexi spune:
Pe prietena mea cea mai buna o cunosc de cand aveam 9 ani (amandoua). Am fost colege de clasa si mai apoi de banca pana in clasa a 8-a inclusiv. Viata ne-a purtat prin diferite colturi ale lumii si in ultimii ani ne-am vazut foarte rar, dar vorbim pe mess, pe mail, pe skype...Acum suntem la aproximativ 400 de km una de cealalta si abia astept sa ne revedem!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
ralualexandrei spune:
Prietena cea mai buna am intalnit-o acum 12 ani,atat ea cat si eu avem surori ,insa asa cum ne itelegem una cu alta nu ne intelegem cu nici una din surorile noastre.
De-a lungul timpului ne-am demonstrat reciproc ca fara cuvinte stim ce are nevoie cealalta,nu ne-am certat niciodata,suntem aproape una de cealalta atat cat ne permite timpul ,insa nu trece o saptamana fara sa vorbm macar o data,atunci cand vreuneia din noi i-a fost greu cealalta a fost neconditionat alaturi de ea.
Ma consider privilegiata pt ca o am in viata mea.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mychydutza spune:
pe prietena mea cea mai buna o stiu din anul doi de faculta, adica da vreo 13 ani! mi-e ca o sora...........
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
grati.ela spune:
din cele 3-4 prietene in mod secret una e cea mai buna...are multe calitati, are si defecte (pe care le-am si indragit...fara ele ar fi o alta)... nu-i pot spune totul (nici mamei nu pot desi ne leaga o mare prietenie) si nici nu am pretentia ca ea sa faca asta, dar stiu ca poate conta pe sprijinul meu oricand. Sper ca prietenia sa ne lege o viata!
Fania spune:
Cea mai buna prietena este doar una printre cele 3-4 prietene adevarate, cea mai buna prietena este cea care mi-a fost alaturi mereu, cea care mi-a intins mana mereu, cea care m-a invatat sa ma catar pe garduri, cea cu care mergeam iarna la patinaj si vara la strand, cea care mi-a fost alaturi la prima dragoste, cea care e indragostita de bufnite, cea care a plans prima, inaintea mea, atunci cand am pierdut prima sarcina, cea care mi-a fost alaturi la altar pentru ca am simtit ca doar ea poate fi, cea care a venit intr-un suflet la spital cand am nascut, cea care e nasa copilului meu pentru ca si-a dorit cu adevarat asta, cea pe umarul careia am plans din dragoste prima si ultima oara, cea care.....cea care acum cand scriu, imi dau seama cat e de minunata si-i multumesc ca exista in viata mea!
Multumesc Rodi pentru ca esti prietena mea!
[poze]