Prima sarcina - primele instincte materne (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

acum am vazut dupa lungi cautari...a nascut ertina pe data de 8 Athina - Eugenia 2650 gr,48 cm,ora 16:47,natural.se pare ca si Athina a vrut sa vina la termen ca pitica mea

Felicitari ertina!sa fiti sanatoase amandoua, sa ai o fetita cuminte, mancacioasa si fara colici! abia astept sa intri pe net sa imi spui cum a fost...si mai ales sa vad poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Felicitari Ertina!!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

va multumesc din suflet fetelor pentru urari !
Intr-adevar, am nascut-o pe 8 iunie pe bebelina mea scumpa si draga. Am uitat de toti si toate. Se pare k si noi avem colicei :(.
Scz k nu am dat niciun semn, insa la 2 zile ne-am internat de urgentza la Grigore Alexandrescu din cauza deshidratarii ( eu crezand k am lapte nu i-am dat nik altceva si saracutza plangea de foame). In urma analizelor se pare k a luat si o infectie urinara din maternitate.....deci am inceput bine. Mi-am luat galactogil si pompa. Sper k nu e prea tz sa alaptez. Am pus-o mereu la san si am cativa stropi, dar nu se satura din asta. Revin, sper cu vesti bune.

poooop

Mergi la inceput

Ertina imi pare rau ca ati avut pb. :( sper ca acum totul va fi ok
despre lapte pot sa-ti zic ca mie abia la 1 sapt mi-a venit si am luat galafor(2partile de 3 ori pe zi) 2litrii de ceai lactatie si muls la 2-3 ore pt stimulare
eu din pacate nu am reusit sa o ivat la san si acum papa la biberon laptele meu muls,

iti doresc sa va refaceti rapid si sa ne mai scrii (si astept poze)pupam fetele

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ertina

va multumesc din suflet fetelor pentru urari !
Intr-adevar, am nascut-o pe 8 iunie pe bebelina mea scumpa si draga. Am uitat de toti si toate. Se pare k si noi avem colicei :(.
Scz k nu am dat niciun semn, insa la 2 zile ne-am internat de urgentza la Grigore Alexandrescu din cauza deshidratarii ( eu crezand k am lapte nu i-am dat nik altceva si saracutza plangea de foame). In urma analizelor se pare k a luat si o infectie urinara din maternitate.....deci am inceput bine. Mi-am luat galactogil si pompa. Sper k nu e prea tz sa alaptez. Am pus-o mereu la san si am cativa stropi, dar nu se satura din asta. Revin, sper cu vesti bune.

poooop

of of...imi pare tare rau ca aveti problemutze..dar capul sus ca nu e nimic grav, se vor rezolva! cu lapticul ce sa iti zic...bea si niste ceai..anason+chimen de exemplu...si mulge-te de cateva ori pe zi(dupa ce papa bebelina). chiar daca nu iese mai nimic tu insista...asa o sa stimulezi lactatia si va creste si volumul.aa si sa nu uit...pastreaza-te cat mai linistita si relaxata posibil, papa bine si dormi cat de mult poti, pt ca odihna face minuni in cazul lapteluiceaiul care il faci pt tine (anason+chimen) il poti da si Athinei cu putin debridat. la 40-50ml ceai 5ml debridat. la noi a mers foarte bine...poti sa incerci. va pupam pe amandoua..si vreau sa vad poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

salutare fetelor! pupici bebitilor si bebitelor!

Tudor creste mare si voinic are 3 luni si o saptamana, este botezat de la 2 luni si 4 zile superb botez..cantareste 5,800gr si este un lungan de 63cm..este cel mai frumos copil din cati exista( normal..pt k e al meu) o sa pun poze proaspete!

felicitari mamica tanara ertina si multa sanatate amandorora..o sa fie totul bine!
si eu am lasat cateva examene pe toamna..asta este..o sa vezi ca trece timpul repede si bebita ta o sa fie cea mai importanta! examenele ...o sa trecem noi si de ele!

garga te pup..acum o sa ma uit si eu la poze cu voi! poate ne intalnim si noi candva pe afara! si nu inchide subiectul te rog ..k ne aduce amintiri foarte placute!

alina te pup!

monica ce faci scumpo? cat de frumoasa este fetita voastra..ne inrudim ce zici?

hai k mai citesc pe ici pe colo si mai revin cu informatii!

p.s. nu stiu cum sa mai dau de fetele ce scriau pe martie aprilie 2009..unde au disparut? va rog un pont!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Leeloo scumpa de tine ne-ai pierdut

Suntem la scutecele cu aceeasi titulatura ia vezi ne gasesti?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138828&whichpage=1

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

salutare fetelor! pupici bebitilor si bebitelor!

Tudor creste mare si voinic are 3 luni si o saptamana, este botezat de la 2 luni si 4 zile superb botez..cantareste 5,800gr si este un lungan de 63cm..este cel mai frumos copil din cati exista( normal..pt k e al meu) o sa pun poze proaspete!

felicitari mamica tanara ertina si multa sanatate amandorora..o sa fie totul bine!
si eu am lasat cateva examene pe toamna..asta este..o sa vezi ca trece timpul repede si bebita ta o sa fie cea mai importanta! examenele ...o sa trecem noi si de ele!

garga te pup..acum o sa ma uit si eu la poze cu voi! poate ne intalnim si noi candva pe afara! si nu inchide subiectul te rog ..k ne aduce amintiri foarte placute!

alina te pup!

monica ce faci scumpo? cat de frumoasa este fetita voastra..ne inrudim ce zici?

hai k mai citesc pe ici pe colo si mai revin cu informatii!

p.s. nu stiu cum sa mai dau de fetele ce scriau pe martie aprilie 2009..unde au disparut? va rog un pont!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Leeloo tare ma bucur ca ne mai scrii si tu...ce grasunel ai tu acolo de intalnit sigur ca ne putem intalni...de ce nu.in ce zona stai?eu stau aproape de parcul IOR.Tudor am inteles ca e bine...dar tu?cum esti?cum te simti?
si eu am amintiri multe cu acest subiect...dar daca fetele nu vor mai scrie nimic voi fi nevoita sa il inchid, desi nu as vrea.te aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Garga tu ce mai faci?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

http://entertainment.webshots.com/photo/2395849700104125110dprlJB

pun si eu ceva poze noi ,pupici la mamici si bebici

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput