Prima sarcina - primele instincte materne (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ertina

garga
hahahah...asa e, park mai ieri eram fara burta pe holurile spitalului...dar tu aratai foarte bine. Eu pot sa-ti zic k am burtik cum o aveai tu atunci, insa la kg....plus 18.

Am intrat sa-ti zic k acum am venit de la control...dr a zis k mai am 2 sapt, deci pot sa-mi dau linistita examenele

Iti multumesc inca o data k m-ai facut sa ma gandesc in privinta doctorului si a spitalului. Filantropia nu se compara...

pupici si asteptam sa ne povestesti noi peripetzii de-ale piticei tale dulci

athina-eugenia 38 +

eee..lasa ca kilogramele se dauele jos in timp.acum conteaza sa fiti amandoua bine.ma bucur ca esti ok cu spitalul ales..si ma bucur si mai mult ca nu ai ramas la Giulesti, sigur ti-ar fi parut rau.mai e asa putin...2 saptamani pffff ce repede or sa se duca..si o sa vedem alta minune de fata

noi facem peripetzii la greu...ne-au iesit inca 2 dintisori..deci avem 4 ( 2jos, 2 sus dar nu cei din fata ci urmatorii)...papam pe langa supa de lgeume...iaurt cu cereale...fructe cu cereala( astazi am papat mango..maine mai vedem), bem apa...si mancam biscuiti si pufuleti. ne diversificam intr-una am inceput sa pasim si noi in fata daca suntem tinuta de manute..si ne place la nebunie sa muscam pe mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

gargaritza, chiar ca va difersificati de numa! la ce varsta ati inceput?
eu ma gandeam zilele astea sa incep cu cerealele, david va avea 5 luni sapt viiotoare. dar dr mi-a spus ca cerealele se dau la penultima masa asa ca...m-am desumflat. eu speram sa doarma mai mult cupa introducerea lor in ideea ca se digera mai greu... in fine, acum le aman pana la 6 luni, dar poate incep sucurile pe la 5 luni jumatate. eu m-am speriat un pic, zilele trecute am cunoscut un baietel nascut cu 7 zile inaintea lui david care are deja 9,800 kg! iar david are 7,200... e adev ca david papa doar san si celalalt bebe lapte praf, mar cu biscuiti, cereale si multe altele...dar oricum...e cam mare diferenta, nu?

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Wow, ce de progrese ati facut! Felicitari!
Am vazut pozicile noi. E brunetica si cu ochi mari albastrii. vai ce frumoasa e! O sa ai multi admiratori cand va fi mare.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

gargaritza, chiar ca va difersificati de numa! la ce varsta ati inceput?
eu ma gandeam zilele astea sa incep cu cerealele, david va avea 5 luni sapt viiotoare. dar dr mi-a spus ca cerealele se dau la penultima masa asa ca...m-am desumflat. eu speram sa doarma mai mult cupa introducerea lor in ideea ca se digera mai greu... in fine, acum le aman pana la 6 luni, dar poate incep sucurile pe la 5 luni jumatate. eu m-am speriat un pic, zilele trecute am cunoscut un baietel nascut cu 7 zile inaintea lui david care are deja 9,800 kg! iar david are 7,200... e adev ca david papa doar san si celalalt bebe lapte praf, mar cu biscuiti, cereale si multe altele...dar oricum...e cam mare diferenta, nu?

puiutzul meu are 4 luni!

nu, nu este ,mult. nu e cazul sa te impacientezi din cauza greutatii lui david. de exemplu fetita mea are cu 2 kg mai mult fata de alte fete de varsta ei.nu este o regula crestrea unui copil...fiecare se dezvolta in ritmul lui! noi diversificarea am inceput-o cu masa de pranz, supa de legume ,ceea ce iti recomand si tie. nu il aglomera cu multe produse odata pt ca doamne fereste daca face o alergie nu stii de la ce este. si doctora ta are dreptate cu cerealele...e prea devreme sa i le dai...si se dau mai mult seara, cu iaurt sau facute cu apa calda/ lapte matern. stiu ca abia astepti sa ii dai sa pape si lui david supa si alte alea...dar parerea mea este ca ar trebui sa astepti pana la 6 luni. nu il grabi daca inca se satura cu san. aaa si cerealele sa stii ca eu i le mai dau Ariannei si cu fructe...masa de dimineata de la 10-11...dar nu mereu, ci doar cand incercam un fruct mai ciudat...cum ar fi mango.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Wow, ce de progrese ati facut! Felicitari!
Am vazut pozicile noi. E brunetica si cu ochi mari albastrii. vai ce frumoasa e! O sa ai multi admiratori cand va fi mare.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

sarumana de complimente! voi ce mai faceti? sunteti bine?

Mergi la inceput

ertinaaaaaa da un semn de viata...altfel o sa cred ca ai nascut si nu ne-ai anuntat stiu ca ai termenul pe 8...dar poate s-a hotarat printesa sa vina mai devreme?sau esti inca 2 in 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

garga, tot 2 in 1
ai uitat cum te plangeai de puturoasa ta ?...asa si eu.

Mai am un examen de dat, pe 12 iunie, dar nu cred k-l apuc....o sa ramana restantza, insa noi sa fim bine k restul nu conteaza, vorba ta.

Am inceput sa simt niste junghiuri noaptea, in zona de jos...sau cand stau in picioare. Cred k se apropie evenimentul...mi-e insa asa o teama !

Pup-o pe scumpa de Ari..e o nebunie !..si stai linistita ca sigur anunt cand o sa fie momentul

cu drag pe toate

Athina-Eugenia 40

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ertina

garga, tot 2 in 1
ai uitat cum te plangeai de puturoasa ta ?...asa si eu.

Mai am un examen de dat, pe 12 iunie, dar nu cred k-l apuc....o sa ramana restantza, insa noi sa fim bine k restul nu conteaza, vorba ta.

Am inceput sa simt niste junghiuri noaptea, in zona de jos...sau cand stau in picioare. Cred k se apropie evenimentul...mi-e insa asa o teama !

Pup-o pe scumpa de Ari..e o nebunie !..si stai linistita ca sigur anunt cand o sa fie momentul

cu drag pe toate

Athina-Eugenia 40

daaaa asa e...poate si Athina vrea sa vina la termen asa simteam si eu pe ultima suta de metrii...junghiuri...si cum ma apasa in jos...dupa am pierdut dopul...si mai departe stii va pup pe amandoua si sa stii ca sunt cu gandul la voi, iti tin pumnii asa ca...curaj!

Mergi la inceput

ma da nu mai dati niciuna nici un semn de viata? va dau disparute pe toate...pai se poate
ertina azi suntem in 8...scot majoretele sau inca nici un semn?

Mergi la inceput

mai fetelor eu cred ca voi inchide acest subiect...

Mergi la inceput