Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza si de la mine!
Mai dau si eu niste cafa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silvana, si alte fete care vor sa ne vada, live, la 18 fix va facem cu mana, www.banaterra.eu/romana/webcam/index_b.html" target="_blank">de aici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Aidule,spor la fugarit animalele...

Deci la optshpe azi...ok...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ce sa fugaresc meeeei , ca m-au fugarit ele pe mine au lins oalele si boatele ca le-am dat mancare gatita ... si la urmatoarea masa sa vezi ce ma injura ca primesc mancare uscata

Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

fuuuui ce cald e deja afara sunt toata o naduseala ...

Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

fuuuui ce cald e deja afara sunt toata o naduseala ...

Aida ... 21+
Poze cu noi

ooo ce aiurea ..... e cald, e vreme de stat la plaja si eu stau in casa si unde mai pui ca si lucrez

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Geta, Vichi multzam de cafa. Azi am luat doar cate una de la fiecare, ca-s de dupa amiaza la lucru, dar de luni intru in tura de dimineata si atunci incep iarasi sa fur toate cafelele lasate nesupravegheate

Anda, Silva ... mobila veche nu putea fi reconditionata, ca nici aia nu era de lemn masiv. Cica nu putea fi smirgluita din aceasta cauza, plus ca rafturile cedau si nu mai puteam bate cuie noi ca era peretele copt. Am vrut eu sa merg pe varianta asta dar mi s-a spus ca nu e posibil. Oricum, dupa ce am urcat pe bufetul cel nou toate blidele vechi si decorative incepe sa arate mai bine.

Vai ce rau imi pare ca n-am cum sa ajung la intalneala. Poate apuc macar pe net sa va vad ... uf.

Io-s cu nervii intinsi la maxim de porcaria cu parcarea in zona centrala. Tot timpul ne blocheaza "unii" intrarea in curte si fac slalom cu Loganu sa apuc sa ies. Si au si un tupeu maxim, chiar daca e loc sa traga mai in fatza, ei nu si nu, cred ca vaneaza umbra din dreptul portii

Mergi la inceput

... pai deh dano vrei sa stai in centru , nu o casa in suburbie ...

Aida ... 21+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Dragelor...multzam de felictari...am fost singura de ziua lui..al meu o fost la Oradea...la ora 10 seara...ii faceam tort de mar..sa-i fac si lui poza saracu la un anisor...i-am facut...asa fumegand fara frisca pe el...ieri intrai de 3 ori...da nu apucai sa scriu...vad ca aveti o viteza...credetzi ca slabitzi daca scrieti atata?...

Ce fac cadanele...cum mere cu dat din buricu si sunculitza...tre agatzat banuti pe sunculite ca sa zornaie..

Liana felicitari..sa traiasca voinica...si voi pe langa ea...la anu le facem chef impreuna la puradeii nostrii...la Szeged BISZTOS...imi pare rau ca nu am fost sa-ti fac si io galerie

Io vai de capu meu..incerc sa-l intzarc si nu stiu cum...e super cu 3... simt ca traiesc la maxim...zi si noapte...

Va pupacesc pe toate...si sper sa apuc sa apuc sa va citesc ce azti scris ieri si azi...si atunci sunt la zi...Distractie faina dupamasa...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

na, am scris si eu un mesaj, dar vad ca nu-i ... o disparut ca magaru'-n ceata ...
deci, confirm: ne vedem la ora 18 in Unirii ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput