Nou stil de viata (269)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sara buna dragelor.
Am actualizat lista asa ca va rog sa-mi spuneti daca ceva ein neregula.

Delidana am auzit azi la radio ca Dave de la DM nu si-a putut tine un concert din cauze de sanatate. A ajuns de urgenta la spital si sunt sub semnul intrebarii sustinerea urmatoarelor concerte. Ai auzit ceva de genul acesta sau sunt doar stiri de senzatie ?

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, din pacate e adevarat, Dave e inca in spital si e foarte probabil sa nu ajunga la Bucuresti pentru concert. Asta e viata...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Buna ziua doamnelor,

Vad ca apelul meu la mobilizare de ieri nu a avut f mare efect

Delia: e inca bebelus in fasa. Nu am in momentul de fata nici resurse financiare nici temporale sa ma ocup mai intens de asta. Oricum visul ramane si o sa il indeplinesc la un moment dat. Tin pumnii sa se tina concertul.

Claudia: cand mai vii in tara, daca ai drum prin Cluj, te invit la mine.

Vio: bravo pentru sala. Te astept sa spui ca si vineri ai mers.

Roxa: nu aveti unde sa il duceti pe Serbanel sa va discutati voi mai mult si sa va spuneti durerile?

Zuzi: iti intorc pupicul de ieri, iti las o cana de ceai rosu si iti doresc o zi plina de soare si veselie.

Lou: cand ai examene?
Carmen: unde ai fugit iar?
Marilena: ce faci? A inceput Mara gradinita?
Vik: ce mai faci? Cum sunteti?
Criss: cum merge serviciul? Tu ce mai faci?
Tzuni: chiar daca nu mai scrii stiu ca ne citesti, asa ca iti doresc o zi minunata.
Liris: nu ne mai zici nimic de bebita?
Gabi: astept rochiile
Ruxi: buna dimineata!

Hai sa vedem cine mai iese din barlog azi.
Va pupilesc si va astept la povesti,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Anda hai ca parca am auzit ca ne stigi Am observat si eu o delasare maaaaree pe aici :( Si nu prea intelg de ce Cred ca Ruxi e singura care nu se abate. Ruxi am dreptate?

Suna tare yumi ceaiurile tare. Si nu ma inviti la o cana?

Claudia i know what you mean cu sotul ma refer..
O solutie cu privire la ciorapi mv.. Ca sa nu te risti cu o culoare ciudata, in dungi etc., poti sa amesteci crema autobrozanta (eu mai folosesc cele de la Nivea sau Dove care de fapt nu-s asa autobronzante) cu crema de corp, asa incat o diluezi si e si mai usor de intins

Delia am citit si eu de cantaret :(( Cand e concertul la Buc.? Are timp sa-si revina?
Poate il amana doar cateva saptamani

No ma car la servici ca o sedinta ca dehh de alea nu scap

Revin mai pe seara

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

hello dragele mele

Vio cum a fost la sala? Hai mobilizarea ca stiu ca poti, e pacat sa urci cand te-ai chinuit atata sa ajungi la greutatea dorita

Zuzi azi ce servesti?

Anda

Hai fetele ... veniti macar sa ne salutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lou: daca bei doar o cana te invit . Asa ca hotaraste-te de care vrei ca sa apuc sa o pregatesc pana termini sedinta.

Mi-a venit o idee (mi-am amintit de fapt o propunere a cuiva de pe subiect) poate asa va mai adun:
se face concurs 1 luna. La sfarsit, fiecare de pe subiect doneaza o suma de bani (X)*nr de kg pierdut de echipa castigatoare pentru un caz umanitar. X il putem stabili impreuna. Ce ziceti? Va mobilizati?

Daca nici asa nu va scot la apel pe toate, ma duc sa ma imbat . Lou te imbeti cu mine?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, buna dimineata .

Lou, asa e . Eu nu am abateri de la dieta...ca nu e dieta. Asa mananc..

Roxa .

Delia, imi pare rau de faza cu concertul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, buna ziua!

sunt aici, am dat o tura dimineata sa vad ce faceti, dar n-am apucat sa scriu.

Anda, prezent! Si da, ai dreptate, parca nu mai este lumea mobilizata!

Delia, imi pare rau de concert. Poate se reprogrameaza! Sau poate se face bine pana sambata, cine stie.

Ruxi, cum esti?

Roxa, ce se intampla cu tine? Stii care este sursa nemultumirilor, ca sa zic asa?? Ca daca stii acest lucru, atunci poate poti sa schimbi ceva.

Hai sa va zic ce am mancat eu azi, poate se mai mobilizeaza lumea:

MD: clasicul sandwich si cafea cu lapte (1 lingurita de zahar)
P: mancare de vinete la cuptor (cam 150 de grame) + 100 de grame salau la cuptor + salata de varza

Pentru restul zilei nu stiu inca, dar o sa raportez.

Ma "chinui" sa-i trimit pe ai mei la mare, la tratament, in iunie. Spun chinui pentru ca parca s-ar duce la munca, nu in vacanta. Ca, cum e acolo, ce tratamente fac, dar ei cum ajung acolo, ca ramane casa singura.... Ii duce soferul cu masina mea pana in fata hotelului, acolo le-am platit tot (cazare, trei mese pe zi, toate tratamentele), ii aduce soferul inapoi... mai ramane sa ma duc eu in locul lor, sa ma tratamentez pe mine, ca altceva nu mai stiu ce sa fac... Sunt rea...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Zuzi, din pacate e adevarat, Dave e inca in spital si e foarte probabil sa nu ajunga la Bucuresti pentru concert. Asta e viata...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Oh! Imi pare nespus de rau... Sper sa se recupereze cat mai repede si sa-si poate continua turneul. Ai idee ce are? S_a mentionat ceva, vreo boala?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Buna dimineatza frumoaselor. Vad ca subiectul a c-am intrat in butoiul cu apatie.

Hopes azi dimineatza am mancat asa:
6:20 ~ O jumatate de sandvis facut dintr-owww.presidentschoice.ca/FoodAndRecipes/GreatFood/ProductDetails.aspx/id/18967/name/PCBlueMenuOatmealLoaf/catid/174" target="_blank"> Felie de paine, unsa cu Cream cheese si-o felie de www.c2bfcommunity.com/images/HamCHeese.jpg" target="_blank">Ham Exact asa de subtire taiata ca in poza.
Cealalalta jumatate a mancat-o Bella, care m-a trezit de la 5:43.
Acum la ora 9 beau o cafea cu lapte si-o lingurita de zahar in ea. Dar mi-e cam foame si nu stiu ce sa mai pat.

Hai sa facemm postarea inter-activa.
Eu va zic ce posivilitati de snack am si voi imi spuneti pe care s-o aleg.
1. Cereale simple fara lapte

2. www.newappler.com/newappler/images/grannysmith.jpg" target="_blank">un mar verde

3.www.dkimages.com/discover/previews/1544/11651321.JPG" target="_blank">Oat cereal

4. Sau un sanvist cu branza Philly si Ham, facut de data asta cu o chifla.

Astept raspunsurile voastre cu nerabdare .... sa nu ma faceti sa mor de foame.

Cuba 2008

Mergi la inceput