Nou stil de viata (269)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare gagicile, ce faceti?
Anda as manca si eu o felie, dar facuta de tine! mi-a trecut durerea de mana, vad ca de azi nu mai doare, doamne ajuta!
lou pai eu nu cer ft mult, insa sambata chiar am fost suparata ca n-a miscat un deget, nici macar farfuria sa si-o puna in chiuveta, ca sa nu zic in masina de spalat. atat am pretentia ca in zilele libere sa mearga afara cu copii ca sa pot eu sa mai fac una-alta prin casa, dar lui ii place tot cu mine!!! in rest, ne intelegem ft bine, nu trece zi fara sa imi spuna ca ma iubeste, primesc tot ce vreau, aproape, nu bea, nu fumeaza, nu se uita dupa altele, ...dar e preocupat tare de electronica! bineinteles ca ii accept si lui hoby-urile, insa cateodata ma scoate din sarite cu celularele si alte cele ce pe mine nu ma preocupa deloc. Luca e bine, la gradi, fericit, asteapta vacanta!
Gabi multumesc de raspuns, mi-am luat o pereche ce nu se vad culoarea piciorului...eu sunt putin obsedata, nu v-am povestit niciodata dar dupa ce l-am nascut pe Luca la 2 luni, pe mana dreapta mi-a iesit o pata mica alba, am fost speriata si m-am consumat intr-una atunci, fiindca in familie avem vitiligo si vazand pata, am stiut imediat ce e...dr mi-a zis ca porbabil a fost cauzata si de sarcina, dar si de faptul ca se mosteneste.de atunci mi-au mai iesit pe mana cateva, sub ochiul drept, insa pe fata nu se vede fiindca eu sunt o fire deschisa si ma dau cu fond de ten, insa intre timp si pe genunchi am una, si ma gandeam atunci sa imi iau ciorapi, desi nu-mi place la sandale ...insa nu se vede ft tare, cine nu stie nici nu observa, insa nu am voie sa stau la soare fiindca ar fi contrastul prea mare daca ma bronzez. intre timp, m-am obisnuit cu gandul, asta e,ii multumesc lui d-zeu ca nu am nimica grav si ca suntem sanatosi.
Cat despre excursia Marei te inteleg ca iti faci griji, fiindca exact asa sunt si eu cand e vorba de copii.

va las acum ca trebuie sa fug la gradi sa iau copii, va pup pe toate!
Carmen ce m-ai distrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Claudia, am intels ca exista - nu am vazut, dar nici nu am cautat - ciorapi foarte subtiri (6 Den), care nu au partea din fata de la degete... nu stiu cum sa explic, au ceva care trece printre degete ca sa stea ciorapul, dar degetele sunt libere. Sper ca se intelege ceva... Ei sunt facuti special pentru sandale - se vad frumos degetele proaspat pedichiurate , dar ai si ciorap, care practic este foarte putin vizibil.

Zic si eu, poate te ajuta...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza!

Claudia stai ca acum mi s-a aprins beculetul, cand ai pomenit de bronzat si pete. Auzi iubita de ce nu iei tu o www.lorealparis.ca/_en/_ca/brands/index.aspx?code=Sublime_Bronze" target="_blank">Crema de bronz (sau cum s-o numi) si sa te dai pe maini, picioare, etc sa vezi cum e si cum arati. Poti face proba inainte de eveniment ca sa vezi daca merge treaba sau nu. Si-ai scapat si de ciorapi si de alte cele.

Diana bafta cu interviul.

Anda, Gabi va tzuc si-o zi frumoasa va doresc.

Multumesc tuturor pentru raport. Am sa actualizez lista diseara.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzi, pai am si eu , si duminica seara ma pune nu stiu cine sa o pun in aplicare, si ma dau pe maini dar numai acolo unde am pete albe, insa pun ca nebuna strat gros, ca deh nu vad nimica, si ma gandesc eu ca am sa mai pun si in urmatoarele zile daca nu se vede nimica...dimineata la 5 ma duc la baie, si ma uit la maini, ele maro, eu am crezut ca nu vad bine ca sunt eu inca moarta de somn, eh, dimineata cand ma trezesc de-a binelea, aratam ca un tigu, pe maini bineinteles ca numai acolo am pus. si am frecat bine sa se duca, dar nici gand, se mai vede inca putin, asa ca m-am lecuit, prietenele mele zic ca sunt eu ft obsedata dar nu se vede daca nu stii. Acum insa prietena mea, romanca si ea, e ft suparata ca a avut un accident de masina, nu ft rau, insa masina i-a fost busita in fata, si era in auto cu sotul si fetita, iar fetita a suferit ft mult in urma accidentului si dupa 2 zile a observat ca incepe sa se albeasca in jurul guitzei...s-a dus la dr si i-au spus ca 80% e vitiligo, ei nu au in familie, insa se pare ca ca urmare a stresului i-a aparut. imi pare tare rau si mie fiindca ea e un copil, eu macar sunt femeie maritata si nu mai conteaza, al meu nici nu le vede. Sper si eu sa nu le iese copiilor mei, fiindca ai mei parinti nu au, insa are fratele si unchiul mamei mele.Primavara e explozie de ele, iarna e ft bine, nu se vad deloc, poate si fiindca eu sunt mai deschisa la ten.
Gabi ce interesanti suna ciorapii aia, nu am auzit niciodata, ai mei au 8 deni, nu stiu insa daca ii imbrac, insa sunt buni acolo de tinut pt alte ocazii.

iar trebuie sa fug sa-l iau pe Marc de la engleza!
Dordia bafta cu interviul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui hcclara

Zuzi, pai am si eu , si duminica seara ma pune nu stiu cine sa o pun in aplicare, si ma dau pe maini dar numai acolo unde am pete albe, insa pun ca nebuna strat gros, ca deh nu vad nimica, si ma gandesc eu ca am sa mai pun si in urmatoarele zile daca nu se vede nimica...dimineata la 5 ma duc la baie, si ma uit la maini, ele maro, eu am crezut ca nu vad bine ca sunt eu inca moarta de somn, eh, dimineata cand ma trezesc de-a binelea, aratam ca un tigu, pe maini bineinteles ca numai acolo am pus. si am frecat bine sa se duca, dar nici gand, se mai vede inca putin, asa ca m-am lecuit, prietenele mele zic ca sunt eu ft obsedata dar nu se vede daca nu stii. Acum insa prietena mea, romanca si ea, e ft suparata ca a avut un accident de masina, nu ft rau, insa masina i-a fost busita in fata, si era in auto cu sotul si fetita, iar fetita a suferit ft mult in urma accidentului si dupa 2 zile a observat ca incepe sa se albeasca in jurul guitzei...s-a dus la dr si i-au spus ca 80% e vitiligo, ei nu au in familie, insa se pare ca ca urmare a stresului i-a aparut. imi pare tare rau si mie fiindca ea e un copil, eu macar sunt femeie maritata si nu mai conteaza, al meu nici nu le vede. Sper si eu sa nu le iese copiilor mei, fiindca ai mei parinti nu au, insa are fratele si unchiul mamei mele.Primavara e explozie de ele, iarna e ft bine, nu se vad deloc, poate si fiindca eu sunt mai deschisa la ten.
Gabi ce interesanti suna ciorapii aia, nu am auzit niciodata, ai mei au 8 deni, nu stiu insa daca ii imbrac, insa sunt buni acolo de tinut pt alte ocazii.

iar trebuie sa fug sa-l iau pe Marc de la engleza!
Dordia bafta cu interviul!

Claudia

Vitiligo se poate stopa ca si evolutie daca tratamentul se face pana la 15-16 ani parca.
Sora-mea are. A facut tratament si nu i s-au mai extins. Dar ea are pete mari ca a trecut ceva pana s-au prins ce are. Ea era sa se inece la 6 ani si de acolo a aparut.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys!

Claudia, am vazut si eu ciorapi din aceia de care zice Gabi, cu "ata" intre degetul mare si restul iar in sus normali. I-am vazut in Tailanda, pentru ca acolo se poarta foarte mult genul asta de incaltaminte "cu deget" ca nu stiu cum sa-i zic altfel.

Anda, cum mai merge afacerea cu cateringul? M-am uitat si eu la blogul cu prajiturele.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao gagici!
eu tot nu reusesc sa ma adun, iar la serviciu sunt de asemenea lunateca...mi-am schimbat un pic programul cu piciul si il ducem la innot zilnic...

am fost tot mai rar la sala si iar am uitat sa ma cantaresc...o sa va zic maine dimineata raportul...

daca nu ploua, cat innoata piciul voi alerga.

Va pup si poate pove deseara mai mult Anda imi lipseste comunicarea in familie si asta ma da peste cap iremediabil!

pe curand
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello!
Am citit ultimele vesti.
Crys pui frumos de Anky, La multi ani sanatosi!
Ramonika felicitari pentru sarcina!Sa o duci cu bine pana la capat si sa nu iei prea multe kg

Mergi la inceput

Anda mie mi-a aparut la 29 de ani... am incercat si eu diferite creme sa o mai stopez, culmea e ca nu se extind, dar apar altele noi! intre timp insa nu mai am nici un chef sa fac ceva, si cremele astea nu ai voie sa le folosesti pe timp indelungat! insa am sa-i spun prietenei mele sa stie pt fetita ei (fetitza face anuln acesta 7 ani).
Delia eu nu am vazut niciodata, de fapt nici n-am stiut ca exista asa ceva pana sa-mi zica azi Gabi, insa am sa caut de curiozitate.
Roxa ce fain ca mergeti la inot cu piciul!

ai mei sunt acum in cada, ma duc sa-l scot pe primul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si de la mine!
Zuzi mii de scuze, dar abia acum am reusit sa intru. Raportul meu, cum spuneam este dezastruos: 67.5 kg deci te rog neaparat imi pui 2 .
Se pare ca stresul de la servici, la mine are efecte inverse. Oricum ma voi mobiliza, ca nu-mi place.
Azi, de exemplu, am mancat fructe si legume (adica castraveti). Si vreau sa nu ma ating de altceva.
Anda , da, ieri am fost la sala si am prestat destul de mult. Din pacate sper sa mai pot merge vineri, dar au intervenit vizitele la stomatolog.
Anky, La Multi Ani! pentru ieri, pentru Cris
Delia bafta la examene. Se pare ca s-a afisat si pentru noi programarea examenelor, vom da grila. Notele din primul semestru inca nu s-au afisat, deci presupun ca au luat toti, pentru ca altfel ar fi trebuit sa dam restante, care incep saptamana viitoare.
Salutare la toata lumea si pupici
Merg sa fac o supa de rosii.
Pupici

Mergi la inceput