Nou stil de viata (269)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lou mi-ai adus zambetul pe buze, am o boala a curateniei da mi-am propus ca azi sa termin nebuneala si dupa vreau sa ma bucur de liniste.

Claudia si Ioana si copilul meu distruge papuci dar nu am ce sa ii fac poate sa ii iau ceva de fier.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta te inteleg, pt ca si eu am tendinte de genu (cred ca de la maica-mea), dar am zis stop
Daca aspiri de 2 ori pe sapt, stergi praful ect. ajunge. Doar nu vrei sa stai intr-un bol de cristal
Hai te pup si spor sa ai

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani Carmen. E, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Lou, iti ramasesem datoare cu o informatie, referitoare la pensiunea de la Londra. Uite asta e:

Bay Tree House Bed & Breakfast
59 Brookdale
New Southgate
London N11 1BS
www.baytreehouse.pwp.blueyonder.co.uk

Gusta, las-o incolo de curatenie. Fa-ti un program de genul: dimineata dau cu matura si spal vasele, seara spal pe jos si vasele. Miercuri dau cu aspiratorul si sterg praful. Si gata. Urmezi programul asta si nu mai robotesti toata ziua prin casa. Ca pana la urma, oricat de curat ai incerca sa faci si oricata ordine, in 5 minute o sa cada ceva pe jos, Mara o sa-si lase o jucarie in mijlocul casei si tot asa. Nu merita, zau, sa-ti petreci toata ziua facand curat!

Delia, am auzit azi dimineata la radio ca David cica ar fi avut un atac de cord, nu gastoenterocolita si ca tot restul turneului o sa fie amanat (nu anulat). Sa speram ca o sa fie bine.

Aseara am fost la tuns si vopsit, azi dimineata la manechiura si pedichiura. Acum ramane sa ma hotarasc cu ce ma imbrac la petrecerea de vineri si sper ca azi sa reusesc sa pun link-urile la rochite.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna ziua !EftimieC - LA MULTI ANI ! Multa sanatate ,fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca Ma duc sa iau fata de la scoala si apoi ma pregatesc sa merg la servici.O zi placuta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen Eftimie la multi ani si sa ai parte numai de lucruri bune si tot ce iti doresti.

Lou bine spus si eu de la mama am boala asta numai ca la mine se manifesta aiurea rau de tot.Cand ma ia harnicia uit sa ma mai opresc.

Gabi acuma s-a lasat cu spalat de perdele covoare si tot asa ,frecat podele am zis am probleme mari legate de curatenie dar sper ca de acuma sa reusesc sa ma abtin.

Ma duc sa fac o plimbare cu puiul mic si va doresc o zi buna in continuare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ceva dragut pentru voi:

Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la intrebarea de publicitate in acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Scriu rapid inainte sa se trezeasca picea si sa plec la servici. In sfarsit m-am cantarit si eu azi si am 87.2 in conditiile in care de pe 14 imi astept rusii. Nu va zic ce balon ma simt. Dar vin ei azi-maine, azi-maine.

Explicabil de ce am dat iama in dulciuri zilele acestea.
Puskin, Lou, Delia am zis, am zis. De pe 15 iunie intru intr-un regim de dezintoxifare si slabit. O sa pap numai fiert, copt sau gratar si cat mai multe vegelate si fructe in loc de alte dulciuri.

Am actualizat lista asa ca astept sa-mi spuneti daca-s ceva erori.

Carmen E. Sa fi sanatoasa, norocoasa si plina de bani ca sa-ti pui in practica toate nebuniile salbatice la care doar visezi acum.

Ruxipana la nunta mai e cale lunga poate reusesti sa-si convingi soatza sa te insoteasca. Ar fi pacat sa nu profite de-asa ocazie. In alta ordine de idei din putinul timp liber ramas ti-as recomanda sa citesti cartea antropoloagei www.helenfisher.com/videos.html" target="_blank">Helen Fisher, Why Him? Why Her? . Merita si cred c-o sa te-ajute sa-ti intelegi cat de cat atat jumatatea cat si pe toata lumea din jur.

Dragelor va si mai vorbim.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

EftimieC, multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! Sa ai o zi frumoasa, plina de surprize placute!

Gabi, nuuuuu , esti sigura ca era vorba de Dave si nu de altcineva? Ca tot ieri spuneau ca sint in tratative sa reprogrameze concertul de la Bucuresti in iulie sau septembrie. Pai cum sa mai faca el pe nebunu' pe scena dupa un atac de cord? Nu e recomandata odihna in cazurile astea?

Zuzi, azi dimineata eu am raportat stagnare, daca poti sa mai modifici lista bine, daca nu, nici o suparare.

Tzuni, .

Deus, , chiar ca e dragut.

Ma duc sa invat, simbata am examen, fericire mare pe capul meu...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui justasmallkiss

Neatza fetelor.

Doina ce mai faci?Piticii frumosi sunt bine?

IoAnA

, in general suntem bine. Ne luptam cu fitzele de la serviciu si cu criza financiara.Ne-am plantat o gramada de legume si flori la tzara...speram sa scoatem ceva bani din asta
Tzutzu a facut ruptura de muschi la si sta acasa o perioada.
Copii sunt bine. Oana abia asteapta vacanta .Doru va merge din toamna la gradi.

Tu esti bine?Deliutza?

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

EFTIMIE

DELIA bafta la examene!

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput