Nou stil de viata (269)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua dragelor,

e haos la serviciu .

Azi am facut-o lata. Mi-am uitat geanta in tramvai , de dimineata. Mi-am recuperat-o de la "sofer" dupa 1 ora, timp in care mi-am rugat colegii sa ma ajute sa sun la RATB-ul local sa rezolv problema.

O fi vreun semn...

Revin pe seara, pup gasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Sint prin zona, pe fuga, si cu o multime de lucruri pe cap.

Ruxi, bine ca ti-ai recuperat geanta. Mare noroc.
Si eu m-as duce in Costa Rica daca as fi in locul tau si as face cumva sa-l conving si pe sot.

Anda, mersi pentru parere, ma mai gindesc la buclele alea...

Lou, n-am uitat de poze si ma tin de cuvint, cind le voi avea le voi posta. Pina atunci, rabdare.

Roxa-boxa, distractie placuta in concediu!

Mi-e un somn de nu-mi pot tine ochii deschisi, energia e pe 0 de citeva zile, de azi iau un supliment cu magneziu si calciu ca nu se mai poate, efectiv imi vine sa ma scurg pe jos ca in desenele animate. Sper sa nu ma ingras, ca tocmai am aflat azi ca s-ar putea sa se intimple asta din cauza suplimentelor.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tuturor. La noi weekendul acesta a fost unul long drept urmare am stat si luni acasa. Aveam de gand sa-mi scot luvrurile de vara de prin cutii dar sambata dimineatza la 6:15 eram in parc s-alerg si-am vazut bruma pe iarba destul de mare si sclipitoare asa ca m-am razgandit. Poate weekendul viitor.

ANda n-am fugit pe nicaieri, doare ca am intrat intr-o pasa mai lenevoasa si n-am prea intrat pe .

In rest sambata am mancat foarte decent si putin la BBQ. Gratar (cat podul palmei (fara degete) cu un cartof copt si 3 linguri de salata verde. Asta mi-a fost si lunch si cina.

Duminica inca am papat cam mult. La circ am fost surprinsa tare placut cand a inceput sa ne vina mancare in loja pre-comandata de sefu. S-o fi gandit el ca fiind vremea pranzului poate ca suntem infometati. Am avut fun si ne-am distrat de minune.

Ieri am stat acasa si iar zic eu c-am mancat decent. Am facut la gratar frigarui din piept de pui cu multe vegetale. Am mancat un "bat' pe care erau 3 bucatele de pui si-n rest bucati de ardei(rosii, galbeni, verzi, portocalii), felii de ceapa rosie, rosioare si zuchinii.
Am avut si desert: www.presidentschoice.ca/FoodAndRecipes/BlueMenu/ProductDetails.aspx/id/17316/name/PCBlueMenuSherbetKeyLime/catid/236" target="_blank">Key Lime www.presidentschoice.ca/FoodAndRecipes/BlueMenu/ProductDetails.aspx/id/17319/name/PCBlueMenuSherbetMango/catid/236" target="_blank">and Mangoe Sherbet.
Fara refill cum a cerut F.
Insa din pacate am uitat sa ma cantaresc. Asa ca ramane o enigma greutatea mea.

Azi am mancat o omleta cu vegetale si sos iute si-o felie de www.divinedecadence.ca/Inoka%20Kodak%20gallery/Chocolate%20Mousse%20Cake.jpg" target="_blank">chocolate mouse cake deoarece e ziua unei colege.

Multumesc tuturor pentru raport si-am sa actualizez listuta diseara.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, am avut mare noroc, da. Am incercat sa il conving pe sot sa mearga, nu vrea sub nici o forma, e incapatanat ca un catar.
Nu ingrasa suplimentele, stai linistita. Eu iau de 6 luni si nu vad decat efecte pozitive.

Zuzi, lasa dulciurile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

B-urile cresc apetitul. De aici poate surveni ingrasarea.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Raport: 67.00 kg
Carina , la sala merg maine, joi si vineri (ca mi se termina abonamentul). Nu am putut merge din cauza de dentist. Azi tocmai mi s-a facut o extractie, asa ca pas sala.
Am venit acasa si am facut mancare: pilaf cu pui si o supa simpla, cu legume si cu zeama de la pui (asta pentru mine).
Sor-mio felicitari pentru hotararea de a merge pe jos la servici. Sper sa nu te razgandesti pana luni.
La servici este nasol: seful a plecat iar, insa de data asta sentimentul este ca s-a cam speriat de situatia de aici si nu cred ca va reveni. Ceea ce este destul de rau pentru ca o voi lua de la capat cu altul, si sincer am obosit si m-am saturat.
Insa sa asteptam sa vedem ce se intampla.
va las acum, ca mor de somn si maine merg mai devreme la servici.
Pupici la toata gasca

P.S.: sa nu uit La Multi Ani! EftimieC, sanatate, fericire si noroc alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Haideti la ceaiuri, cafele, cereale si fructe, etc.

Raportez si eu: stagnare.

Zuzi, sint alaturi de Ruxi cind zice: fara dulciuri!! Tu cred ca poti slabi doar daca nu mai maninci dulciuri, fara alt efort suplimentar. Hai ca nu-i asa de greu.

Tzuni, eu stiam ca vitamina C creste pofta de mincare si eu iau o combinatie (magneziu + vit C + vit D, toate intr-o pastila). Ramine sa vad cum evolueaza greutatea.

Ruxi, mersi. Tu ce suplimente iei?

O zi frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Nu am fugit inca in lume dar nici mult numai am.Kg tot acolo imi sunt si nu vad nimic bun in viitor pentru mine.

Anda si Gabriela multumesc ca ati intrebat de mine.

Anda nu am ce meniu sa scriu ca nici nu stiu ce mananc ,dar la fel numai prostii .

Va spuneam odata ca olandezu mai are un copil de care nu stiam nimic de mult ei acuma de cand am venit din vacanta vine la masa si asa gatesc pentru 4 persoane,socru ma omoara cu telefoanele de am inceput sa urasc cand suna si copilul se acomodeaza la scoala si ii este greu si cand ma gandesc ca de pe 2 iunie va trebui sa mearga in fiecare zi .Ma pregatesc sa ii sarbatoresc ziua iar mai multe chiar nu stiu.

Delia eu ma feresc sa iau vitamine nu ca nu mi-ar trebui ca am aceeasi idee ca ar ingrasa.

Roxa vacanta placuta.

Dordia felicitari de job.

Violeta rau asa sa se tot schimbe seful.

Ruxi eu merg in valiza cu tine daca vrei.

Zuzi de pe 15 sper sa ne tragem amandoua de mana.

Claudia vacanta placuta in ro.

Ma duc sa imi aduc cafeaua si mai sunt in zona ca dupa trec la curatenie de care m-am saturat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.

Delia,multumesc pt cafelutza.Te-ai horarât cum faci parul?Nu-l taia mai bine fa un permanent "usor" dar dupa aceea neaparat sa iti faci o data pe saptamana masca pt par.Eu imi fac cu miere de albine,galbenus de ou si ulei de masline.Imi masez bine la radacina si apoi si pe lungul parului.Tu vrei par undulat si eu ma chinui de fiecare data sa-l intind,sta intins maxim cateva ore dupa care se incretzeste iar.

Claudia si Delia strica la fel de repede papucii.Nu stiu ce Dumnezeu face dar ii iau papuci noi si dupa 2-3 zile sunt deja julitzi.Acum i-am luat de pe "Esprit" 2 perechi de adidasi de panza cu guma in partea din fatza si nu mai are ce sa strice la ei.I-a luat soacra-mea acum vreo 2 saptamani din piele,m-a intzepat inima cand am vazut cat au costat si dupa 2 zile a venit cu ei tot rupti in partea din fatza.
Deci incepi sa devii profesionista la parcat.Bravo!!!Eu n-am mai pus piciorul in masina decand am avut accidentul,am ramas cu asa o frica in mine ca si cand sunt langa al meu in masina transpir toata cand se apropie o masina prea repede de noi sau pune cineva frana.

Ruxi si eu zic sa nu pierzi ocazia si sa mergi singura daca sotzul "plictisit" n-are chef sa vina cu tine.O sa iti prinda bine putina distanta si poate cine stie,cand te intorci o sa realizeze ce rau e sa nu te aiba langa el si se trezeste la realitate.

CarmenE e bine pitica mea,merci.Nu stiu ce are de cateva zile de nu vrea sa mearga la gradi,ea de obicei merge cu placere dar acum e plangacioasa.

Diana,felicitari pt noul loc de munca.

Onitza,daaaaa ar fi tare bine sa mancam tot ce vrem si sa fim slabe.

Anda,vad ca avem amandoua fete harnice.Si Deliei ii place fff mult sa ma ajute in bucatarie si e tare mandra cand face ceva cu manutzele ei si parca mananca si cu pofta cand e ceva pregatit de ea.

Carmen cum te mai simti?Te mai doare gatul?Si pe mine ma doare in gat rau de tot dar din motive de "varicela" nu de raceala.
Felicitari,vad ca iar incepe sa mearga acul cantarului frumos in jos.

Doina ce mai faci?Piticii frumosi sunt bine?

Yubi si eu mi-am plantat capsuni,dar cum nu am gradina i-am pus in balcon. Pana acum am avut tot timpul plin de flori(muscate) dar anul asta mi-am pus "tufä" de capsuni,poate poate mananc si eu capsunele de la mine din balcon.

Gabi,cand pleaca pitica in excursie?Mergi si tu cu ea?

Hopes

Zuzi,tu cum te simti?A trecut raceala?Printesa mica e bine?

Tzuni,tu si smecherica creatza sunteti ok?Ii place la gradi?

Gusta,pe unde te-ai ascuns?Sper ca nu in frigider

V-am tzucat pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza la fete

Gusta da mai lasa mama curatenia aia si bucura-te de viata, fa ceva pt tine.. Nici nu ma mira ca ai stari de tristete :( Cand o sa ajungi la batranete nu cred ca o sa stai sa regreti ca n-ai avut curat in casa Imi si inchipui ce murdar aveti ;)

Delia eu stau cam prost cu rabdarea dar incerc
Eu iti recomand Omega 3..

Ruxi eu una sunt o tipa mai independenta de felul meu, asa ca eu iti zic sa pleci singura.. Cum ii ziceam si Gustei bucura-te de viata. Nu vrea, nu vrea. Asta nu inseama ca viata s-a oprit si pt tine
Si cum zice Gabi -> trimite-i la restaurant!! Sunt singura ca si la voi sunt restaurante tip buffet care nu costa o avere

Zuzi mai lasa mami dulciurile alea si fainoasele (cel putin pt o perioada) ca sincer ma dezamagesti :( Scuze ca-s cam dura, dar pe de alta parte nici nu ma mira ca nu slabesti.. Cum ziceam scuze dar cum suntem la subiect unde sustinem etc. nu ma pot abtine sa nu-ti zic

Gabi multam fain de retete.. Le-am notat!!!

No.. ma reintorc la invatat.. O zi frumoasa tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput