Buna ziua.Numele meu este Roxana si sunt mai noua pe acest site.As avea si eu o intrebare ptr cei care au copii la gradinita nr 191 din str Cozla din sect.3,m-ar interesa ce fel de pers este directoarea,dak primeste ceva si cum se comporta educatoarele. Ms frumos si astept si eu un raspuns de la cei care cunosc
Buna, Roxana,
Eu am fetita la gradinita 191 de aproape 2 ani, acum este la grupa mijlocie.
Eu sunt multumita, acuma ce sa iti zic, iti dai seama ca nu cunosc toate educatoarele, dar de educatoarea fetitei mele sunt foarte multumita. Anul trecut a avut 2 educatoare - una dimineata, alta dupa amiaza, acum are numai una toata ziua, am fost multumita si de cea care a fost anul trecut.
Gradinita e curata, programul de lectii/joaca este ok, mancarea la fel, au tot soiul de optionale, activitati de genul teatru/circ (ori in gradinita, ori merg ei)... nu prea mai stiu ce sa iti zic :). Atata numa: copilul meu merge cu mare drag la gradinita.
Directoarea e putin mai dura la prima vedere, sotul meu nu prea agreeaza stilul ei, dar se ocupa cum trebuie de gradinita si asta e ceea ce conteaza. Interactiuni directe cu directoarea nu prea am avut, decat la inscriere si apoi, lunar, cand platim taxa pentru masa.
Una peste alta, e o gradinita pe care eu o recomand.