Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

n-am fost atenta la discutie inseamna. scuzele mele

Ioana 20+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, cred ca da, la unul din magazinele de copii din Cora Lujerului. Cred ca Okaidi era. Eu in ele nu prea intru, ca stiu ca sunt preturi mari. Dar erau in vitrina, atarnate asa cum zici si tu!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 21+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Multumesc, Monica!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Multumesc pt urari.
referitor la poza, am incercat sa scanez dar a iesit de nu se mai vede nimic. Cred ca era slaba rezolutia. As mai incerca dar scanerul e langa seful si n-am chef sa ma vada ca fac chestii personale. E neamt si astia sunt f dusi...

Dana 20+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica, multumesc!

pe toate! Am fugit acasa caci doar e weekend!!!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Selen80,

Ptr hemoroizi cred ca nu poti lua nimic in sarcina ca faci rau la bebeloi. In fine fara tocaturi, condimente prea multe ptr ca iriti colonul si o sa te doara intr-un final. Din cate stiu se pot face bai de sezut (fierbe niste plante - parca foi de ceapa) si doar acelea pot calma durerea prea mare intr-un final. Aaa si fara efort fizic prea mare ca se inflameaza zona respectiva.

merci de sfaturi

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

M-am lamurit cat de cat....sar'naaa!!!

Doar atat, pana la urma care sunt alea 2 luni ptr care trebuie astia de la servici sa imi plateasca diferenta pana la 100%.....postnatalul sau primele 2 luni din CIC?

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

In legatura cu al 2-lea copil, desi sunt singura la parinti, de cand l-am nascut pe Peter am simtit ca nu trebuie sa fie singur si acum simt c-o sa-l iubesc si mai mult cand o sa vina si baby brother.
Lui baby ii acord foarte putin timp pe zi, Peter e calare pe mine, la propriu. Am stat aproape 3 luni in pat, cu ochii inchisi, s-a obisnuit sa ma mangaie si sa ma pupe ca sa ma ridic si sa ma joc cu el. A ramas foarte afectuos si nu-mi vine sa cred cat e de pupacios si lipicios, ca pana acum ma vroia pe langa el, dar nu chiar langa el. Se intampla sa se joace, se opreste, vine alergand sa ceara hug & kiss apoi fuge la joaca.
Deja il iubesc pe baby, ca-l astept de 2 ani si m-am obisnuit sa-l rog sa vina
E foarte activ, sotul a facut un film si l-a prins cand isi schimba pozitia. Loveste cu forta, ma trece cate un pipi subit, ieri tineam mana pe burta si am simtit cum ma impinge cu un oscior care apoi mi s-a plimbat pe toata palma. Are momente cand simt ca vrea sa plece cu burta cu tot, chiar imi fac ganduri daca e ceva ce-l deranjeaza sau e doar firea lui, foarte activa.
MangaGirl in 2 saptamani mergem la Bacau. Peter ramane cu parintii mei 2 luni, il fac bacauan . De multe ori ii zic ca e pui americano-moldovean

Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu am scris prea des pe acest forum, dar acum simt ca-mi plesneste capul: am venit de la eco cu o mare dezamagire si parca inca nu realizez ce sa intampla.
doctora a constatat ca am lichid amniotic putin si l-a analiza anticorpi anti cardiolipinici IgM pozitiv.
mi-a recomandat sa merg la dr. uscatescu de la fundeni, dar simt ca pana luni imi explodeaza capul.
cert este ca mi-a zis ca as putea pierde copilul oricand, iar asta ma da peste cap.
mai am un baietel dar si acest bebe de 15 sapt. este asteptat cu mare dragoste.
sper sa fie totul bine chiar daca ar trebui sa fac un tratament dureros si de lunga durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara, fetelor!
Nu am mai scris ieri, dar azi am o intrebare :se mai confrunta cineva cu dureri in zona ficatului ?Pe mine ma doare de vreo 3 zile....speram sa treaca, dar nu.
Ma gandesc la ce e mai rau, pentru ca sarcina trecuta, cand am pierdut , tot asa ma durea in dreapta, sub coaste.

Mariaanna
17+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput