Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ioanna, era vorba despre cele 126 de zile de prenatal si postnatal si nu despre CIC.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Alex, poti sa ti le iei pe toate dupa, eu asa am facut data trecuta (inainte nu ti le poti lua pe toate pentru ca trebuie sa iti lasi obligatoriu minim 42 de zile pentru lahuzie). DAr nu se platesc 100% ci 85% din media salariilor brute pe ultimile 6 luni si nu se datoreaza niciun impozit la stat. Deci vei lua 85% din brut ceea ce inseamna bani mai multi decat iei normal intr-o luna. 100% nu se plateste decat concediul medical cu cod 06, adica urgenta medico-chirurgicala si parca mai era cel de accident de munca si inca ceva

eu stiu ca legea spune asa:
"indemnizatia pentru mamele care sunt in concediu de maternitate sa se calculeze la 85% din media veniturilor impozabile din ultimele luni, dar nu mai putin de 600 de lei" deci nu se calculeaza din salariul brut ci din totalul veniturilor obtinute. cel putin eu asa inteleg....

Ioana 20+ cu

bebe Carol Ioan

Ioana, tu zici de zilele din CIC, de cei 2 ani, Monica se referea la cele 126 de zile de prenatal si postnatal...

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Stiu ca s-a mai vorbit aici despre asta, dar ar putea sa-mi explice cineva si mie cine si cum plateste indemnizatia din zilele de concediu pre si post natal?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Am si eu o nelamurire 85% care se acorda pentru concediu prenatal este limitat la 40 milioane ca indemnizatia pt CIC???

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

[quote]citat din mesajul lui monica_dicut

DEci ca sa nu existe discutii, Dragoselu meu s-a abonat la Emma cristinei. Deeeaaaaa??

Hi,hi,hi!!! Suuuper, Moni, s-a facut!!!! Hai, ca are si zestre fata (nu spun ce si cat! ). Asta pe langa faptul ca o sa fie ca o zana de frumoasa si sper eu desteapta, daca e sa ma iau dupa teoria cu greturile!
Eu pe Andrei il dau la Ilinca Pandei! Nu stiti voi cate eforturi fac in parc sa-i imprietenesc mai bine! Si sa vedeti cum plange Ilinca cand plec cu Andrei acasa, si cum i se lumineaza fata si vine razand cand il vede pe ANdrei ca apare!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 21+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Danuta1979 felicitari pentru grasunica!

Grasunica bine ai venit! Avem aceeasi DPN!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

bia, pentru pre si postnatal iti iei lunar de la medicul de familie concediu medical cu cod 08 (adica de sarcina si lahuzie), il depui la serviciu la HR, ei iti dau banii pe care ei ami departe si-i recupereaza de la stat, adica de la casa de sanatate unde tu platesti lunar contributii.

Emy, prenatalul si postnatalul nu se limiteaza la nicio suma. Este ca si cum ti-ai lua medical obisnuit, atata ca este scutit de orice impozit

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti de CIC-uri, alocatii si altele asemenea! Si eu am o mare durere cu CIC-ul 2, ca vor sa-l calculeze la 85% din veniturile efective din ultimul an, deci se aduna si alocatia de 600 RON. Sper sa se razgandeasca pana nastem noi!
In privinta iubirii fata de al doilea bebic, la mine nu cred sa fie probleme, ca mi se umple efectiv inima de fericire cand ma gandesc ca o sa am fetita!!! Astazi am vazut niste costume de baie superbe pentru fetite, mici, mici, mici, ca de papusa! La anul o sa pot cumpara si eu asa ceva pentru printesa mea! Doamne, atitea vise imi fac, sper sa fie bruneta cu ochii verzi!!!!

POZE

Mergi la inceput

Danuta, felicitari pentru fetita!!!

POZE

Mergi la inceput

crisule, le-ai vazut cumva la Okaidi??? Ca la acelasi lucru m-am uitat si eu aseara si mi se pareau asa ireal de mici si de frumoase Stateau asa atarnate pe sarma si erau duuuuuuulci foc. Iti dai seama cum o sa arate Emma intr-unul

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 21+ cu
O noua viata

Mergi la inceput