Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Buna Emy10,
Sa de-a Domnul sa avem bebei frumosi si sanatosi....
Pup burticile....
+ 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bia Iti doresc si eu insanatosire grabnica!

Eu inca "dorm" continuu si n-am chef de...mai nimic. We a fost superaglomerat si eu tare as fi vrut sa stau si sa dooooorm, dar nu s-a putut.

Liliana, Andra-Maria & 16+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna ziua si de la noi. dupa un uichend obositor, dar minunat cu soare si petreceri ne intoarcem cu drag la munca. cred ca bebeii mei redecoreaza burta la cat de mult misuna pe acolo. ma apuca rasul ca pe prosti la birou, din senin, ca ma gadila pestii. v-am pupat!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

am uitat: dati-mi si mie, va rog cele necesare sa vad pozele cu voi si burtile voastre. mi-am activat mesajele private. va foarte multumesc

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ti-am trimis pe PM.

Gianina 19+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

foarte multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Hello gagici!

Bia, sper sa te faci bine cat mai repede. Oare nu iti poti lua un medical sa mai stai acasa ca poate iti trece mai repede raceala si conjuctivita.

Unombun, si eu iubesc caldura!!!Bine nu de 40 de grade...dar asa pe la 26-27 imi place f multinca nu m-a deranjat deloc si sper sa nici nu ma deranjeze.

Am fost vreo 2 ore prin oras...mi-am cautat o rochita de gravidute, dar ce am gasit nu m-a incantat f mult....in schimb mi-am luat un tricouas roz si o pereche de pantaloni capri (sau treisfert cum zicem noi ) de culoare crem de in fff comozi...Am fost criticata de mama ca eram cu un tricouas destul de stramt cand am fost acasa si a zis ca arat ca o tiganca cu burta asa la vedere...si azi m-am conformat si m-am prezentat la cumparaturi...

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ati patitara ceva de nu mai scrieti ????

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, imi spune si mie daca stie cineva ce "crocobauri" ies la urocultura si nu ies la sumar de urina? Ca sa pot cauta detalii de simptome etc. Nu e pt mine, ci pt Lisa, pt ca de muuuult timp se plange de "auchy" la "pasa" si undeva jos in burtica. Trebuie maine sa sun pt rezultatul la sumarul de urina, insa ultimul facut acum cateva luni era ok si ea se plange in continuare . In plus, de cand era bb plagea la pp si nu suporta sa fie uda, asa ca schimbam si cate 14-15 scutece pe zi. Insa vreau sa vad care ar putea fi problema.

Biaz, parca tu ziceai ca sunt anumite bacterii ce ies doar in urocultura. Poti sa imi dai ceva detalii, pls???

Multumesc

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

eu am patit asa...ca zici ca-s idioatawww.pic4ever.com/images/vahidrk.gif" border="0">, am vrut sa va vad in poze cu user comun si parola, m-am gandit ca ma descurc, ei bine, m-am inselat. prea complicat pt mine. poate maine voi fi mai desteapta

Mergi la inceput