Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

sper sa fie paranoia mea...sa nu fie nimic grav...sa stea acolo sa creasca sanatos...si sa se nasca la fel de sanatos...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Buna dimineata cu o cafeluta si de la mine!

CAMY eu abia la 20 de sapt l-am simtit pe BB...iar de atunci misca intr-una si il simt in fiecare zi. (pana la 20 am avut si eu aceleasi senzatii, intrebari, griji paranoia)

Fa un ecograf daca ti-e frica ca nu misca (pentru linistea ta)

Raluca 22+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

camy, ia spune-mi te mai duci la munca? Ai rezolvat ceva?

SI stai linistita, iti promit eu ca o sa fie bine bebe, ai sa vezi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Diana in primele cadre chiar am crezut, si deja ma gandeam cum o sa trimit eu la toata lumea, sa ma laud ca te cunosc . M-am distrat tare.

Adi ce frumos weekend ai avut!

kiki super afacerea, deci de fapt ai rochie noua pe care o platesti ca o inchiriere.

O saptamana usoara, fetelor!

16+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am vazut si eu aseara poze

mimika, ce burticutza mare ai. M-am minunat de ea ca deh cand te-am vazut eu era mica mica
Si de burtica devyllei m-am minunat, care este maricica bine de tot iar Erika este o minunatie de copil. De cate ori ma uit la "John&Kate plus 8" ma gandesc la ea

Al meu bebe atomic vreau sa va spun ca a avut un weekend cu gimnastica si fotbal si . Mai nou, adica aseara, a inceput sa dea in partea dreapta la ficati. Este clar, si imi amintesc foooarte bine ca bebe ingeras nu era deloc asa activ, abia il simteam de cateva ori pe zi si la saptamanile astea slabut. Imi amintesc ca abia in concediu (adica pe la 26 de saptamani) simteam aproximativ loviturile la intensitatea pe care le simt acum de la Atomix. Azi dimineata nici nu m-a lasat sa conduc asa imi dadea la suturi. Fapt care ma incanta teribil si ma face sa fiu tare optimista in privinta lui

Astept subiectele de dezbatere pentru saptamana asta

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata burticutelor!

Fetelor, cum reusesc sa vad si eu pozele cu voi si eventual sa postez si eu ceva? cine ma ajuta?

+ 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

fetelor, mie nu mi s-a parut ca a miscat....chiar a miscat bebita...
..acum oare de ce nu mai misca???... ca sa ma dau eu cu capul de toti peretii???
...offfffff..si la Tg mures ajung numai in iunie..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Draga mea,

Si eu am simtit bebitul prima data la aproape 14 sapt. Apoi, pana pe la 18 sapt, l-am simtit cand si cand, suficient de rar cat sa nu stau perfect linistita (erau zile intregi cand nu-l simteam nici macar seara cand stateam intinsa). Apoi pe la 18-19 sapt a reinceput in forta.

Eu zic ca e normal ceea ce simti. Bebitu il vei simti bine in jur de 4 luni jumate...cum zic toate babele. pana atunci...sunt episoade.

Hai...fruntea sus!

Aaaa...sa ma laud....azi facem 21 sapt si intram in 22. Uraaa!!

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Monica, ai fost deja la Iosup la morfo 2? Sau urmeaza sa te duci sapt asta? Cat costa?

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Dana, miercuri la 6 jumate seara merg. Habar nu am cat costa. EU am pregatiti 400 de RON da s-ar putea sa fie mai putin. Parca sa zic ca anul tercut am dat 300 sau 350 dar nu mai tin minte f bine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 21+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

buna fetelor eu am o durere.....care nu imi da pace de vreo 3 sapt am fost la dr si mi-a zis ca e de la sarcina ca apasa sarcina acolo
Simt o durere la apasare, cand ridic piciorul undeva intre ovarul stang si vezica, in abdomenul inferior, cumva sub sarcuna, e o durere constanta care sambata din cauza efortului, am mers tota ziua, a atins apogeul a trecut abia dupa o zi de repaos la pat, placenta mea e cam jos anterioara cam la 2,4 cm de oci dar dr nu mi-a pus inca vreun dignostic decat ca am sarcina cam jos si se va ridica
Acum va intreb pe voi: ati mai patit asa ceva? sa ma ingrijorez? e un risc mare pt bb? voi ce stiti??

19+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bya_me spune:

Buna dimineata burtici si mamici!!!

Sper ca ati avut un weekend placut, plin de soare si bucurie
Vreau sa va rog daca se poate sa ma treceti si pe mine in listuta de viitoare mamici.
Datele mele: DN: 29.11.1982, UM: 13.01.2009, DPN: 20.10.2009.
Si mai o rugaminte, daca se poate sa-mi dati si mie parola de mail comun, sau care trebuie sa pun si eu poze azi cand ajung acasa cu burtica mea de aprope 17 sapt fara o zi.

Si acum referitor la kilograme acumulate, eu zic ca stau ok...adica putea si mai bine, avand in vedere ca sunt micuta, dar eu zic ca aproape 4 kg sunt ok la 17 sapt, nu? voi ce ziceti?

Ahh, si doar ce m-au sunta de la laborator, sunt gata analizele mele de la TT...Azi nu cred ca ajung sa le ridic, dar maine sigur ajung si sunt tare nerabdatoare... Sper din suflet sa fie totul bine

Va pup si astep sa-mi trimiteti si mie PM cu ce trebuie sa fac sa pot pune si eu poze
Va multumesc

16+
Poze
Strumf Mic

Mergi la inceput