Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
Hai ca m-am trezit si eu si m-am mai uitat la pozici
Ralu0308 esti foarte draguta
Danuta1979 seamana Bebita al tau cu al meu ...tot asa capusor avea si al meu la eco.....doar ca ii incapuse in poza si un pic de burtica bombata....ce frumos.....
Imi pare rau ca nu o pot scana si eu sa ma laud cu minunea mea.
Vic-cj am vazut ca ai mai adaugat pozici....yamiiii....
Mi-ati facut pofta sa va arate si moi ce are in dotare ca sa vedeti si voi ca e indreptatita nelinistea mea: "oare cat ma pot face si cam cat mai poate creste in 3-4 luni burtica "
Si Delia are poze noi ca sa vedem ce supla si draguta este si ca sa putem sa ne ofticam...noi astea mai "bine facute"
Kemsy
Acum l-am rugat pe sot sa mergem in parc sa ma pozeze ca mi-ati facut pofta....si e asa de soare......
Daca se concretizeaza, revin mai dupa amiaza cu poze
Cea mai fericita 22 + cu
mariaanna spune:
Buna dimineata ,dragele mele!
Multumesc Anco,aluk,Monica si Biazpentru incurajari!Intr-adevar mi-au trecut acum durerile, se pare ca au fost doar....gaze.
Dureri in zona ovarelor am mai avut si eu, dar cred ca de fapt sunt ligamentele si muschii care se intind.
Maine am programare la doctor si sper , pe langa confirmarea parametrilor normaliu de dezvoltare, sa-mi spuna cu siguranta si sexul minunii din burtica.Vreau sa va spun ca ,surprinzator,a inceput sa-mi placa culoarea roz si chiar s-o port!
Daca zilele trcute ma plangeam ca am o burta maaare.acum e normala.Cred ca era umflata de la balonare....
Tineti-mi maine pumnii la ecograf, sa vin cu vesti bune!
In rest, va doresc tuturor o duminica placuta!
Mariaanna
19+
Mamica de si in asteptarea unui
loremunteanu spune:
Neata burticoaselor!
O duminica frumoasa!
Biaz, eu mereu faceam conjunctivita de la soare si de la praf, mai ales vara... De cand m-am mutat in Bucuresti (de 7ani), in primii 5ani am facut in fiecare vara, de la inceputul ei si pana la sfarsit... Un remediu in cazul meu, a fost ceaiul de musetel (imi stergeam ochii si cand cand simteam senzatia aia de jena, puneam si ceva picaturi in ei) si imi dadeam cu Kanamicina (in fiecare seara, la culcare si daca era cazul, si peste zi). Vezi daca ai voie Kanamicina in sarcina si poti sa-ti dai. Eu nici nu avea stare si-mi frecam ochii tot timpul...
la burtici.
Loredana 19+ Maia-Raisa Roni-Cristian08.02.2007
http://atelierroloco.blogspot.com/
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iulikatu stai deja acasa ? parca asa spuneai mai demult. Ai inceput cu gimnastica ...hmmmm....Pai si pe mine ma cam ingrozeste gandul de stat acasa din cauza papicii Acum nu termin de facut strudelul in cuptor si incep sa fac o budinca, dupa budinca ...pana se raceste desfac un compot.....si lista poate continua ......sper sa nu o iau chiar de tot pe aratura. Apropos de leagan vreau sa precizez tuturor fetelor care s-au bucurat alaturi de mine ca inca nu l-am adus acasa. Doar mi l-a aratat si mi-a zis ca mi-l da mie. Este albastru si foarte frumossss si mai sper sa nu se razgandeasca pana vom avea noi timp, masina si alte necesitati sa mergem sa-l luam Cea mai fericita 22 + cu |
Nu inca nu am intrat in concediu dar intr-adevar sunt mai mult acasa nu am lucrat zilele astea ..nu m-am simtit in stare.Adica mai rarut cu munca asta pana pe 4 iunie cand e ultima mea zi de munca( nu e negru pe alb .. dar am concediu de odihna toata luna iunie si apoi in iulie cred ca e un pic cam mult sa ma mai intorc la munca in 8 luni)
Am aplicat pt prenatal si asa..så vedem zilele astea daca voi primi..nu ma complic sa ma stresez ca daca nu e prenatal e medical asa ca o rezolvam....Nu ma mai intorc dupå concediu de odihna nici batuta
Si apropo de gimnastica nu te gandi ca transpir pe covoras
..Cateva exercitii usoare..dau din maini de 3 ori ma ridic nitel pe varfurile picioarelor ..Mi-a gasit sotu niste poze cu gimnastica permisa pt gravi
Må gandesc ce gust o avea strudelu ala al tau acu..parca miroase de aici
Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Merg sa mai pun niste poze cu burtica..A trecut ceva vreme ..
Iulika29 spune:
Gata pozici noi..cå tot mi-a amintit Lutoniana.
devylla spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Gata pozici noi..cå tot mi-a amintit Lutoniana. Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas |
Stiu acuma le-am vizionat
Si de altfel am vazut toate pozicile noi.
Mimika impresionanta burtica.
Si ca sa ma laud...am pus si eu doua pozici noi:)
Astept cu nerabdare pozicile Lutonianei
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui devylla Stiu acuma le-am vizionat Si de altfel am vazut toate pozicile noi. Mimika impresionanta burtica. Si ca sa ma laud...am pus si eu doua pozici noi:) Astept cu nerabdare pozicile Lutonianei "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
Ia sa ma duc eu så le våd..
Iulika29 spune:
Devylla superba poza cu Erika.....Sunteti superbe amandoua..
Iulika29 spune:
Fetelor, chiar asa frumos e la voi de nu e nici una pe calculator? Aici la mine e frigut..e innorat..Si eu stau in canapea si ma uit la tv..Vå astept..Pana la urma apåreti voi