Copilasi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
BLUE ANGEL spune:
Ouauu Roxi , 41 ..brrrr!! sanatate multa !!!
Daria , sa ne arati casuta !!!!atunci ..poti sa-ti iei catelus
..e tare bine la casa !!
cateva pozici cu nazdravanii mei
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/May09#5337136112441717122
si de la examenul de karate ptr centura galbena
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/May09#5337141774924379618
pupici mii
alice2004 spune:
Roxi, bine ca Pat e ok acum, 41 chiar ca brrrr !!
Simo, heheh, Cocolino e un scump ! Imi aduce aminte de fratele meu mijlociu, ca si el semana cu o fetita cind era mic ! Pupici pentru amindoi baietii tai si felicitari pentru diploma si centura ! [
Io plec spre casile mele, va doresc o dupaamiaza linistita si fara evenimente neplacute ! Sa aveti grija de voi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Blue,
Sunteti frumosi cu totii , nici n-am stiut de sportiv ai in casa, felicitari
Rox, sanatate la voi
Superba Eva
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roxanaz spune:
multumesc de grija mandrelor, Pat e super ok de sambata de la ora 5. dar va dati seama, avea 39.6, i-am pus novocalmin si dupoa o ora avea 40.7....sa faci cu nervii si mai multe nu!
Dorsilia spune:
Roxana, bine ca si-a revenit Pat rapid!
Tinem pumnii si pt Tudor sa nu faca scarlatina
vreau sa va impartasesc ceva, o fi prostie, n-o fi, va zic si eu ce m-a invatat pe mine o pediatra cand au avut ai mei viroza in ianuarie cu febra mare. I-a prins intr-o sambata dimineata pe la ora 4. la ora 8 eram deja in antecamera la pediatrie cu ei, Danut cu 39.5 flescait in brate la mine, Dea cu 38 mai bine un pic. Stam la rand si pe la ora 9.30, inceput-am sa ma agit ca-l simtem mai fierbinte pe Dani, n-aveam programare asa ca asteptam o fereastra. Pe perete scria pe un afis ca urgentele si programatii au prioritate. Cand a iesit pediatra dintr-unul din cabinetele unde consulta m-ma dus la ea sa-i zic ca avem o urgenta, copilul facea febra mare, si inca d ela 4 dimineata, trecuse efectul paracetamolului de mult. La care ea f senina si calma mi-a spus sa stau linistita ca febra mare nu reprezinta o urgenta, dimpotriva. Si ca nu e cazul s-o combatem cata vreme copilul e doar flescait, si nu are manifestari mai rele. Asa ca s-a facut ora 10 si in sfrsit ne-a consultat. Ne-a trimis acasa cu recomandarea precisa sa nu mai combatem febra decat daca copilul da semne de discomfort major, adica are dureri, stare generala foarte rea etc etc, altfel sa-l lasam in pat sa stea cum ii e lui bine acoperit, descoperit, sa-l hidratam si sa lasam organismul sa isi faca treaba. Ne-a explicat in amanunt ca ii facem rau si ii prelungitm si intensificam episoadele febrile si durata virozei daca ne punem cu antitermicele pe el. Si in orice caz NU novocalminului. Ne-a dat un influcid pt amandoi si in 24 de ore nici unul nu mai facea febra, dar prima zi i-am lasat si Danut n-a scazut din 39.5-39.6, se racorea singur la cateva ore si ajungea la 38 apoi iar ii crestea si iar ii scadea dupa cateva ore. Idem Andreea, care insa n-a trecut de 38.5. A fost pt prima data cand n-am bagat in undu lor din 4 in 4 ore antitermice si cand febra n-a durat mai mult de o zi. pana acum absolut toate virozele durau cu febra 4 zile plus inca 3 zile de oboseala in convalescenta. Asa ca nu stiu, dar parca inclin sa cred ca e adevarat ce se spune ca a combate febra din start cu orice pret nu e un lucru bun pt organism. Si aseara la tv exact acelasi lucru se sustinea, ca organismul se dezechilibreaza daca se administreaza antiiflamatoare si antifebrile imediat cand debuteaza o viroza.
Sanatate multa sa avem, restul se rezolva
alice2004 spune:
Oau, Lio, soro, pe cuvintu meu sincer ca tz-as da un premiu pentru cele spuse/facute de tine ! Si fara gluma ! Nu stiu cit adevar grait-a doftorita aceea ...ca nu am studii de specialitate ca ea ! Dar cum pin la Timisoara e greu s-ajung, de data asta o sa fie doar un premiu virtual !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Buna, fetelor!
Foarte frumoase pozele, am vazut-o pe Eva la botez, nazdravanii Simonei, pe Giulia ibind catelul, Olivia si familia ei. Sunteti niste frumosi, si va pupam!
Eu am tot citit azi si asa am aflat ca scarlatina se poate preveni cu penicilina, am vorbit cu medicul de familie si mi-a confirmat ca pentru cei care au intrat in contact cu bolnavi de scarlatina, se recomanda Ospen preventiv. Oricum maine mergem si la exudat, si apoi incep sa-i dau Ospen, macar stau mai linistita ca am facut ceva.
va pup si mai vb.
BLUE ANGEL spune:
adica sa las copilul cu 40 de grade ?..fara impachetari sau alte solutii ??? pana se gandeste febra sa treaca ???? asta chiar e o teorie noua ... o sa mai studiez si io ca se pare ca am ramas in urma
roxanaz spune:
Lia, da, are dreptate dr aceea. dar la mine problema a fost asa: febra a crescut alarmant si nu a scazut deloc. nici eu nu sar cu antitermice sub 38.5 si nici nu ma agit prea tare. iar cand am vorbit cu pediatra mi-a spus ca cele cateva cazuri de viroze din ultima saptamana au fost toate suprainfectate pe viroza respiratorie normala. asa ca.... a fost prima oara in viata lui Pat cand i-am dat si antibiotic (acu is sigura ca i l-am dat dejaba dar asta e, mai am 3 doze si gata).
va spun sincer ca imi era gandul la rujeola/rubeola/varicela....prea a crescut asa aiuritor si constant, fara raspuns la antitermice.
kim222 spune:
Lia dar nu am spus eu mereu pe aici ..ceea ce si medicul din Timisoara sustine? Am invatat asta pe acolo prin USA si am aplicat pe copilul meu si pe altii ..Febra arata ca lupta organismul si nu trebuie combatuta daca starea copilul este nealterata si este sub 38.5 !Daca dupa 3 zile..deci a patra ,febra continua atunci se considera infectie bacteriana...si se abordeaza altfel!