Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, !
Imi aduc aminte ca si la clasa nepoata-mii cind a fost vorba de scarlatina, au facut cu toti un exudat, asa ca altceva in afara de asta nu crez sa poti face ! Sper din suflet sa fie bine ! Va pupam pe toti la Sibiu !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa cum va ziceam am fost la bunici! Vremea nu prea a tinut cu noi..Poate ati vazut si la TV a fost mentionata exact localitate in care am fost noi. Un fenomen ciudat s-a intimplat. Dupa o ploaie ..gen pototpul lui Noe..a plouat "cu bile" cum a zis Luca...si doar vreo 10 cm ..asa ca Luca la sfirsit s-a jucat cu bulgari de zapada! Am si ceva poze spre exemplificare

Adela poate scapati!!!
Alice ati avut deci o zi plina!
Daria abia astept si eu eu sa cumpar lui Luca un catel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mai Cristal eu nu stiu ce sa zic cu bb3 ..m-ai prins pe picior gresit ..ca tocmai am avut cateva zile 3 copii ...finutul nostru de 5 ani ... si care este cel mai cuminte copil din cati cunosc eu ..parintii lui au fost nasi si l-am luat noi cateva zile ...

pai eram pe banda rulanta ..terminam cu unul , il preluam pe celalat , la masa nu va spun ce show era ...seara imi lua o ora sa-i culc pe toti trei ...si asta in ideea in care am fost doi adulti cu ei ...
picam zombi noaptea !!!!
ei au fost cumintei ..cat pot fi de cuminti copiii la varsta asta ...faceau tot felul de nazbatii haioase ...dar la partea administrative ... cursul de time management ..este minciuna!!!
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

primii trandafiri de anul asta ...
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/CasutaSiCartierulNostru#5337081071501180226
vi ofer chiar daca doar virtual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simo, ce fain ! Multumim frumos !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

frumoos, aide ca nu stati digeaba pe afara

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

primii trandafiri de anul asta ...
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/CasutaSiCartierulNostru#5337081071501180226
vi ofer chiar daca doar virtual

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

vazut poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noroc ca am expirat si nu mai pot sa fac ...ca altfel...:)))

"Maria, vreau sa te pup!"..."Nu pot acum, sunt ocupata!"
Dupa un sfert de ora de alergatura si chiraiala..."vau sa te PUUUP!" "lasa-ma ca sunt OCUPATAAA!" am aparut io in prag cu telul intr-o mana si castronul in alta si am tipat la ele "PUPATI-VA ca altfel va iau la bataie!"
Eram ca la filmele cu prosti...:))))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Apropo de cartier...este o lume tare mica! Am uitat sa va spun ca ne-am intilnit cu "familia Cocodrino" ..chiar daca pe f mare fuga pt ca d-nul Coco vroia acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Blue, superbe florile Multumim

Despre "buba mea" alias ma mut ori nu ma mut am fost sa vedem casutele cu proprietarul, am ramas la una din duplec da` cea ieftina si astfel in cartier vom avea o garsoniera echipata pentru domnisoara mea cu tot conforul pe care il are acum si cred ca ne vom muta

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup iu gagici
am pauza cateva minutele.
vineri noaptea pana sambata pe dupa pranz Patrick a avut febra 41....care nu ceda... si da-i si lupta. inc oncluzie nu am facut mai nimic sambata.... noroc ca a adormit in scaun pe la 2 si a transpirat de vreo 2 ori in somn... si s-a trezit fresh.
acum e totul ok, a trecut cum a venit :)
ce frumosi trandafirii Simo! suuper!
Cristal potoleste-te cu bb3... nu ai ce face?
Mitzu sper sa nu ia Tudor scarlatina...tinem pumnii!!
o zi super tuturor!

Mergi la inceput