Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

[quote]
_giulianna_ vad ca ai fost f ocupata, sotul imi spusese sa va invit pe la noi, dar pana m-am trezit io, tu erai plecata deja. (adica sa iti scriu PM,sa imi lasi nr de tel, sa putem lua legatura)
Ma bucur ca v-ati odihnit si vad ca nici voi nu puteti sta fara shopping (Metro, etc)

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Tel meu si adresa de mess, stau frumusel pe mailul comun [:d]
Lasa ca mai vin, nu stiu cand dar vin sigur :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

La multi ani Miruna si David!!!!!

Corrina, ce facusi, omorasi broscaletele?(le: pe asta il cautam:, acum am vazut ce a iesit)
Cum e sa fii active mom?

Buna Eva, ma bucur sa te "vad" si sa "aud" ca frumosul de Luca e bine, sa va traiasca si sa va bucurati de el!!! (ca azi e ziua lui, nu?) E bine la serviciu, ma mir, am program de 6 ore, inca il alaptez.
Ma miram io de unde langa "omorat broscaletele", ma gandeam ca iti plac puii de balta, hihihihi

La multe lunite si pentru ceilalti 2 sarbatoriti ai zilei

Vad ca primim numai vesti "bune" de la dragii nostri parlamentari in ultimele zile

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_
Tel meu si adresa de mess, stau frumusel pe mailul comun [:d]

Si abia acuma spui?

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=136960&REPLY_ID=4828235

Ia uitati ce zic fetele la pepenasi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La iarba verde

Baiat de baiat :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=136960&REPLY_ID=4828235

Ia uitati ce zic fetele la pepenasi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Minunat....sa le fie rusine!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babyboy poti sa iei trenul si sa vi la mine la meci, sunt singura.Pitziponcul meu e pe stadion, sa-l calce aia in picioare cand se bat

Dar barbatul tau cu cine tzine, banuiesc cu Dinamo, ca in rest toata lumea din provincie o uraste pe Steaua, asta daca nu e fan numai Steaua

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

he he e stelist convins pentru ca el e din Arges, nu e oltean ca mine...si ca sa te convingi l-a molipsit si pewww.flickr.com/photos/37171228@N06/3512828690/" target="_blank">Raducu. Asa ca deseara cam greu sa iau trenul sa vin la tine..dar ii exilez in sufragerie si eu ma relaxez la o baie cu spuma

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Dyanira programul nostru de somnic e asa

7-trezirea
10-11.30 somnik
11.30-1.30 afara
13.30-15 somnik
18-19 somnik
21/21.30 somnik din nou

Babytza reteta mea era asa:
fiert fileul de pestiuc 30 de min in laptic impreuna cu un bob de piper si o frunza mica de dafin.
Separat se caleste putin o rosie fara seminte si coaja in putin unt.
Se blenduieste pestiucul cu rosia calita.

In poza de m-ai intrebat, Raducu are pe cap o bandana verde..e ca un triunghi de material pe care am primit-o cadou surpriza la o comanda pe net la bebe-curier.La orice comanda faci primesti o surpriza. Eu am comandat niste cereale humana, bavetici si niste jucarii. Si am primit cadou 2 bandane si o paturica

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu de la banca
si gata si masa de pranz+masa de dimineata=2 merdenele....mi-e stomacu varza in pioneze!
Giulliana, si eu sunt o mare mancatoare de salate...acasa imi combin cam tot ce gasesc prin frigider...torn si iaurt sau dressing pe baza de iaurt...si gata!
de obicei, mai si arunc....combin prea multe si la sf...nu e chiar rezultatul asteptat.
oricum....combinatiata inca n-am facut-o...adik telina eu pana acum n-am pus...
andreutacmultu c-ai desteptat o...tolomaca!
laura....tu vrei bataie?cum de ce....ca ca te plangi ca-ti doarme fata asa"putin".
dyanira....dar programul celor care.,...nu dorm..nu te intereseaza?
la noi...sa zicem c-ar fi asa:doarme ziua la pranz cam 2 ore(uneori 3 si atunci e beton)...si in rest pica de somn dar nu serveste somn, iar noaptea ...distractie in cluburi!

eva....pt baietel mare si sanatos.

Mergi la inceput