LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaradu spune:
deci fetita creata este catalina de anaalina. este exagerat de cuminte ... n-ati vazut asa ceva. matei si teodora se aruncau pe tobogan, sareau in pat ... si-au bagat degetele si mainile in frisca ... ce mai ... nebunie. catalina zambea frumos in coltul gurii si se uita la ei, astepta cuminte sa se elibereze toboganul ca sa se dea, nu buluceala cu nebuneii.
va multumesc ca ati observat ca nu mi-am dat degeaba duhul la renovat cutiuta de chibrituri.
oricine vrea sa vina ... e bine venit!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
anaalina spune:
Da ! Copil cumite spuneati d-na ? Cand am isit de la dvs ,s-a pus pe un alergat viteza , ca era sa nu o prind. Dar ma bucur ca a facut impresie frumoasa, doar am invatat-o de acasa , sa nu ma faca de ras Noi mai venim la dvs d-na daca ne mai primiti. Am si eu ceva poze dar tre sa le incarc . Personajele sunt aceleasi.
Despre plimbare noastra la capitala , fu in interes de botez, dar de ala de fite. Fite cu lanturi si mercedesuri si am ramas cascata.......si manele si .....e mai bine la mine la Focsani. Si mandra Catalina a fost si ea la botez , a topait printe baloane si s-a dat pe langa lautari, si tot ii dadeau balonase de sapun si era tare incantata.
Cam atat.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
Rebiana27 spune:
Am vazut copiii frumosi ai Ioanei, Alinei si a lui Carmen !!!
KARRA esti o fericita ca Winnie s-a pierdut printre copii pe-acolo si n-a tipat si plans dupa tine... eu abia daca scap de Luca si cand intru la toaleta... nu stiu cum ne descurcam la gradi...
MADY senzatia pe care-o traiesti tu am avut-o si eu cand am reinceput serviciul; avea Luca 5 luni... sunam zilnic acasa, de cateva ori... in scurt timp m-am obisnuit si mi-am dat seama ca Luca e ok... Scoate-ti din cap ca Razvi n-o sa te mai iubeasca... pentru el esti mamica iubita!!!
Noi suntem bine!!!
Pupici in cipici!!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Nastere cu parfum de ghiocei...
Din nou insarcinata...
RaisaFudulu spune:
Buna seara
Venim cu vesti bune...operatia a decurs foarte bine....acum tati deja merge..i-au extras chestia si au zis ca e un norocos ca acea tumoare ar fi fost invelita intr*o pielita si nu a afectat vezica deloc...acum asteptam rezultatul la biopsie..doamne ajuta.....om vedea apoi ce o sa mai fie
Fetelor va multumesc din suflet ca ati fost sufleteste alaturi de mine...i-am trasmis lui tati ...sunteti minunate
Rebiana felicitari pt samburel
Stefimic sper ca si la voi sa se concretizeze cu ochisori
Ela..cum e asa relax...voi v-ati pus pe treaba pt al doilea cumva
Am vazut minipetrecerea de la Ioana....
Mady ...chiar daca e mai tqarziu e din suflet......
La multi ani Razvanelu...sa fii sanatos si sa ii arati mamei ca o iubesti chiar daca ea se duce la serviciu
Kitty sper ca ti-ai revenit din distractii
Magdalena cred ca a fost f frumos la munte
Karra tu ai fetita mare..ce bocesti acolo
Mai aveam dar nu mai tin minte
Raisa este ok multumesc lui Dumnezeu...e putin bulversata de situatie ca nu tattaie cu ea acasa..intreaba de el mereu..dar noroc ca e tati acolo....l-a vazut ieri la geam la spital si tare s-a mai bucurat(a putut tataie sa iasa la geam....starea lui de spirit e buna)
Ieri am fost si noi la botez...de cu un ochi plangem cu unul radem...ea este timiditatea in persoana...nu vrea sa vb cu nimeni ii trevbuie perioada de acomodare..asta este nu e o problema...a si deja vb cu perfectu simplu tusesi , tucusi(fusesi facusi)
Vb mult...ne povesteste lucruri care i s-au intamplat cu o perioada in urma, poceste foarte mult si se supara daca nu intelegi....
O sa va mai sciu acum cunt f obosita....
Va multumesc din suflet ca existati
Mai aveam dar nu mai tin minte
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
Off topic: Poate sa imi spuna cineva ce pastile treebuiesc luate pt oprirea lactatiei??am o verisoara care tb sa se intoarca la serviciu si nu stie ce sa ia si dr ei i-a spus ca nimic...dar eu stiam ca exista ceva????
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
rein spune:
Diana, pastilele alea de oprirea lactatiei trebuie prescrise de medicul ginecolog. Sunt pe baza de hormoni si nu e bine sa le ia dupa ureche.
La Petru eu am intrerupt alaptarea cam fortat pentru ca asa mi-a indicat medicul endocrinolog si de la o cantitate pentru vreo 3 bbi, in 3 saptamani nu mai aveam deloc, fara pastile. Cum am facut: il puneam sa suga numai putin, cat sa detensionez sanii, apoi ii dadeam lapte praf completare. Asa am scos in 2-3 zile o masa, apoi 2 mese si tot asa. Am incercat si varianta sugerata de pediatra sa mulg complet apoi sa ma bandajez strans dar mai rau faceam.
Ideea este sa transmita treptat organismului ca nevoile de lapte scad. Este mult mai bine pentru sanatatea sanilor (noduli) sa faca asta natural, incet, treptat. Poate sa ia o pompa la serviciu sa scoata putin cand o dor.
Eu nu credeam ca o sa se duca asa repede si ca n-o sa am probleme. Am fost trista, cu depresie dar asta e.
rein spune:
Pisi, la capitolul 'anti-burta' stau bine cu teoria, mai putin cu practica. Am descoperit ce-mi trebuie dar nu am timp acum sa fac asta: tratamentul care mi s-ar potrivi se cheama endermologie cu un aparat cellu m6, am gasit si clinica la care as vrea sa merg, se cheama derma vital (cu sotul ca au si un tratament anti fumat).
Abdomene am incercat dar nu pot, de la orizontala nu ma pot urni, ma doare coloana de la tinut copii in brate in ultimii 2 ani.
Asaa, singura solutie care mai ramane de incercat (cu determinare insa) este sa pun in functiune burtiera stransa peste un nailon infasurat pe talie si burta si sa fac asa abdomene macar de la o inclinare de 45de grade. Ce zici, stau bine, nu? asta cu nailonul strans pe talie functioneaza super si cand faci jogging, asa faceam in facultate si aveam rezultate vizibile intr-o saptamana.
Kitty spune:
Buuna siaraaa!
Sunt si eu prin zona, in reveniri.
Am vazut pozele cu trei iezi cucuiezi frumosi la Ioana in batatura, unde intr-o cutie de chibrituri intra si un tobogan!! Asa-i la omul bun!
M-am distrat copios de Teo care "ne poneste de nu ne vedem" si il invitam sa cante in duet cu Giulia muzica lui "Lamacioootiii viau tataaaa!!".
Nu ni s-au recomandat analize la revizia de 2 ani, dar eu i-am facut analize de sange cand a avut viroza aceea cu febra f mare.
Diana imi pare bine ca tatal tau merge spre bine!
Despre pastile si eu stiu la fel ca Rein, dar nu ma pronunt prea tare, ca ma stiu cu fobie la pastuke, nu cred ca-s obiectiva.
Karra, un pupic sa rezisti la perioada de inceput de gradi...pfiii ce terminata eram si acum n-am nici o treaba pentru ca mi se pare ca e in siguranta Giulia.
Mady si tie , o sa fie bine, Razvi o sa te iubeasca la fel de mult si pt toata lumea o sa fie bine!
Maaai pisik, te iei de mahmureala mea, de pe plaja iti gasesti sa razi de mine, pai nu te iau la trei pazeste, "da ce chezi tu? teci la colt" (citat din Giulika - de la cresa citire). Vai ce dor mi-e de mare, sper speeeer sa mergem la sfarsitul lui iunie, pana atunci mai pune si tu poze cu Nora si tavalita de bona prin nisip.
MAi fetelor ce face Gabi? ce se intampla de a disparut de tot?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Pisi, la capitolul 'anti-burta' stau bine cu teoria, mai putin cu practica. Am descoperit ce-mi trebuie dar nu am timp acum sa fac asta: tratamentul care mi s-ar potrivi se cheama endermologie cu un aparat cellu m6, am gasit si clinica la care as vrea sa merg, se cheama derma vital (cu sotul ca au si un tratament anti fumat). Abdomene am incercat dar nu pot, de la orizontala nu ma pot urni, ma doare coloana de la tinut copii in brate in ultimii 2 ani. Asaa, singura solutie care mai ramane de incercat (cu determinare insa) este sa pun in functiune burtiera stransa peste un nailon infasurat pe talie si burta si sa fac asa abdomene macar de la o inclinare de 45de grade. Ce zici, stau bine, nu? asta cu nailonul strans pe talie functioneaza super si cand faci jogging, asa faceam in facultate si aveam rezultate vizibile intr-o saptamana. rein |
Nu-ti recomand
Eu am facut ....14 sedinte si nimik....ca pe langa faptul ca fci sedintele treb sa tiii si dieta sa faci si miscare....
Si mai costa si o gramada de bani.....poate isi faceau fectul daca combinam totul.....da nu am reusit....plus ca la fiec sedinta se creste intensitatea vaccumului si doare...mai ales pe burta.......
Tu faci cum crezi eu ti-am zis ce am patit eu.....
Va multumescpt sustinere
va
vb maine.am un somn de-mi pica ochii-n gura
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
ioanaradu spune:
buna de dimineata!
sau ... cola si snickers ...
multumim inca o data de aprecieri ... diseara o sa va pun o poza si cu noul cadou al lui matei: o masinuta din aia iabaduuu. noi initial am vrut sa luam de cineva cu imprumut sa-si faca damblaua copilul, insa respectivii i-au facut-o cadou. nuuu ... nuuuu ... nu pace mie ata!!! eu o sa le-o duc inapoi.
pastile pt oprire lactatiei am luat eu. sincer ... nu as sfatui pe nimeni. ele se numesc brocriptin (parca) si se dau doar cu reteta de la ginecolog. insa sunt pe baza de hormoni si cel putin la mine, n-au avut reactii prea placute.
diana sanatate tatalui tau si recuperare rapida!
o zi buna sa aveti!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!