LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu buna de dimineata! mady bafta la serviciu. asa cum v-am zis ... recunoasteti personajele! o zi buna! A fost o data o printesa ... Emma! mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Varsta lui Matei Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
Catalina de Anaalina, zapaiata de Todora de carmenfr si gazda conasu MAtei.
Mai ioano, da treaba buna ai facut, daca e la voi in garsioniera mai sa nu o recunosc.
Mady, succes la noul job, nu mai plange, te-ai bucurat cat a trebuit de Razvi, si apoi te mai bucuri si in continuare ca doar e de 4 ore parca jobul, nu?! o fericire.
Stefimic, cum e? semnele alea ce ai zis tu parca is printre primele care apar.....
stefimic spune:
buna dimineata fetelor,
nu stiu ce sa zic in legatura cu semnele, parca nu as mai fi trecut o data prin asa ceva dar parca e diferit.
nu mai zic nimic pana nu voi vedea sigur ce este, pentru test ma gandesc ca este prea devreme, menstruatia ar trebui sa apara pe 20 asa ca vom vedea, sper sa fie cu ochisori.
MADY bafta la serviciu, sa ne povestesti cum a fost, iar referitor la RAZVI cum a zis si ROXANICI te vei bucura si de acum inainte de el, ca nu o sa lipsesti prea mult.
eu sunt tare fericita azi, a prietena a nascut azinoapte al doilea baietel, si a fost totul bine, chiar a nascut foarte repede de cand a ajuns la spital intr-o ora.
acum stau si ma gandesc uneori ca parca m-as risca si eu a doua oara sa nasc normal, pe de o parte mi-a parut rau si la STEFI dar avnd in vedere ca a fost prea mare, dar am sa discut cu dr la momentul potrivit.
pup bolnaviorii si sanatate multa.
sa aveti o zi minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
gaia.nevia spune:
Neatza! Dam si noi o si avem o intrebare:
Voua v-au dat pediatrii la 2 ani analize de bilant? Si daca da, le faceti pe toate?
Lui Teo i-a dat o gramada de analize "de bilant":
- eco abdominala (o facem maine)
- kk, pipi (incerc sa recoltez azi, cu pipi o sa fie distractie ca nu face la oala inca si trebuie sa-i lipesc o chestie de putza...)
- analize de sange - o gramada, vreo 3-4 eprubete ar trebui sa-i ia din vena. Astea nu as vrea sa le fac... mi-e frica de reactia lui, sa nu se sperie, si pana la urma... ce aflam, sau ce facem cu ce aflam...
Ziceti si voi, merci.
Mady, serviciu usor!
Cred ca stiti deja... dupa ce l-am nascut pe Teo m-am intors imediat la munca... (dupa 126 zile postnatal, ca prenatal n-am avut si inca 21 zile concediul meu legal pe 2007, deci la 5 luni). Nu am avut regrete (in afara de lapte, pe care l-am pierdut, piatra seaca in primele zile de stress), si nu am avut impresia ca pierd din evolutia lui Teo, imi arata tot ce stie el sa faca zilnic, cum veneam de la munca stateam numai cu el pana noaptea tarziu.... ca timp, mai mult decat stau acum cu Radu, avand in vedere ca mai am treaba prin casa, treaba cu Teo, etc, deci stau, in ore efective, mai putin cu el in brate decat stateam atunci.
Acum, stau acasa de la 1 august. Wau!!! 10 luni!!! Deja simt ca nu ma mai pot intoarce. As ramane acasa forever. Ciudat, nu?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
carmenefr spune:
Neata!
Gaia.nevia si noi am primit drept "cadou" un set de analize cand a facut 2 ani. Analize de sange (3 eprubete i-a luat !!!), kk si pipi, kk repetat de inca 2ori ca sa vedem daca avem paraziti intestinali. Ecografie n-am primit.
Dar nu-ti face probl,. eu cred ca-s mai mult orientative, nu neaparat ca i s-ar parea ceva dubios dr-ului.
Noi am iesit bine la analize, mai putin vreo 2 valori, un pic cam mari, am cautat pe google si sunt legate de lipsa de fier, deci un pic de anemie.
Asa ca bagam alimente care contin fier.
Da, Roxana, garsoniera Ioanei arata super !
Si da,si noi eram pe acolo, fi-mea era calare pe tobogan, nu va spun in ce pozitii se dadea (deh, mai invata si alte alea de la cresa...)
Completez si eu cu poze de la "intalneala"
karra80 spune:
Azi e prima zi de gradi!!!!
Am dus-o la 9,de cum a intrat nici nu a mai intors capul, s-a dus direct la copii, cu educatoarea, si nu s-a mai uitat la noi, am mai vb cu directoarea putzin, si a ramas ca ma suna daca e ceva, dar vad ca nu au sunat inca....deci sper ca e bine.......doamne am niste emotii,de cate ori suna tel sar ca si arsa!!!!
Tineti-mi pumnii....
Va pup nu ma pot concentra mai mult.......
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karra80 Azi e prima zi de gradi!!!! Am dus-o la 9,de cum a intrat nici nu a mai intors capul, s-a dus direct la copii, cu educatoarea, si nu s-a mai uitat la noi, am mai vb cu directoarea putzin, si a ramas ca ma suna daca e ceva, dar vad ca nu au sunat inca....deci sper ca e bine.......doamne am niste emotii,de cate ori suna tel sar ca si arsa!!!! Tineti-mi pumnii.... Va pup nu ma pot concentra mai mult....... |
Bravo, ai fetita mare !
Stai linistita, ca va fi totul bine !
rein spune:
Karra, ce pacat ca n-am nr tau de tel. te-as suna la 5 minute sa te imunizez...
Succes Mady!
Ref. intors la serviciu, mai am si eu cate un puseu de luat lumea in cap, desi nu cred ca as gasi acum un job cat de cat. Dar in 99% din timp nici nu concep ca viata mea ar fi separata de copii la varsta asta a lor. In acelasi timp inteleg mamele care nu au avut incotro, daca as fi avut si eu un job care sa merite, asta e, cu toata durerea m-as fi rupt de acasa.
madybulancea spune:
Roxy munca e de 8 ore pe zi dar o zi la o sc o zi la alta....mi-e dor de el de nu mai pot tare mi-e ca nu ma mai iubeste.....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
[url=http://lilypie.com][/url]
pisikuta spune:
la multi ani,ptr cel mai mic sarbatorit din stup, razvanila! sa cresti mare si fericit!
fetelor, gata am intrat cu stupul in al treilea an de viata si am o strangere usoara in suflet, ca nu mai sint bebelusii de lata data, nici puii mici de un an, nici copilasii dulci de 2...uite i, vorbesc, alearga, sar, au preferinte manifestate cu putere, isi impun vointa, se joaca deja in grup...
patricia si alice, fiti bine venite! deapana repede ceva asezonat de poze, sa ne acomodam mai usor cu voi
rebiana, felicitari!
ela, enjoy zilele astea, oricat de placut e timpul petrecut cu copilul tau, tot ai nevoie si ptr tine de momentele tale.
magdutah, poate la anul va fi mai usor, mai creste si raceste mai greu..ma gandesc eu, cu speranta, ca nici nora n a fost prea departe de patania voastra. doar, din noroc si fericire, a facut o singura pneumonie si 3 viroze din toamna pana acum. sanatate lui matei!
rein, chiar ma gandeam sa te ntreb daca ai facut procedurile alea pe care ti le doreai, ptr colacei. eu ma gandesc ca, cu foo doo abdomene pe zi, m as subtia si eu corespunzator la talie. dar mi e o leneee...si asteptam rezultatele tale, ca mi e teama d e un lucru. o piele lucrata prin masaj, odata scoasa de sub tratament, intra in relaxare si devine si mai greu de intretinut fara proceduri. stii cum se spune de muschii nelucrati, ca se subtiaza fibra si ramane pielea flasca. cat despre hainele alea de fetita care te absorb, ai timp sa mai faci o incercare in familie
mady, spor la treaba si satisfactii! in muncaaaa
jo, am recunoscut un baiat si o fata si o mamica blonda. cea mica si creata seamana cu giulia, prietena norei, dar nu cred ca e ea . in rest, distractie mare la voi, vad ca ai deschis si o girafa la tine acasa, nu numai c ai renovat la greu. pe noi cand ne inviti ?
kitty, ti a trecut mahmureala? ca mi a fost frica sa ti ami zic ceva in we, sa nu deschizi iar gura si sa ne ametesti.
e vara si la noi, 21 grade in sfarsit. am fost sambata pe plaja, se facea si baie. nana a intrat si ea cu picioarele, fericita, n a uitat baile din vara si s ar fi aruncat cu totul in mare. sintem fericiti, e soare, e cald, ne imbracam mai usor si stam afara seara pana picam de foame. si, in we asta, si a mai dat drumul si la vorba. are deja propozitii de 4 cuvinte si as musca din ea de scumpa ce e!
sa aveti o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day