Internet de la clicknet...

Internet de la clicknet... | Autor: IonescuOana

Link direct la acest mesaj

Are cineva?
As vrea sa las reteaua mea de cartier si sa trec pe clicknet...Stiti ceva despre asta? Se repara repede in caz de deranjament (nu ca la RDS)?
Cum se monteaza? Am inteles ca trebuie mers la un oficiu Romtelecom, se ridica un pachet iar montarea intra in atributiile abonatului. A facut cineva asta? E dificil?
Astept detalii va rog mult...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu am click-net de un an jumate acasa si am si la munca . Nu am avut probleme cu el. Nu prea sunt deranjamente. Poate o data la jumate de an.
Trebuie si linie telefonica tot de la ei. Se monteaza super usor. O sa-ti dea un manual cu instructiuni si CD de instalare al modemului.

Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Multumesc mult, Nona
dar deranjamente, a avut cineva, se da un timp de interventia de la inregistrarea reclamatiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am Clicknet de vreo doi ani, nu mi s-a intamplat niciodata sa pice . Incomparabil cu Zapp-ul dinainte.

Mie de la Romtelecom mi-a picat doar Dolcele, dar si aici interventia a fost rapida (a doua zi).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Multumesc mult...imi pun si eu sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu am internet de la Romtelecom de vreo luna si ceva si merge perfect. A picat doar 1 minut in toata perioada asta. Eu am abonamentul de 6 MB si sunt f multumita si de pret si de calitate.
Trebuie sa mergi la un oficiu Romtelecom, sa faci o cerere de instalare ca sa iti pregateasca linia telefonica, apoi dupa 2 zile trebuie sa ridici de la ei modemul si sa vii acasa sa il instalezi. Cand l-am instalat dupa manual am gresit pt ca am bagat IP-ul manual si s-a blocat tot, am sunat la ei la deranjamente pe la ora 20.00 si vroiau sa vina pe la ora 21.00 dar eu trebuia sa plec de acasa. M-au intrebat la ce ora sa vina a doua zi si eu am zis la 9.00 si la 9.00 au fost la poarta, bineinteles dupa ce mi-au dat 2 telefoane inainte cu o ora si respectiv 30 minute inainte. M-au uimit

Mergi la inceput

Buna Mihaela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Au scos acum cei de la Romtelecom un abonament de internet mobil. Nu mai ai nevoie de post telefonic si se poate folosi oriunde in aria de acoperire Romtelecom.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Am si eu de un an jumate dar inca n-am avut pb. Cu instalarea n-a fost chiar usor dar m-a ghidat prin telefon unul de-a lor si asa am reusit.
Viteza buna, rar au fost caderi si scurte. Si eu ma gandeam sa trec la RDS..., acu sigur nu mai trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu de incapatanata tot vroiam RDS. Cativa ani la rand am tot fost pe la ei pe la ghisee sa fac cereri ( adevarat ca pt cablu, nu internet atunci), cozi imense aici in Colentina. Tot timpul raspunsul primit a fost " nu dorim sa ne extindem ", desi cablul este la 20 m de mine. Odata chiar au venit niste lucratori de la ei in zona. Am vorbit cu ei, ne-au tras cablul, le-am dat banii si urma sa vina a doua zi cu contractul. Bineinteles ca nu au mai aparut. La cateva luni au taiat cablul.
Acum am Romtelecom cablu + telefon + internet. In decembrie se termina contractul ( am avut oferta cu calculatorul gratis) si vreau sa-mi iau si laptopul daca o sa mai fie promotia atunci.

Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

am click net de un an si jumatate si merge excelent.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput