Aspirante optimiste peste 35 de ani(19)
Raspunsuri - Pagina 7
unombun spune:
pe ingeras70,treceti-o,va rog,la insarcinate,este in luna 4,ea e prietena mea cea mai buna,dar are restrictionat accesul pe forum deocamdata,ca venisera la ea la serviciu,diverse persoane sa-i solicite unele,altele si a inchis deocamdata contul.Va multum
este.
MayanMistica spune:
| Citat: |
| Mayan, Da' si cand o sa stii tu sa zici "ih libedih " in olandeza....e...ya habibi...? |
O traducere daca se poate , pleaseeeeeeee
dece sa zic io ih libedih in olandeza cand pot zice ik hou van jou ...cu ia habibi am zis ..ptr ca n-am vrut sa scriu Maroc , cand eram acolo sa nu creada cineva ca cine stie ce naiba scriu de tara lor.
da acum sunt acasa si poci scrie
MayanMistica spune:
din umilele mele cunostinte in limba araba ia hibibi = dragul meu , ih libedih este in limba germana te iubesc , iar in araba te iubesc e bahebec / bahebac ...ceva de genul .
am vazut ca difera de la dialect la dialect ...ca si de la tara la tara chiar daca se inchina aceluiasi Alah.
miki-miki spune:
Draga Mona, atat eu cat si Felicia
la sub deschis de tine ( acest subiect ) te-am avertizat ca BU poate da reactii negative la barbati dar degeaba. Chiar ti-am scris un tratam care i-ar fi indicat dar tu tot BU i-ai dat. Hotarasti ce vrei.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica pai si atunci sa mai iau BU sau sa o dau pe apa Rinului? |
Nu stiu ce pb ai, nu stiu dc o iei doar in faza foliculara....
DOAMNE AJUTA!!
Mona40 spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica din umilele mele cunostinte in limba araba ia hibibi = dragul meu , ih libedih este in limba germana te iubesc , iar in araba te iubesc e bahebec / bahebac ...ceva de genul . am vazut ca difera de la dialect la dialect ...ca si de la tara la tara chiar daca se inchina aceluiasi Alah. |
Mayan,
Exact asta am vrut sa spun...
Ca ai sa inveti tu sa spui in olandeza... " ihlibedih " (adica te iubesc in german)
si ti-am zis yahabibi ( adica draga mea in araba)
Vorba aia, iti inteleg sentimentele fata de verii nostri buni...uita-te si tu la profilul meu si ai sa vezi ca stiu ce e aia ...yahabibi... si marocani........
pupici, nu ma intereseaza politica si nici nu am ura de neam...dar asa....
Miki, eu am sa opresc Bu la sot...desi la el eu cred ca a crescut cant...
dar am sa-l opresc...
sa faca pauza de vreo luna.
Merci pt sfat
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
soricica spune:
buna dragelor,
sper ca sunteti bine cu toate
.
tocmai m-a suant o prietena sa imi zica ca azi de dimineata la protv s-a vorbit despre infertilitatea masculina.nu stiu amanunte, nu am apucat sa intru inca.
accesati csid.ro si gasiti emisiunea acolo.
sper sa ne fie utila.
va pup pe toate 

si ne auzim mai tarziu.
miki-miki spune:
Mona a avut cantit mai multa pt ca este vasodilatator, administrat pers care au deja pb cu prostata e dezastru sau dc e administrat mult timp afecteaza prostata. Eu am vrut sa te ajut, ti-am spus ce ar tb sa ia dar nu ai vrut sa crezi in tratam rec de mine. Astazi am primit o veste f buna de la o fata care a facut aprox ac tratam , e vb de LucaLuca
si ca sa te convingi citeste postarea ei aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137003&whichpage=9
Eu nu mai scriu nimic despre asta, nu pot sa scriu de n ori ac lucru, dc vrei sa crezi OK, dc nu ....
DOAMNE AJUTA!!
Mona40 spune:
Draga Miki, nu inteleg de ce esti furioasa.
Eu am zis am sa-l opresc, merci de sfat....
Ce mai vrei de la mine?
Am impresia ca vrei sa te certi...
Nu cu mine draga....
Eu vreau sa zambesc...sunt la dieta si ...nu-mi este usor..![]()
Inca odata, merci de sfat.
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%