Aspirante optimiste peste 35 de ani(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

soricica,multumesc de primire,sper sa ajungem toate intr-o zi la odisee

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

AurelCris ...te rog sa ma stergi de pe lista...oricum nu am mai intrat de mult..si peste putin voi fii aspiranta over 40...sau mamica daca acest nou fiv va avea rezultatul mult dorit..multumesc mult si numai bine... mamica si fetita

MikiMiki ..iubita..cam din acest motiv nu mai vreau pe listute...de aceea nu am raspuns invitatiei nu din alte motive ...daca cred ca am ceva de spus intru si fara a fii pe o lista.. si sper sa ne intilnim la odisea over 35 in curind

Liana iubita..sa ai o nastere usoara si te asteptam cu pozici cu minunea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Bine ai venit sissica.
Sper sa fugi repede la odisee....
Ce face-ti fete, va gratariti cu toatele?
Pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurel Cris te rog frumos, scoate-ma si pe mine de pe listuta. Ieri am bagat un ochi in albumul foto al Biencuei, e frumosa foc cu buzitele ei rosii si ochisorii ca niste margele.
Liliana Fi mult-mult succes la FIV-ul acesta. Vin si eu dupa tine la odisee in curand
Liana mai ai putin si iti tii bebelina in brate. Ma bucur ca ai invins infertilitatea, esti un model de perseverenta. Bravo!!
Goldi

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

A... am uitat sa le spun aspirantelor noi ceva, dc le dati sotilor BU (BRANCA URSULUI dc nu stiti prescurtarea) veti fi aici si peste 5 ani. Asta v-o spune MAMA-MACA.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

A... am uitat sa le spun aspirantelor noi ceva, dc le dati sotilor BU (BRANCA URSULUI dc nu stiti prescurtarea) veti fi aici si peste 5 ani. Asta v-o spune MAMA-MACA.

DOAMNE AJUTA!!

Pai si atunci cui sa o dam?

Mergi la inceput

Miki draga, ce vrei sa spui...
Da-ne detalii te rog...
Nu panica po****tia....

Please....

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele va pup cu drag , sunt la scoala cica ...a venit una care lumea ar cunoaste-o de profa ...
Dupa ce ca a venit tarziu , acum e afara la telefoane ...mai e putin se face 10:00 si ma uit ca am venit doar ca sa vad cum se deschide un pc si ma loghez intr-un site sa vad poze cu soareci , cutii , case , kkturi de astea
Eu cred ca am baut prea mult BU ca altfel nu-mi explic ce stare de stonned am la ora asta .
In alta ordine de idei , tin sa va zic ca am colege din tari unde se vb cu ia habibi ....una saraca habar n-avea sa deschida un pc.
Sincer ma bucur ptr ea ca a ajuns in Netherland ...

Mergi la inceput

BU, este un vasodilatator si o planta care in SUA e trecuta la plante toxice. Pt femei ar fi indicata doar in FAZA FOLICULARA , dupa ovulatie e contraindicata deoarece e TOXICA.
Eu am frecat forumul asta 3 ani de zile la sub cu probl de infertilitate masculina, deci sunt ful de info in domeniul asta si am intalnit fete care le-au dat sotilor BU chiar dc nu aveau pb, au zis "sa le dea si lor ceva, numai ele sa inghita??" Dezastru la spermograma urmatoare!!!!!!!!! F greu si-au revenit, dupa 3-6 luni. Explicatia este: afecteaza prostata si adio . Scrie o avertizare mica si in prospectul lui.
Un sfat, intrati la sub specializate, studiati si nu luati tratam decat pt ce pb aveti. Pe prima pag la sub AZOOSPERMIE am scrie eu ce este recomandat sa se dea sotilor pe tipuri de afectiuni, am pus si o avetizare pt BU si Testosteronul sintetic (Nebido).
Ac este ultimul meu mesaj aici.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Mayan,
Da' si cand o sa stii tu sa zici "ih libedih " in olandeza....e...ya habibi...?

Miki, merci de inf, al meu ia Bu....de vreo 3 luni....
O lingura pe zi dim....
El are prob cu morfologia...
Sa-l opresc?

Mona

Mergi la inceput