Aspirante optimiste peste 35 de ani(19)
Raspunsuri - Pagina 2
MayanMistica spune:
Fata , Guzel ia da la maica neste informatii despre pozitiile alea de facut iezi ..ca ma bate gandul sa fac si eu doi sa scap balciul.Si daca iese , iti fac pod de aur d-acilea pana la Stambul sa ne intalnim pe pod si sa le facem la fete cu mana fluturand batistele albastre in toate zarile.
Cremesul se mananca cu lingurita , biscuitii poti sa iei cu mana .
lyly_mar spune:
MayanMistica, parca esti ca prietena mea care sta in Olanda,la Leeuwarden!Si ea a trecut prin faza asta cu prajituri,torturi, placinte...de venea tot cartieru' la ea, colegii sotului, de se minuna toata lumea de ea.....Sotul facuse burta.....Asta era pe la inceput, prin 2000, dar ia trecut. Acum s-a olandit de tot,cumpara totul de la supermarket.
Vad ca pe tine te tine!? Tu de cand esti in Olanda?
Am fost de 3 ori la ea si pot sa zic ca imi place foarte tare la Olanda
! Toate lumea are trebuirile impartite, regulile sunt uneori cam .........dar ea fiind romanca, mai face rabat la ele.
Spor la prajituri!
guzelnico spune:
Iaca, material da studii "aprofundate"
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1064
Iar pt amuzament:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/pozitii-sexuale-pentru-cei-mai-putin-dotati.html
Pt "iezi" se recom poz "capra"(rom) sau "doggy style" (pe englezeste). Deci daca esti vorbitor de lb engl, s-ar putea sa iasa si puppies.
Liana30 spune:
aurele nu trebe mama sa te superi..cand eram si noi mai tinerele
doar stii ca la fel ne aprindeam ..staiu linistita..daca fetele vor sa faca ele asta e..pacat ca asa cum spun ele sunt doar ele si nu cetesc din urma sa vaza ce si cum..dehhhh..io te pup ..
si le pup pe toate si le doresc tot binele din lumeee
aaaaa si io numai apar pe nici unde aci????
acu ce sa fac sa ma supar?![]()
![]()
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyly_mar MayanMistica, parca esti ca prietena mea care sta in Olanda,la Leeuwarden!Si ea a trecut prin faza asta cu prajituri,torturi, placinte...de venea tot cartieru' la ea, colegii sotului, de se minuna toata lumea de ea.....Sotul facuse burta.....Asta era pe la inceput, prin 2000, dar ia trecut. Acum s-a olandit de tot,cumpara totul de la supermarket. Vad ca pe tine te tine!? Tu de cand esti in Olanda? Am fost de 3 ori la ea si pot sa zic ca imi place foarte tare la Olanda Spor la prajituri! |
Sunt de 8 luni si ceva p-acilea , inca nu mi-o trecut .Tot acasa le fac , nu le iau de la supermarket.De prajiturit m-am apucat de prin 2005 de cand eram in Anglia , vad ca inca ma tine ..
Liana30 spune:
aa uitai sa zic ceva![]()
legat de trecutul pe´áci de un secol..iubita imi pare rau ca-ti spun dar noi aici eram si inca mai suntem neste aspirante super optimiste..ne chinuim de ani buni de zile sa ne implinim visul cum probabil stiti si voi si sper ca intelegeti..ete ca io nu dau exemplu de alte fete dragi inimii mele..ma dau pe mine ..io ma chinui de 15 ani am trecut prin multe.nu e cazul acum sa intru in detalii..problema este ca atunci cand am reusit am hotarat sa iau o pauza dar...chiar daca nu exist pe listuta ..eu aici am tot scris si mi se pare normal sa intru cand vreau eu nu cand mi se cere
plus ca este egal pt mine daca cunosc sau nu vreo aspiranta acum..eu va consider egale dragelor...doar asipram impreuna pt acelasi vis nu???
atat am vrut sa spun ..sper ca nu sariti la bataie
..mi-am spus doar parerea mea si gata!!!
va pupppp
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
guzelnico spune:
Lyly-mar, sa intelegem ca ti-ai luat pc nou? Sa-l stapanesti sanatoasa!
Mayan, cum arata si din ce se face cremesul?
lyly_mar spune:
[blue]guzelnico[[/blue},multumim de material!
Eu sunt in pauza de ,dupa embolizare..........Dar strang material, ca din toamna trebuie sa ma apuc de studii "aprofundate"![]()
La varsta mea trebuie,musai, sa ma inscriu la doctorat!?![]()
Te asteptam si cu alte materiale!![]()
pupici la fete,
MayanMistica spune:
Guzel , cremesul este prajitura aceea cu foi din aluat frantuzesc si o crema de vanilie intre cele doua foi.
Foile se coc separat dupa care se pune crema de vanilie si se da la rece.
uite aici au mai multe prajituri printre care si cremsnitul
http://www.casa-denise.ro/html/prajituri.htm
guzelnico spune:
Lyly-mar, da, da, sa te gandesti la un titlu teza pt doctorat!
Pare ca ma tin de lucruri neserioase dar cand incerci mult timp si nu se intampla
, incepi sa te gandesti ca nu stii cum se procedeaza
. Si atunci... te informezi, aplici sau ... ajungi la IA/FIV.