Sezatoarea canadiana (143)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Interesant acest Kumon, eu credeam ca aici nu exista. Roxana, multumesc pentru link, am gasit unul nu departe de noi, poate ca incercam si noi la un moment dat. Te intrebasem unde faci stagiul si daca scapi cu asta...

Dana, eu cred ca Donia poate sa bea, dar nu poate mQQm... sau e altceva si nu am prins eu...

Eu nu am curs, ca profesoara e bolnava, a plecat la Urgenta. Are otita, cu timpanul perforat, saracuta! Asa ca, ma duc sa gatesc, ca tot sint libera.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Da, Nelia, stiu ca m-ai intrebat si ti-am si raspuns la capitolul trecut dar... a trecut neobservat probabil Uite-l mai jos:

Citat:
Nelia, nu-i gata cu asta! In decembrie de abia o sa termin! Dar eu zic ca partea cea mai grea cu cele 5 cursuri s-a dus... Dupa ce termin stagiul o sa mai am de scris lucrarea finala si diverse vizite pe la institutii in domeniu. Daca se finalizeaza tot paperwork-ul necesar, stagiul o sa-l fac in Olanda. Daca nu, trebuie sa-mi gasesc altceva de urgenta




"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Bebitzule, dar a semnat vecinica pentru casa , pentru ca trebuiau sa treaca pe la noi dar n-au mai aparut?

despre job inca nu zic nimic, e parfum pina-n iunie cind formatiunea va fi terminata si o sa fiu pe cont propriu pe teren cu clientii in fata faptului; oricum pare fain, interesant, ce ma ajuta sa trec cu vederea magariile qcoase obisnuite, sper sa ramin la aceeasi parere;

as merge si eu la o intilnire, dar we asta are barbatu-meu examen si celalalt imi sarbatoresc Constantini(i)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Roxana, e grav, vad ca-mi scapa mesaje, desi eu am senzatia ca citesc tot. Si pe al Olgai l-am scapat. Oh, in decembrie termini! Te intrebasem pentru ca si la noi exista tot felul de stagii, chiar si in locurile fierbinti ale globului. Bafta cu stagiul, sper sa se rezolve asa cum iti doresti!

Eu vin la intilnire vinerea viitoare, daca nu apare ceva neprevazut si daca mai vine cineva... ca le tot ratez de la o vreme din diverse motive.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, nici eu.

Eu n-am zis grasa, n-am zis grasa!!

Si tot pe panta aia, Dana, eu n-am voie sa beau, Donia cred ca are, si-o invidiez, auzi tu, vin negru din St Catherine.

Ceea ce incerc eu sa zic e ca am diametrul maaaaareeee. In rest nu sochez. Acu' daca intrai in rochia de acum 14 ani zic eu ca e rezonabil, chiar daca-i de gravide. Lollypop e cea mai buna descriere.

Si cu asta concluzionez ca treb sa ma mai limitez la forume, ca nu ma mai pot, dom'le, comunica cu oamenii. Deja patesc treaba asta de o vreme, ba chiar ziceam acu vreo 2 sapt sa-mi iau eu frumusel o pauza, ca-ncurc oamenii si-i confuzez. Nu's ce am, noh...

While we are at it, ca tot ma dadui io cu barcile pe-aci, sper sa nu reiasa ca fu totul ca pe roate si parfum in ale educatiei pt noi. Nuo. La fiu-miu am avut momente de groaza , doar ca alea nu erau deloc din cauze de cat de stresata sau relaxata am fost eu in elementara. Fara nicio legatura. Si sa mai trec odata pe-acolo (si o sa trec) as face lucrurile diferit, dar nu din pdv al aproachului meu, ceea ce si experimentez cu Denisa deja si vad ca so far, so good.

Citat:
Ce mi-a placut este daca ai un copil mai lenes si care nu face suplimentar din proprie initiativa cind e mai mare in felul asta se vede obligat sa lucreze suplimentar

DanaMario, taman cu aia nu merge, vai si-amar. Cu lenesii (si cu copiii care au toleranta mica la repetitie). Ca ajungi tu sa-ti "scoti masele", da' zilnic daca ai un copil in oricare din categoriile enumerate. Eu avui unul in ambele si una in a doua, plus ca si pe mine ma enerveaza ideea de "drilling". Asa ca m-am coalizat cu copiii si am decis impreuna ca tanti aia fara scoala in domeniu doar face biznis si ne enerveaza cu hartiile ei tampite. 100% am fost de acord toti 3 ca nu-i de noi. A durat 3 luni distractia.

Dar are fiu-miu un coleg, clasa a 12-a, face kumon din clasele mici, e parte din programul lui zilnic, fara probleme, fara comentarii. E f bun la math. Deci la cine merge, merge. Ai mei ca mine: stim tot-tot dupa 3 incercari reusite, altfel ne frustram.

CataD, pai hai, cand vrei matalutza, eu abia astept. Asa ziceam si eu, de un parc cu bbq cu totii e super. Laura-i o silitoare si o scumpa!

Am inceput sa scriu acu fo 4 ore, intre timp am fugit cu Paul la walkin clinic si una veste, fara legatura, buna: a venit prima scrisoare de acceptare la univ, cu un pic de scholarship. Acu' sa vad daca mai poate sa mentina nivelul inca 3 saptamani pana gradueaza, ca el e ca salcia-n vant, nu ma entuziasmez eu prea repede cu el.




Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

mQQm, felicitari atunci! Dar care e prima? Pai, eu cind va spuneam si va tot spun ca uit, ca le amestec, ca nu le mai inteleg... ziceati ca vreau sa ma cert, vezi cum !? Glumesc! Eu atit le-am incurcat si incilcit ca acum ma gindesc sau citesc de trei ori inainte de a deschide gura sau trimite si tot le mai fac late... Sa vezi in casa ce le incurc, numai eu stiu ce fac si pe unde le pun... daca n-ar trebui sa le si caut, n-ar fi chiar atit de rau. Acum, ce spun, n-are legatura neaparat cu tine, ci mai degraba cu mine... dar am pornit de la ce ai zis tu.

Intrasem sa va spun ca eu cred ca Agata a citit pe aici..., altfel nu-mi explic. Ori a speriat-o ta-su aseara cu lectiile, dar in seara asta am facut niste lectii cu ea, si suplimentar, si caligrafie si ce a vrut muschiuletul meu cu ea... nic n-a zis! Si s-a intimplat o chestie absolut fenomenala! Auzi la ea, cica: mami, eu nu mai sint de scris doar cuvintele pentru dictare, trebuie sa fac propozitii cu ele, sa stiu cum sa le folosesc, ca asa, sa le scrie toata lumea stie! Ei, daca eu ii spuneam asta, si i-am mai spus-o, cred ca imi dadeam foc la valiza. Dar asa, daca ea a ajuns la concluzia asta... si acum face propozitii, singura, in camera ei. Mai, unul din ala care scuipa nu avem!?!



CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Mai, unul din ala care scuipa nu avem!?!


ba da, noi avem unul mic, dar doarme deja

Hai ca daca tot am ras bine cu nelia dau si un vin, ca aseara am baut singura si multumesc pentru urari si felicitari.

Asa... si sa va povestesc si voua, in seara asta ne jucam de-a scoala si m-a lasat Roxana perplexa. Ma invata cum sa fac scaderi subunitare, gen 46-19 si-mi zice ca 6-9 nu se poate, adica se poate, zice ea, ca face -3, dar nu putem sa scriem -3, nu? Si eu ma uitam la ea ca la masini straine, ca de unde stie ea in clasa a doua ca 6-9 = -3, eu habar n-am.
Unde mai pui ca mai devreme discutasem si despre testosteron si marimea muschilor si diferente intre sexe si evolutie...

In alta ordine de idei, eu visez la intalnirea in parcul Kelso, e tare frumos acolo, copiii au loc de alergat, e tare fain.
Doar sa nu lucrez... ca deocamdata habar n-am cand incep, insa in mod clar voi lucra un week-end din doua, ca asa-i in sanatate.

mQQm, te vad libera si ferice, nu vii la o cafea prelungita cu un lunch si cu o alta cafea in judetul Niagara? Cautam o zi cu soare, dau copilul la baby sitter, si ne facem de cap... hm? Vreo ora si-un sfert de condus, nu-i prea rau....
Felicitari pentru prima scrisoare si pentru scolarship! Despre ce domeniu vorbim noi aici?

pitilache, si mie imi scapa multe, deci stagiul e in Olanda? Eu intelesesem ca in State... of, ca neuronul abia se mai zbate, cum il duc eu in campia muncii??

Nu mai stiu ce vroiam sa zic... ma duc sa ma uit in urma.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor din Toronto sau imprejurimi,am o intrebare arzatoare : de unde pot lua lumanare de botez ?
Sambata merg in Toronto la aeroport si apoi in zona Bathurst; sunt pe acolo magazine grecesti?
Va rog ajutati-ma cu o adresa ceva, daca se poate langa una din cele 2 locatii...pliiiiz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Salut fetele!
Donia, felicitari pentru job, sa fie asa cum iti doresti
Olga, mai traiesc, dar timpul mi-e impartit intre Aidan si Vlad care de la o vreme a cam luat-o razna, ca nu i-am mai dat atata atentie, de cand a venit mama la noi si trebuie sa ma corectez, ca azi mi-a zis ca ar vrea ca fratiorul lui sa se intoarca in burtica..cica n-ar fi trebuit tanti dr. sa-l scoata de acolo. Trebuie sa te sun sa te-ntreb una alta despre botez, noi il vom face imediat dupa 40 de zile. Mey, dar e figura preotul de la St.Andrew, am avut un fun cu el cand a venit la noi acasa sa ne citeasca molitva:)
Mqqm si eu as vrea sa ne intalnim candva, ma tem insa ca nu va fi prea curand, mezinul meu suge cam tot la 2 ore ziua dar culmea, cand sunt acasa doarme uneori si cate 3-4 ore continuu, iar cand fug la mall ori cu vreo treaba care-mi ia cam o ora si ceva, nu inchide un ochi pana ma intorc si-i dau din nou sa pape. Noroc ca-i tine maica-mea companie, am achizitionat si o suzeta pe care bineinteles ca o refuza. Iar sa-l iau cu mine undeva ezit deocamdata, poate cand o fi mai maricel.
Va las ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

mQQm, da, scuze, asa e, nu ai zis grasa, nici eu nu folosesc cuvintul asta urit. Implinita, rotunda mai merg...

Mona, si Agata m-a intrebat cind avea Tudora 2 luni si ceva daca se poate si ce se intimpla daca o trimitem pe Tudora macar pe timpul verii inapoi in burtica si o aducem in toamna, ca si asa, ea va fi la scoala atunci si sta mai putin pe acasa, iar eu voi avea timp sa stau cu Tudora...

Eu plec la serbarea Agatei la scoala... sper sa doarma bine bebe, ca e treaz de la 7 si eu sa pot sa-mi iau o cafea si sa ma uit linistita la spectacol. Dar ma-ntorc...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput