Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 20
X-ray spune:
ola burtici!multumim pt suport,as vre sa va dau vesti bune in continuare dar nu am...cum m-am simtit mai bine am inceput iar sa umblu,am mai facut mancare,calcat deastea asa ca ieri eram chircita in pat de dureri

sanda-simionette offf off tare as fi vrut sa fi fost singura in situatia asta
.ai grija de tine,defapt dupa 2 copii asa reusiti cu siguranta sti mai bine reteta decat mine
laurairina nu stiu unde ai tu 28 de ani,ai pierdut cu siguranta vreo 5 pe drum
.imi plac la nebunie toate alegerile facute pt nunta ta,daca am timp incarc ceva poze de la a mea sa-ti mai dau idei,la noi peste 60% au fost mutzi la sfarsit si a iesit un chef de milioane,ceea ce-ti doresc si tie,distractia e tot ce conteaza
laura gardner ma bucur ca ai trecut pe aici
adriana muuuulte muuuulte lichide si cred ca o cafea totusi ti-ar pica bine.intr-adevar cand scade tensiunea apar si durerile de cap si mai ales cele mai urate manifestari pierderea cunostintei DD fereste la volan sau in alte situatii mai delicate
krelia imi pare rau pt pierderea suferita

lidia,bety dienutze e cam greu sa fim calme cand vorbesc hormonii din noi si nu vocea ratiunii
,dar deaia ne-am ales barbatii nu?pt ca suntem asa speciale chiar si hormonate si nervoase
...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
8+
povestea noastra...
vias spune:
buna dimineata fetele...eu azi de la 10 pana la 16 sunt intr-un training....asa ca cel mai probabil intru diseara de acasa...
Va pup.
Betty 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
laurairina13 spune:
Camy, sa treaca instruirea mai usor si mai repede, gata concediu? Cand iti mai iei? Apropo, cum reactioneaza sefii tai cand primesc medicalele?
Off..asa mi-as mai baga si eu cateva medicale...![]()
Betty, stai cumintica, parca tu ziceai ca ai facut efort exagerat..si asa ai un bebe mic de ingrijit si unul in burtik!
Dienutze, lasa crizele de nervi mamicoo..Ca ii terminam psihic pe sotiorii astia ai nostri..fara motiv, si cand or mai veni si bebeii pe lume..astia o sa fie depasiti tottaal de situatiuneee![]()
Va urez o zi frumoasa fetelor si o saptamana cat mai usoara!!!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
14+
poze
luciandrea spune:
Neatza Burtici!
Tocmai ce am revenit la munca dupa cateva zile de concediu...o sa incerc sa ma pun la zi cu toate stirile, va poop sa aveti grija de voi.
O saptamana placuta!
vias spune:
Laura, cred ca tu stii foarte bine ce am patit eu dupa ce l-am pierdut pe Darius.. normal ca NU MA MAI INTERESEAZA PAREREA LOR
Normal ca nu le convine, isi arata suparare...dar si eu o arat zilnic cand vin la servici.
Acum suntem intr-o perioada in care trebuie sa ne acceptam reciproc... eu ma gandesc ca mai am de stat putin ( putin, putin, dar cu concedii medicale intre)... si ei probabil se gandesc ca mai e f putin si scapa de mine...
...offfffff... abia astept sa scap de ei...
..nici in poza nu or sa ma mai vada...
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
vias spune:
e cineva doritor sa schimbe capitolul???![]()
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
lorelix spune:
buna adriana ,
eu stiu un remediu pt cresterea tensinunii: apa multa..asha mi s-a spus si mie candva..dar nu eram insarcinata pe atunci..mai intreaba si tu. ce tensiune ai?
eu aveam pe at 9/6
ceva de genul asta.. acum parca 11/6 sau cam asha ceva..
e cam aiurea cu tensiunea mica..eu mai stiu ca nes-ul scade tensi.si cafeaua o ridica..dar zici ca nu consumi cafea..si mai stiu ca este voie sa bei cafea pe timpul sarcinii..nu mai mult de 300ml/zi..citisem pe undeva pe aici..eu consum putin capucino dimi cu lapte ... dar mai sa search pe google si vezi ce se mai spune.
lorelix
13+
sa fie SANATOS!
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!
miany75 spune:
Buna dimineata ,fetelor!!
Sa avem o saptamana cat mai usoara si plina de vesti bune!!
..eu abia ce m-am trezit si-mi pregatesc cerealele cu lapte ..
miany
13+
miany75 spune:
CAMY...foarte sanatoasa atitudinea ta vizavi de concediu medical..important e ca noi si bebei sa fim bine ...
..sefilor ,normal ca n-o sa le convina ...atata timp cat ei pierd o mana de lucru..oricum nu prea au ce sa faca..
Eu cred ca nici n-o sa ma merg la lucru ...am gasit o solutie..prin care beneficiez de concediu medical pana la 7 luni..lucrez intr-un mediu cu risc biologic pentru
...o sa pierd probabil financiar ,dar am asteptat prea mult acest
ca sa ma mai gandesc la bani acum...el e cel mai important lucru ..
miany
13+