Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

IONELA ,la cluj e undeva in jur de 200 ron..

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

merci mult pentru raspuns

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

parca o sa vad ca eu fac fata......si nu vreau...

...eu vreau baiat..sunt asa dragalasi baietii....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Helloooo, nu are importanta ce este...doar sa fie sanatos/sanatoasa...e cel mai important lucru.
La prima sarcina mi-am dorit sa fie fetitza si am plans de m-a umflat cand am aflt ca este baietel...dar acum ce vrea DD....doar multa, multa sanatate.
Eu la 1 luna si 3 spatamani am stat cu mario in terapie intensiva si am crezut ca il pierd de la o idioata de raceala cu pneumonie...nici doctoritza nu a crezut ca scapa....toata familia a facut o pneumonie severa dar Mario a fost cel mai rau...Eram cu el in spital atunci cand a inceput sa respire greu si sa se schimbe la culoare si doctoritza l-a luat in brate si a fugit cu el la terapie intensiva....atunci am murit si am inviat de 1000 de ori si m-am rugat la DD, doar sa mi-l faca bine....asa ca nu conteaza....si fetitzele sunt dulci: coditze, fustitze, etc

Betty78 13+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

acum am vazut ce exprimare am avut, dar imi este mult prea lene ca sa fac modificari

Azi mi-a venit rezultatul Dry Testului si mi-a iesit ok...ma gandecs sa nu mai fac triplu test, dar inainte o sa vb cu doctoritza.

In rest sunt putin suparata, ca Mario este bolnavior si imi este tare mila de el...Uff e greu rau cu racelile astea...

Doamnelor, eu va doresc o seara buna si vise placute.

Betty78 13+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Feteleee....imi cer iertare de la voi ptr ieri si ptr azi!!! Am fost f ocupata la servici! La fel voi fi si maine si poimaine...ce sa fac? asta e! Am ajuns trz in seara asta dar am citit tot din urma insa imi este destul de greu din cauza oboselii sa raspund pe larg!
Va multumesc din tot sufletul ptr urarile de bine si sanatate!!! Acelasi lucru vi-l doresc fiecareia in parte inzecit!!!

Floricik, la multi ani!!!! Sanatate deplina, fericire maxima si iubire cat cuprinde!!!!

Cami felicitari ptr primele miscari ale lui bb!!! Abia astept si eu!!!

Ptr fiecare un gand bun!!! Merg la culcare ca nu mai pot

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata la toate feteleeee! Am intrat si eu pe acilea, m-am trezit de dimineata ca asteptam sa vina un nene sa ne varuiasca prin casa..Asa ca matinala-s!
Simonette, esti scuzata pentru lipsa de la apel! Si apoi tu tre sa te cracanezi pe doua odisei...deci..ai treaba dubla..Nu conteaza, macar sa intri sa ne zici cum te mai simti, noutati, cu ce te mai lauzi...etc
Eu va pup..si va urez un weekend cat mai lung, cu vreme frumoasa si iesiri la plimbari in natura!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ŽNeatza!
Laurairina mare dreptate ai!!! Uite acuma m-am gandit sa ma cracanez de dimineatza ca sa va urez o zi frumoasa si un we minunat!!! Spor la zugravit!!!!

>>Un we minunat fetelor!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, domnitelor!
La multi ani sarbatoritelor!
Laaa muuulti aaani!!! Sa fiti sanatoase si fericite!

Camy, m-ai terminat cu bebe cel vioi!! Felicitari si abia astept sa simt si eu pe bebe!

Eu am weekend liber, de regula muncesc si duminica... Abia astept sa ies putin din imputitul bucuresti, fug la iarba verde.
Sunt un pic ingandurata caci nu mai am niciun simptom... Aveam somnoleta si stare de sfarseala, fata putere. Acum sunt ca noua, nu cred ca e bine.
Abia pe 19 ar trebui sa merg la eco...e f mult pana atunci, cred ca imi programez mai devreme altundeva o mica eco de control.

Va pup pe toate, sa aveti un weekend minunat!

10+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimineata fetelor. eu nu am niciun simptom de la inceput. abia de 2 dimineti am avut o senzatie usoara de greata. probabil sunt o fericita. din cate mi-a spus medicul nu ar fi nicio problema. nu te ingrijora daca te simti bine! oricum... starile de rau nu aveau sa tina o vesnicie

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor..mie inca imi e rau...la naiba!

..cred ca o sa stau si o sa vegetez!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput