Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 11
myrella_21 spune:
MA SCUZATI INCERCAM SI EU SA SCRIU PE AICI CA LA MINE E O PROBLEMA SI NU POT SCRIE ASA MEREU.....SCUZE
11+
ionelamaria spune:
ce ma bucur ca se poate bea cafea.....
macar dupa opinia unora...... eu am intrebat si dupa ce mi-a luat tensiunea .... a spus ca nu-i problema de la o cafea pe zi.
10+
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandyprs Buna fetele ,eu sunt o graviduta ,viitoare mamica de decembrie si as vrea sa va intreb si pe voi daca aveti cumva dureri pelvine.Eu una simt ca ma inteapa in zona pelvina.Va pup si astept vesti de la voi. 7 |
E normal pt ca se intind ligamnetele si uterul creste. Eu am avut dureri asemanatoare celor menstruale dar reduse ca intensitate pe la 4 saptamani timp de vreo 2 zile, dar acum nu mai simt nimic, poate doar un fel de presiune.
6+asa incepe odiseea mea
lorelix spune:
moni,
la mine este probl mare in ceea ce priveste indemnizatia:
eu sunt angaj cu carte de munc adin 1 febr..si din noi-ian am stat pe bara...deci nu am continuitate..si nu cred c-o sa pot lua indemnizatia...
stie careva daca exista vreo varianat in care poti plati retroactiv asig de sanatatae pe lunile in care nu am fost incadrata undeva?
ca cica cand nasti treb sa ai 12 ani de munca cu carte?
asha este?
sau ma insel?
ee..nu prea sunt informata..dar mai am timp")")"

lorelix
13+
sa fie SANATOS!
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!
Pirelia spune:
Plec acasa, toate week-end-urile mi le petrec la tara, in bratele iubitului meu. Micutul bebe a mancat foarte mult, cred ca de acum ar trebui sa ma mai temperez cu mancarea. Daca mai mananc in ritmul asta cele 10-15 kg pe care ar trebui sa le iau in toata sarcina le voi lua doar in primele 4 luni.
tuturor si bun venit noilor mamicute din clubul nostru.
Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)
Miramar spune:
La 4 saptamani durerile alea (precum cele menstruale) erau de la implantare nu de la crestera uterului. Durerile de la cresterea uterului incep mai tarziu cam sapt. 7 si tin...probabil toata sarcina intr-o forma sau alta. Pot fi intepaturi la ovare, la incheietura picioarului cu trupul. Ma pot fi in continuare dureri precum cele menstruale usoare si astea sunt contractii.
12+
larisel spune:
Vedeam ca vb de cafea. Eu eram innebunita dupa cafea si dupa mirosul de cafea pana acu vreo 2 zile. Acum parca mi se scoala paru-n cap numai cand ma gandesc la ea. 

La multi ani! floricik 

carina78, ionela maria Bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi peste 9 luni!
6+
asa incepe odiseea mea
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix moni, la mine este probl mare in ceea ce priveste indemnizatia: eu sunt angaj cu carte de munc adin 1 febr..si din noi-ian am stat pe bara...deci nu am continuitate..si nu cred c-o sa pot lua indemnizatia... stie careva daca exista vreo varianat in care poti plati retroactiv asig de sanatatae pe lunile in care nu am fost incadrata undeva? ca cica cand nasti treb sa ai 12 ani de munca cu carte? asha este? sau ma insel? ee..nu prea sunt informata..dar mai am timp")")" ![]() ![]() lorelix 13+ sa fie SANATOS!Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara! |
Nu e vorba de asigurari de sanatate ci de asigurari sociale (pentru pensie) si cu I.T.M.-ul (camera de munca)e mai nasol, trebuiau depuse o gramada de hartii, state, declaratii etc. Nu stiu cine ar fi dispus sa plateasca amenzi si altele ca sa iti poata face contract de munca din urma. Poti sa intrebi totusi la I.T.M. daca nu poti sa-ti faci contract de asigurari sociale singura si nu printr-o societate. Dar tb sa vezi daca s-ar lua in calcul acest contract (in caz ca merge) pt indemnizatie.
6+asa incepe odiseea mea