A fost cineva de curand la Metro din Russe - Bulga
Am auzit o cunostinta vorbind despre cumparaturile pe care le-a facut anul trecut la Metro din Bulgaria, la Russe, si era chiar incantata. Facuse ea un calcul si economisise bani pt.un weekend la munte (ce-i drept fara prea mari pretentii)!
Si cum suntem in plina criza, ma gandesc ca tare bine mi-ar prinde sa economisesc niste banuti cumparand mai ieftin produsele folosite zi de zi (ma gandesc la detergenti, produse de curatenie, poate ceva cosmetice, chiar si articole de imbracaminte si produse alimentare).
Ma gandesc sa mergem cu masina, impreuna cu niste prieteni (ca sa impartim cheltuielilie , taxe, bezina, etc )
Intrebarea mea este: se mai merita sa mergi acum la bulgari sa cumperi diverse sau ce iei pe mere dai pe pere?
Sa ma duc....sa nu ma duc....
Mihaela
Raspunsuri
nona_denis spune:
La Metro nu am fost, dar am intrat in Kaufland in Varna.
Eu una nu vad avantajul ala mare.
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
stockholm spune:
iubita eu si sotul avem o afinitate clara pentru bulgaria intr un timp chair vroiam sa ne mutam la ei de tot da nah nu a mers
am vazut toata bulgaria
despre preturi: daca poti iti recomansd sa nu mergi in russe pt ca acolo dat avalansei de romani au crescut preturile
dif extraordinar de mari nu sunt undeva in jur de maxim 3 ron per produs(la cele alimentare)dif mari sunt la produsele scumpe(electrocasnice,haine,parfumuri,aur,incaltaminte)
un avantaj ar fi sa stiti ceva bulgara asta ca sa puteti descifra cat costa produsul pe carreil cumparati is ce scrie pe etichetele de la rafturi
per ansamblu eu zic sa give it a try
Natasa spune:
Merita sa mergi la bulgari daca iti iei toti vecinii cu tine si impartiti taxa de pod (dus-intors), vigneta si benzina. Altfel, drum batut degeaba si nici macar in vreo parte turistica, sa impusti doi iepuri.
nona_denis spune:
Ai de plata asa:
Vinieta in Bulgaria - 5 euro
Taxa de pod - 23 lei - dus si 6 euro- intors.
Acum depinde si cate ai de cumparatsi ce anume vrei sa cumperi.
Dar daca stai sa aduni timpul pierdut + costurile drumului nu stiu daca se merita. Mai ales daca faci ca noi. Am lasat pe ultima zi si nu am gasit sa schimbam direct leva. Am schimbat aici euro si in Bulgaria euro in leva. S-a mai pierdut ceva si la schimbat. Mai ales ca am ajuns acolo si schimbau lei
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
michela09 spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri. Azi-noapte m-am gandit si iar m-am gandit, mi-am facut o lista cu ce as avea de cumparat, am insumat taxele(multumesc nona_denis) plus benzia, plus un dictionar ca bulgara ioc,am mai cules informatii si pe internet, si azi dimineata am ajuns la concluzia ca oricati vecini ar incapea claie peste gramada in masina (pt. a reduce cheltuielile la maxim, bineinteles!!!!), n-o sa fac deloc economii!
Ce sa fac daca m-am trezit la spartul targului, ca de obicei, cred ca era o treaba buna acum doi, trei ani, acum insa .....
Multumesc inca o data pt. pareri
Mihaela