cand cad dintii de lapte
Buna ziua!
Am o mare intrebare, si anume aceea daca este normal ca fiicei mele de 4,5 ani sa-i cada incisivul asa devreme? Mentionez ca primii dintisori i-au aparut la 6,6 luni.
Multumesc.
Mami de doua printese Alexia si Andra
Raspunsuri
loryi1974 spune:
Avea cateva zile peste 5 ani cand i-a cazut ,dar a inceput sa miste mai devreme.Apoi ,in decurs de 1 an,i-au cazut inca 4 ,toti dintii definitivi crescand foarte repede.
ivanoiuadela9 spune:
Si fetitei mele i-au cazut dintisorii pe la 5 ani si mi s-a parut foarte devreme dar avand in vedere ca i-au dat la 4 luni ...asta mi s-a parut ceva normal ....i-au cazut intai dintisorii de sus ..apoi cei de jos si 2 canini ...dar caninii i-au dat foarte greu ..acum are aproape 7 ani si unu dintre ei abia i se vede .Asa ca nu te speria .
nma spune:
Pustiul meu face in iulie 6 ani si e tare suparat ca nu vrea zana maseluta sa vina si la el. La majoritatea prietenilor primul dintisor a cazut la 5 ani.
Maadi spune:
Si noua ne-a cazut primul dintisor sambata, la 5 ani si 10 luni (in conditiile in care primul dintisor ne-a dat la 8 luni). Dar unui prieten de-al lui Calin i-a picat la 4 ani jumatate.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Marox spune:
Lui Alex inca nu i-a cazut nici un dinte, iar el e foarte preocupat pe chestia asta. Aproape in fieare seara, dupa ce face baie se posteaza in oglinda si-si incearca dintii, poate, poate...Cred ca-l munceste faptul ca ajunge la 6 ani cu dintii intacti...in timp ce colegii lui sint (aproape) toti stirbi. Si-o inchipui ca nu-l primeste la scoala in toamna daca n-are macar un dinte lipsa!
chiccutza spune:
lui Federica i-a cazut primul dinte pe la 5 ani si ceva.eu am auzit de la cineva ca la copiii care le ies dintii devreme le cad mai devreme.nu stiu cat este de adevarat.la noi s-a potrivit(i-a iesit primul dinte in ziua cand implinea 6 luni)
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/
loryi1974 spune:
La noi,chestia asta nu s-a verificat.Ei i-au aparut in jurul varstei de un an si primul a cazut la cateva zile dupa ce a implinit 5.