*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Gata, sunt la zi, raman pe fir cu ochii pe voi, mai googalesc nitel.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cris-daaaaaaa!! Abia astept!! Poate e vremea frumoasa si ne gratarim!! Poate mergem si la casa-poate aveti vreun sfat,ceva,ca voi sunteti cu experientaAbia asteeeept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Ne-am hotarat sa ducem copilul la mare anul asta. Si ca sa nu dau o caciula de bani aiurea si sa fac fundul gras unor romanasi tapinari de pe litoralul nostru, am zis sa mergem in Grecia (deocamdata am de ales in Rhodos si Creta, dar mai caut).

Intrebarea mea este: Sanziana trebuie trecuta pe vreun pasaport??? Cum o scot din tara?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Ei vezi, pentru cine am deschis eu sezonul? Musai trebuie trecuta in pasaport, al unuia din parinti, nu conteaza care. Cu declaratie la notariat ca celalalt parinte e de acord, taxe platite pe la posta, poza cupilului la pasapoarte Cale lunga, anul trecut s-a tot discutat despre asta dar informatiile nu stiu daca mai sunt valabile. Vezi pe site la directia de pasapoarte si program si tot ce-ti trebuie

Vroiam sa lansez aceeasi intrebare, ca noi ne-am pomenit cu 2 sapt inainte de plecarea in grecia ca am uitat de acest aspect.
Tocmai am sunat la dir. pas. N. Iorga si o tanti mi-a zis ca nu se mai trec minorii pe pasul parintilor! tre sa cotizam bulionul si sa ii facem un pass nou noutz, care va vi valabil 3 ani si care va fi eliberat in 7 zile lucratoare.
vedeti aici http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm pct d, in josul paginii.

Multumesc tuturor care ne-au felicitat cu ocazia vizionarii cu succes a Anushkai la eco
Va pup pe toate, fara exceptie!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tre' sa trec si eu pe la pasapoarte, sa vad ce si cum.

Naty, da si noi tot in Grecia. A fost o idee de-a mea aseara, si vad ca randunoiul a prons-o din zbor. Am zis de Creta sau Rhodos, pentru ca vreau un avion pana acolo. Si astea sunt ofertele de la agentii. Ma mai gandisem si la Tunisia, dar mi-a zis randunoiul ca e prea departe. Mai era interesant si Cipru, dar e prea scump deocamdata.
Acum nu prea stiu exact ce hotel sa aleg. Am stabilit un buget de 500 euro/persoana. As vrea un all inclusive, dar sa am ce sa fac cu copilul - activitati pentru ea. Offf, multe de ales.

Sovi, voi unde va duceti?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Imi pare rau ca am disparut un timp, sper ca nu v-ati facut griji pt noi. Suntem bine, doar ca am avut o perioada mai incarcata. Thea a trecut la etapa "alergat", ceea ce ma ingrozeste, asta pt. ca am un hol maaaaare, cu gresie, si mereu ma tem sa nu cada (nu ca nu ar fi luat busituri pe gresie si alta data, dar acum , in asa viteza...). Ma rog, trece si asta. Am fost cu ea la tara, unde s-a aratat incantata de tot si toate, a alergat toate orataniile, fara exceptie, a jumulit trandafirii bunica-sii de frunze, si a studiat casa centimetru cu centimetru, nu va inchipuiti ce-am lasat in urma noastra la plecare. In Crang e pasionata de role, biciclete si masinute, dar a ramas iubitoare si de natura. Eheee, am multe de povestit, dar nu am timp.

Am cam citit din urma, mai am, sa nu va suparati ca nu scriu decat cateva randuri...

Criss, nu te supara pe fete, eu cred ca este f greu sa se gaseasca o data care sa convina tuturor, mai ales ca "doritoare" sunt multe, in special eu . Acum pe bune, cand o sa raman data intalnirii batuta in cuie (data, nu intalnirea), sa scrieti pe prima pagina, sa stie toata lumea, ca parca m-as aventura si eu, dar numai sa vad cum!

Restul mesajelor pt fete (peste 1100) :))))), o sa le transmit live, la intalnire!

Va pupam!

P.S. Thea a zis prima minciuna din viata ei, la tara. Am dezbracat-o de pampers, a fugit prin casa, a facut pishu pe covor si, intrebata de bunica-sa ce a facut acolo si cine, a raspuns candid :"Apa! Tata!!!" Si a mai si aratat cu degetul spre tac-su!

P.S etc: Va rog sa nu-mi urati la cat mai multe minciuni! :)))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Pai Matei face febra fiindca minunatul ROR asa se manifesta la el... acum nu mai are febra de la 3 dimineata, la 11 i-am dat Nurofen de frica sa nu-l apuce iar... Tot inainte!!

Alice, e isteata fata ta ma!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, totusi l-a vazut pediatrul? Chiar daca e de la ROR, atata febra si asa de mult nu e in regula...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty, asa ma stii tu pe mine? Fireste ca l-am dus la pediatru, ieri. Febra nu a inceput decat miercuri dimineata, pe la 1. Deci nu sunt decat vreo 36 de ore de cand a debutat, si tinand cont ca de la 3 azi dimineata nu mai are... au fost 26 de ore, timp in care nu a avut tot timpul... Asa. Pediatra a zis ca are ganglionii inflamati, ca are gatulsuper-curat, ca nu se aude absolut nimic la plamani! Si ca da, este o reactie la vaccin. Am vorbit azi la telefon cu pediatra, a zis sa o sun imediat ce mi se pare ceva suspect... ca e normal sa nu manance... Nu sunt o mama denaturata!

Mergi la inceput

Sa ma scriu un ravas sa nu mai apara numarul ala de la mesajele mele...

Kya, si eu sunt verde ca plecati si ca eu nu plec... Sper sa am si eu puterea si ajutoare pe masura sa las copiii acasa si sa plec intr-un concediu cu sotul.. peste ani...

Mergi la inceput

M-am decis sa nu mai fiu stralucitoare!

Doarme copilul mic de la 12.30, eu stau sa il pazesc... nu ma luati in seama...

Mergi la inceput