*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)
Raspunsuri - Pagina 13
VALENTINA C spune:
Hello, hello!
Luny pozele 30 si 31 parca ar fi picturi!!!Super!!!
Eu sunt nostalgica pt ca m-a sunat o fosta colega de liceu ca pe 27 iunie avem intalnirea de 10 ani si m-au napadit amintirile...![]()
Cris, imi parerau, dar pe 23 suntem plecati din Bucuresti...il luam pe pitic de la tara, unde-l ducem pt 5 zile

Sa ma vedeti saptamana aia ce o sa urluuu... 
Valentina si Matei (10.04.2008)
natynic spune:
Yeeee, am vazut burtica frumoasa de Blanka, o superba casuta si barca de pescuit si pe Eric cu o palarie pescareasca bestiala si sub chiuveta

Blanka, Iulia dupa 10 zile de la ROR a facut febra si i-au crescut ganglionii. Dupa cum vezi, la Andru reactia a fost la 2 zile, la Stefan al Nicoletei dupa o luna. Deci nu e o regula dar mai degraba reactiile apar mai tarziu. Nu sta stresata, fii doar atenta la el, da-i de febra daca e cazul si gata, nu te speria.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Luny draga, nu se mai poate asa cu tine
Poftim www.youtube.com/watch?v=O8SO0xS_DFY" target="_blank">Zama Zamaaa ca vine acu' sezonul de mare, sa fii pregatita ![]()
Gecko/Maia eu stiu copil cu dintii macinati care nu a fost alaptat mai deloc...nu e sigur de la alaptat ...
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Luny, n-am mai zis nimic de pozele tale superbe (bine ca in sfarsit mai apari si tu prin ele, mai cu un caine, mai pe poiana
) pt ca m-au napadit amintirile, nostalgiile...mi-a ramas sufletul prin partile alea de tara, fie si numai pt ca acolo s-a infiripat samburelul Iulia![]()
...si la faza ca face bine ce face daca vrea, iar daca e constransa intra in greva generala...recunosti zodia, nu?![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Clodute spune:
Buna seara fetele,
Am fost la eco si totul e bine, bebelina mea draga nu mai are circulara de cordon, este o grasalana... are 588 gr. la sapt 23 doar colul... bata-l vina este mic... 2,8 (dar oricum mai mare decit in sarcina cu Patrick cind era vesnic mic...mic...mic) acum insa trebuie sa il mai ridic si pe Patrick deci in loc de 1 bebelina am si 1 bebeloi de ridicat...sper sa stea si Karolina macar 38 sapt cum a stat si Patrick.
ESTE TOTUL FRUMOS ! Fruntea sus fetelor !
Weekend placut !
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
ramo_cata spune:
bebelina grasana si sa fie cuminte ,sa stea in casuta ei pana la termen...doamne ajuta
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Luny draga, nu se mai poate asa cu tine Gecko/Maia eu stiu copil cu dintii macinati care nu a fost alaptat mai deloc...nu e sigur de la alaptat ... Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
blankar spune:
mamma mia,dupa o luna???????
eu sper sa nu fie cazul,ca pe 25 vrem sa
plecam la mare
si ce e de facut? numai antitermice se dau?
urasc vaccinurile astea!
se pare ca ne opresc si noua antibioticul
dupa ce venim de la mare! daca nu face infectie
asa m-am saturat de ele!
nu mai vrea nici miere,nici fructe ca tot
in alea i-am bagat!
asta ce ii dau nu e sirop si e atata de amar!
ma mir ca mai deschide gura cand ma vede cu
lingurita
am doborat recordul la papat antibiotic!(11 luni)
sper sa nu mai aiba parte de ele in curand
hai sa nu ma mai plang,sunt fericita ca plecam
la mare!!!!!!!! yuppii
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Criss eu nu prea inteleg cum e cu gratarul ala, noi aducem friptanele si cine face gratar? Randunoiul tau? Ca al meu nu cred ca s-ar baga la asa ceva Ramane pe 23??? Si mai am o problema: ora!!! Ca eu pot cu Vladutz de la 11 la 13 sau de la 18 la 20....in niciun caz nu sta mai mult, mai ales ca-i si drumul lung si nu doarme in carut ....oricum, cred ca va gasesc eu un pic acolo. ca daca-i vorba de friptane o sa va intindeti ceva...fie la inceput fie la sfarsit! Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Simo-Mimo, vrei sa dea in benga saracu' frigand singurel TZ friptane?
Nuuu, cu toti randunoii acolo
Ce ziceti?
Nicoleta spune:
Asta cu reactia o stiu de la pediatra. A zis intre o saptamana si o luna. 
Ramo, eu sunt verde ca tu ai curte...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 

Ca al meu nu cred ca s-ar baga la asa ceva