*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (256)
Raspunsuri - Pagina 12
zozela spune:

Am vazut pozeee!!
burtoiul blankai si pe Eric blond si dulce!!
Cat costa ap.in Italia?! Anul trecut-in Ladispoli,pe malul opus,la Tireniana,era 800 E/luna,ap.cu 2 camere(liv.+dormitor).Asta pentru turisti cred,pt.ca unchiul lui Dan plateste 400 E/luna,ap.cu 3 camere..O avea reducere?!
Sta de 17 ani acolo..
Cu drumul..nush ce sa zic..Mihai a mers cu avionul cu ta-su,iar eu cu masina
..Anul asta nu stiu cum vom face-cred ca vom merge cu masina,totusi..Plecam noaptea,facem popas in Viena si continuam tot noaptea,desi pana in Ladispoli e un pic mai mult
Simo-am ramas
cand am vazut mormintele maicutelor si pe cel al pr.Arsenie! V-ati distrat frumos cu jipanele-David pare pe val-rau de tot!!![]()

luny tu cand fusesi fata pe Sohodol,ca am fost si noi-pe 1 !! Ne-om fi intersectat?!
Sunteti criminale in tzoala baietilor!!
Sunt poze de poze!!
Ei nah-de baby Einstein ce sa mai zic?!
Da' obrajorul ce pati?!

Zaama zaamaaaa
...
Imi faci poftaaa
Ii tin pumnii prietenei tale-Olga,desi eu nu am aflat ce-a patit?!
Sunt socata,iertare...
bolnaviorii randunicesti-sanatateeeeeeeeee!!!

Azi puiul meu si-a luat un obraz zdravan in partea de lemn a canapelei,s-a invinetit instantaneu,am crezut ca lesin de nervi
Si asa aveam eu pata pusa pe ea..acum gata-scap de dansa![]()
In rest..copilarim si crestem,ceea ce va dorim tuturor!
Un fel de PeSeu: Observ ca asta-i ultimul capitol aniversar
.. A fost frumos! Anul asta a fost special,cu trecerea de la bebeluseala,acomodare,inedit,la copiluseala adevarata..
..Cresc randuneii nostri
..Ineditul ramane!![]()
La multi ani puiuti iubiti!!
Nicoleta spune:
Salut.
Daca nu ar fi mucii ar fi ca si reparat! Si sper sa fi mai capatat si nitica posta de mancare!
A, a inceput sa faca genuflexiuni, fara sa se tina! NU mai spun de cocotat!!
Duminica sper sa fie ca nou si nasucul!! E tare rau de muci piciul meu... Si se pare ca si mucii ar putea fi reactie la vaccin!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gecko spune:
na ca am aparut si eu pe'nserat![]()
maia, ai bagat stresul in mine. Despre ce macinat de dinti vorbesti? E adevarat ca am vazut pustani de 3-4 ani cu dintii macinati...dar asa mici
de doar un an???????? M-am uitat acum prin carti si spune la cariile datorate alaptarii frecvente ca sunt intalnite la cei care sunt alaptati de peste 40 de ori 

in 24 de ore si care de cele mai multe ori dorm in acelasi pat cu mama si se servesc de cate ori doresc si cat doresc. Voi intrati in categoria asta????????
in rest, sunt cu ochiul pe voi...va admir frumosii...dar nu prea sunt vorbareata...
ete ca era sa fac o belea
...am dat cu slapul in monitorul de la laptop ca sa omor o musca
...s-o cam tremurat imaginea...musca e la fel de vie, sanatoasa si enervanta ca inainte
si musai sa ma laud...ca azi i-am dat copchilului mancare gatita de mine
(ca in rest pentru el gaseste Heinz, Nestle, Rasp...nu stiu cum ii cheama). I-am dat ciorba de salata cu ou
(idee pt cine are mofturosi la ou). I-a placut purandelului, a mancat si el...au mancat si furnicile pe langa el
...important e ca s-a golit castronelul.
gata, nani
pup stolul
si sa bagati tare la ciripit...sa am ce ceti dimineata la cafea.
natynic spune:
Cam putintel azi...Mi s-a parut mie sau nu a mers forumul?
Noi profitand de ziua superba am fost la nasi, la casa lor, am stat muuult la soare, Iulia s-a jucat cu catelul si pisica, a circulat tinuta de manute in toata curtea de nenumarate ori, s-a jucat frumos cu finutul, a mancat la pranz de a spart, 3 feluri, si cand sa plecam a adormit afara la soare
Finutul a fost si el extrem de incantat sa se joace cu "Lulia", a si impins-o cu carutul si i-a infundat gurita cu paine la masa
si la un moment dat cand batea nitel vantul in curte mi-a explicat sa nu o mai tin acolo pe Lulia ca "o curenteaza". Maica-sa: cum adica o curenteaza? "Pai da, e curent si o curenteaza" 
Si mai vroiam sa va povestesc ca de dimineata am dus-o la kineto si...cred ca a fost ultima sedinta, cel putin pt o vreme. Nu mai vrea sa coopereze ABSOLUT deloc, a facut o criza de nervi ingrozitoare si s-a opus oricarei manevre. In conditiile astea am discutat cu terapeutul si cu inca una (sefa fiind acasa o luna, dupa nu stiu ce operatie) si am conchis ca poate ar fi mai bine sa faca cel putin o pauza de cateva luni, daca nu cumva sa oprim de tot, pt ca s-ar putea fata sa capete o adevarata aversiune si cu asta chiar sa intarziem momentul in care va merge, in loc sa-l grabim. Asa ca ramane sa-i dea si sefei raportul si sa ma anunte ce si cum...Dar eu deocamdata nu o mai duc si nu o mai pun sa mearga DECAT cand are chef-iata, am dus-o la nasi si a batut curtea aia, pe pamant si pe iarba, de am ametit si eu
; pt ca A VRUT. A fost extrem extrem de utila kinetoterapia dar...incepe sa nu mai fie deloc, copilul e suprasaturat de exercitii impuse...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salutare.
Suntem ok, a mancat super-bine cerealele de la Milupa, cele de 6 luni, Bio, fara lapte praf. Simple, cu apa. Sper sa fim din ce in ce mai bine. E marait, ii dau maselele... Asta e.
Va pup.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix www.youtube.com/watch?v=O8SO0xS_DFY" target="_blank">pregatire pentru cine pleaca in Creta Sa-mi scoata cineva piesa asta din si dintre urechi, va rog! ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
blankar spune:
hello!
deocamdata tot fara febra
oare mai face reactie la vaccin?
sa ma astept in 5-7 zile? in schimb e
tare marait,cred ca ii iese si o masea
important e ca doarme toata noaptea
la pescuit am fost in Ungaria ,la 150 de km de
Arad,fratele meu a inchiriat casuta care a fost foarte
faina si ne-am simtit bine
burtica mea e mare si eu la fel,e cea mai reusita poza,
alte nu va mai arat numai dupa ce nasc
Zoze ap. e 400 de euro pe sapt., e cu 3 dormitoare
2 bai ,bucatarie si un living mare
va pupez
Blanka,mami de Eric si
21+
cu Marc
http://community.webshots.com/user/blanka75
luny spune:
maia eu nu am luat pastile, am baut ceai de salvie si am facut un tratament homeopat, insa abia dupa o saptamana au inceput sa functioneze, pana atunci, am avut si eu probleme cu sanii.Si eu tot la cerere ii dadeam, iar cererea lui era cam non stop, mie mi-e bine acum, obosisem tare.....acum sunt ok..tare ciudata problemuta cu dintisorii, te cred ca esti suparata, off..
zoze si tu tot in Apuseni????? pe Aries?
noi am stat de pe 30 pe 3, in Sohodol, pe un varf de deal...voi unde? poze nu prestezi??
eu nu pricep care-i faza cu Zama-zama asta..
sunt in urma
naty ce zi frumoasa ati avut!
sa stii ca poate e mai bine ptr Iuli fara kineto, chiar ma gandeam si ma intrebam cand o sa inceteze sa mai coopereze, s-o fi saturat si ea, saracuta...cel mai misot e ca daca vrea, face!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar hello! la pescuit am fost in Ungaria ,la 150 de km de Arad,fratele meu a inchiriat casuta care a fost foarte faina si ne-am simtit bine Blanka,mami de Eric si 21+ cu Marchttp://community.webshots.com/user/blanka75 |
haha gotya

Cica reactie la vaccin poate face si dupa 12 zile (parca Nicoleta zicea) Sa speram ca nu e cazul [degete incrucisate]
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ramo_cata spune:
nicoleta ma bucur sa vad ca sunteti bine
si iulia mancacioasa de 3 feluri de mancare...
mie andru nu-mi papaceste 2 dar 3..
si cred ca e bine sa mai faceti o pauza cu kineto..cred ca s-a saturat micutza...
apropo de ou..andru meu nu vrea sa manance ou simplu sau combinat cu altceva decat in ciorba..e vreo problema?ca tot scrise gecko de ciorba de salata cu ou..o sa incerc si eu ca din asta nu i-am facut...
vanataia din obraz a lui mihaitza sa treaca repede repejor...
ZAAMAA ZAAAMMMA EU DEJA SUNT VERDE...DAR MA PASTREZ PT LA VARA SAU INCEP DE ACUM SI IMI REVIN LA TOAMNAIOTE CA PROMIT CA NU MAI ZIC NIMIC NICI DE GAZON NICI CE GATESC...fac doar poze![]()
..mimo e f buna ideea cu medalionul din argint
poze de azi de la gazon![]()
http://community.webshots.com/album/571873082NhEnPB
andru meu a dormit azi dupa amiaza doar o ora,a fost matait la gustarea de la ora 17 ,masa de seara a refuzat-o total iar laptic deabia a baut 100ml ca a si adormit..a fost frant de oboseala ..am fost pe la mama si l-am luat pe jos,cu hamul,nu i-au stat piciorusele o secunda ,apoi am ajuns acasa si am stat in curte pana la 21.10...acum stau si-l pandesc pe dvd sa vad daca se frichineste..se auzi un scancet dar adormi la loc..sper sa doarma linistit desi ma indoiesc ca nu a mancat cum ar fi trebuit...
blankar andru meu a facut in primele 2 zile ..reactie la vaccin ,ne-a zis nicoleta ca poate sa apara timp de o luna...mie dr mi-a zis de 12 zile dupa vaccin acum nu stiu sper sa nu avem parte..doamne ajuta...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128